Goedkoop naar Panama-stad

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vluchten naar Panama-stad

In de hoofdstad van Panama, Panama-stad, hangt een ontspannen sfeertje. Het is een heerlijke stad vol groen en interessante gebouwen. Er gaan directe vluchten naar Panama-stad vanuit Amsterdam. Ook is het mogelijk om een vlucht te boeken vanuit Brussel en Dusseldorf. Voor deze vluchten kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken, zo vlieg je goedkoop naar Panama-stad! Het is vaak goedkoper om te vliegen met een overstap, zo kun je honderden euro's besparen.

Er wordt het meest gevlogen naar de luchthaven Panama City Tocumen Airport. Je kunt vliegen met airlines zoals KLM, Delta Air Lines en United Airlines. Als je met een overstap vliegt, ga je vaak via Atlanta of New York. Van en naar de luchthaven reis je met de bus of een taxi, ook kun je op de luchthaven van Panama-stad een auto huren. Wacht niet langer en boek nu voor een lage prijs de vliegtickets voor je vliegreis naar Panama-stad.

 

Top vluchten naar Panama-stad

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 10u37
do 2 sep ma 13 sep
v.a. € 532 (p.p.)
Air Europa
1 stop - 14u17
zo 3 okt di 12 okt
v.a. € 404 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 18u50
di 6 jul vr 6 aug
v.a. € 539 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Iberia
1 stop - 14u45
zo 18 jul zo 8 aug
v.a. € 457 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

KLM
1 stop - 20u50
ma 26 jul zo 1 aug
v.a. € 423 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Panama-stad

De stad is een fijne en ruim opgezette stad. Er is veel ruimte voor groen en op straat hangt een heerlijke ontspannen sfeer. Overal op straat staan tropische bomen en de stad heeft veel mooie aangelegde parken. Panama-stad heeft een prachtige skyline gevuld met mooie witte wolkenkrabbers. Het is een diverse stad die geschikt is voor ieder budget.

IN 1519 werd de stad gesticht door de Spanjaarden. Het was de bedoeling om dit als basis te gebruiken voor invallen in het Incarijk en als doorvoer stad van het veroverde goud en zilver. In 1671 werd de stad platgebrand door piraten en daarna weer opgebouwd. De ruïnes van de oude stad staan sinds 1997 op de UNESCO werelderfgoedlijst. Door de aanleg van het Panama-kanaal is de stad enorm gaan groeien.

Verken Panama-stad

In Panama-stad is veel te beleven. De leukste wijk van Panama-stad is de koloniale wijk Casco Viejo. Hier vind je de beste restaurants van de stad en veel mooie gebouwen uit de koloniale periode. Een wandeling naar het Panama-kanaal door het Metropolitan Nature Park is ook een aanrader. In dat park zie je een gedeelte van de prachtige flora en fauna die Panama rijk is. Ook kun je heerlijk wandelen langs Cinta Costera. Deze route langs het strand en de zee is prachtig, langs de hele route liggen terrasjes waar je gezellig een drankje kunt doen.

Door Panama-stad rijdt een metro, met deze metro kun je heel goedkoop van A naar B reizen. Als je van onderhandelen houdt moet je met de taxi gaan. Je moet bij iedere taxichauffeur onderhandelen voor een normale prijs, leuk om te doen als je die dag geen haast hebt. Sommige trekpleisters liggen redelijk dicht bij elkaar en kun je te voet bereiken maar vaak is het handig om gebruik te maken van het openbaar vervoer.