Panorama

Goedkope Austrian Airlines vluchten

Austrian

Austrian Airlines - beter bekend als Austrian - is de grootste vliegmaatschappij van Oostenrijk. De thuisbasis van deze luchtvaartmaatschappij is de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, vanwaar vele goedkope vluchten vertrekken. Daarnaast biedt Austrian vanaf zowel Amsterdam Schiphol, Düsseldorf als Brussel voordelige vliegtickets aan. Austrian is in 2009 opgekocht door Lufthansa en valt nu onder dit moederbedrijf.

Austrian is een van de airlines die valt onder Star Alliance. Dit is een luchtvaartalliante - oftewel samenwerking - die werd opgericht in 1997 om klanten een wereldwijd bereik en een vlotte reiservaring te bieden. Als lid van Star Alliance kan Austrian haar passagiers vele voordelen aanbieden, met als grootste voordeel de grootte van het netwerk. De verbindingen tussen verschillende vluchten verlopen op die manier een stuk vlotter.

Austrian

Austrian Airlines en de service aan boord

De vloot van de Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij Austrian bestaat uit meer dan 90 toestellen van verschillende types Airbus en Boeing. De kleuren van de airline zijn rood en wit, tevens de nationale kleuren van Oostenrijk. De service aan boord is verdeeld over Economy Class en Business Class. Bij Austrian Airlines staat passagiers een prettig gevoel geven tijdens hun reis hoog in het vaandel. Zo heb je aan boord een ruime keuze uit maaltijden, softdrinks, wijnen en koffie.

Ook kun je tijdens je vlucht voor een lage prijs gebruik maken van het entertainment in de vorm van muziek en films. Dit aanbod wordt elke twee maanden vernieuwd. Daarnaast heeft Austrian Airlines het spaarsysteem Miles & More. Hiermee spaar je met elke gevlogen mijl voor kortingen en upgrades op vliegtickets van Austrian. Reis je met kinderen met een Austrian vliegtuig? Dan is er voor hen speelgoed aan boord en een speciale baby-kit met slabbetjes, babyflesjes en andere handige babyspullen.

Inchecken bij Austrian

Het inchecken bij Austrian Airlines is mogelijk vanaf 48 uur voordat je vlucht vertrekt. Voor het online inchecken via je mobiele telefoon of computer heb je alleen je legitimatie en vliegtickets nodig. Bij het inchecken mag je gratis een zitplaats selecteren. Natuurlijk kun je ook op de luchthaven inchecken. Dit is mogelijk via de incheckbalies of bij de zelfservice kiosks. Op Amsterdam Schiphol is de uiterlijke inchecktijd 45 voor vertrek. Op Brussel en Düsseldorf is dit ongeveer 30 tot 40 minuten.

Austrian biedt goedkope vliegtickets naar bestemmingen wereldwijd, vanaf Amsterdam Schiphol is dit meestal met een overstap in Wenen. Boek bijvoorbeeld een Austrian vliegticket naar grote steden zoals Istanbul, Wenen of Athene. Of kies voor Amman in Jordanië, Cairo in Egypte of Bangkok in Thailand. Wil je naar Oostenrijk vliegen, dan biedt Austrian tickets voor een lage prijs naar onder andere Graz, Klagenfurt en Innsbruck

Boek een goedkoop vliegticket

Goedkoop vliegen met Austrian is zeer eenvoudig. Vergelijk alle vluchten op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een ticket van Austrian die aan al jouw wensen voldoet.