Vluchten Oostenrijk

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Oostenrijk

Oostenrijk is een prachtig land waar je in de winter heerlijk op skivakantie kan of in de zomer kan genieten van de mooie natuur. Ook de Oostenrijkse steden zijn zeker het bezoeken waard. Denk aan Wenen met zijn wereldberoemde operagebouw of aan Salzburg, van deze stad staat het hele historische centrum op de werelderfgoedlijst! Vliegtickets naar Oostenrijk zijn heel goedkoop. Voor een paar tientjes vlieg je al naar dit prachtige land. Vanuit Amsterdam vlieg je met de budget airline Easyjet.

Ook kan je vanuit andere luchthavens naar Oostenrijk vliegen. Voor een echt goedkoop vliegticket zul je niet vanuit Amsterdam vliegen maar vanuit Eindhoven of Brussel met Ryanair. Je bent op de meeste bestemmingen in Oostenrijk binnen twee uur vliegen. Het voordeel van niet vanuit Amsterdam vliegen is dat andere luchthavens vaak een stuk rustiger zijn, waardoor je sneller door de douane bent en sneller kunt inchecken.

Populaire steden in Oostenrijk

Genieten in Oostenrijk

Oostenrijk is een perfect land voor een vakantie waar je kunt ontspannen en genieten. In de wintermaanden is Oostenrijk perfect voor een bezoek aan de wereldberoemde skipistes voor je skivakantie. In de zomermaanden kun je genieten van het heerlijke klimaat en van de prachtige uitgestrekte natuur. Een aanrader is het wandelen door de Alpen, of geniet van typische Oostenrijkse dorpjes die tussen de bergen in liggen. Het openbaar vervoer in Oostenrijk is ook erg goed geregeld. Met de trein en de bus kan je bijna overal in dit prachtige land komen. De meeste skigebieden zijn ook erg goed met het openbaar vervoer bereikbaar, zodat je ook met het vliegtuig op skivakantie kan.

De steden is Oostenrijk zijn ook zeker het bezoeken waard. Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk en de voormalig hoofdstad van het Pruisische rijk is een prachtige grootste stad. Bezoek het wereldberoemde operagebouw, de Spaanse rijschool of bewonder de prachtige Pruisiche gebouwen. Ook Salzburg en Innsbruck zijn ook echt het bezoeken waard. Geniet van deze prachtige Oostenrijkse steden. Boek nu je vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl!