Panorama

Goedkoop naar Panama-stad

Vergelijk vluchten naar Panama-stad

Panama-stad is de hoofdstad van Panama en er hangt een ontspannen sfeer. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je rechtstreeks naar Panama-stad. Ook is het mogelijk om een vlucht te boeken vanuit Brussel en Düsseldorf. Door de reistijd van ongeveer tien uur bieden de echte low cost airlines geen tickets naar Panama-stad aan. Maar vergelijk altijd de prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta Air Lines en United Airlines. Vliegtickets met een overstap zijn namelijk vaak een stuk voordeliger. Kijk daarom op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt sowieso een vliegticket naar Panama-stad voor de meest lage prijs. 

Panama-stad heeft verschillende luchthavens, maar het meest wordt er gevlogen naar Panama City Tocumen Airport. Van en naar de luchthaven reis je met de bus of een taxi en ook is het mogelijk om een auto te huren. Wacht niet langer en boek nu een ticket naar Panama-stad voor het budget dat jij wenst. Ben je overigens van plan een rondreis door Midden-Amerika te maken? Kijk dan ook eens of je wellicht kunt starten in San Jose (Costa Rica) of Mexico-stad. Soms kan een vliegticket naar een andere stad wat voordeliger uitpakken.

Top vluchten naar Panama-stad

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 11u12
do 14 mrt di 16 apr
v.a. € 712 (p.p.)
Turkish Airlines
1 stop - 34u30
do 7 mrt ma 18 mrt
v.a. € 526 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 18u52
wo 18 sep wo 2 okt
v.a. € 769 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Europa
1 stop - 14u35
di 5 mrt do 28 mrt
v.a. € 426 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

KLM
1 stop - 14u50
do 19 sep di 1 okt
v.a. € 463 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen naar Panama-stad: uitvalsbasis voor je rondreis

Panama-stad is ruim opgezet. Je vindt hier genoeg groen en er heerst een heerlijke ontspannen sfeer. Overal op straat zie je tropische bomen en er zijn veel aangelegde parken. Bewonder zeker de prachtige skyline met wolkenkrabbers en trek eropuit door de stad alvorens je de rest van het land gaat ontdekken.

Panama-stad werd in 1519 gesticht door de Spanjaarden. Het was de bedoeling om dit als basis te gebruiken voor invallen in het Incarijk en als doorvoerstad van het veroverde goud en zilver. In 1671 werd de stad platgebrand door piraten en daarna weer opgebouwd. De ruïnes van de oude stad staan sinds 1997 op de UNESCO werelderfgoedlijst. Door de aanleg van het Panamakanaal is Panama-stad enorm gaan groeien.

Vlieg naar Panama-stad om even heerlijk te relaxen

Ben je aangekomen in Panama-stad om te acclimatiseren voor jouw rondreis door Panama en omstreken, verken dan zeker even de stad. De leukste wijk is de koloniale wijk Casco Viejo. Hier vind je de beste restaurants van de stad en veel mooie gebouwen uit de koloniale periode. Ook een wandeling naar het Panamakanaal door het Metropolitan Nature Park is een aanrader. Bewonder hier de prachtige flora en fauna. Maak daarnaast een wandeling langs Cinta Costera, een route langs het strand en de zee. Je vindt hier ook vele terrasjes.

Door Panama-stad rijdt een metro, zodat je eenvoudig van A naar B kunt reizen. Als je van onderhandelen houdt moet je met de taxi gaan. Je moet bij iedere taxichauffeur onderhandelen voor een normale prijs, leuk om te doen als je die dag geen haast hebt. Sommige trekpleisters liggen redelijk dicht bij elkaar en kun je te voet bereiken. Maar vaak is het handig om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Wil je goedkoop vliegen naar Panama? Vergelijk dan snel de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen en kies het meest voordelige vliegticket naar Panama.