Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Bydgoszcz

Goedkoop vliegen naar Bydgoszcz

Voor een interessante stedentrip naar Polen boek je een goedkoop vliegticket naar Bydgoszcz. Naar deze stad vertrekken er voordelige vluchten vanaf onder andere Eindhoven, Amsterdam Schiphol en Brussel. Deze zijn veelal met een tussenstop. Vanaf Schiphol kan je in 4 uur en 10 minuten in Bydgoszcz geland zijn.

Voor vliegtickets voor een lage prijs naar Bydgoszcz kan je terecht bij luchtvaartmaatschappijen zoals LOT Polish Airlines en de low cost airline Ryanair. Door het ruime aanbod valt er genoeg te vergelijken voor een vliegreis naar Bydgoszcz en heb je altijd een vlucht naar deze Poolse stad voor het budget dat jij voor ogen hebt. 

Top vluchten naar Bydgoszcz

Vanuit Amsterdam Schiphol

LOT Polish Airlines
1 stop - 13u5
di 29 okt di 5 nov
v.a. € 235 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

LOT Polish Airlines
1 stop - 11u22
wo 30 okt ma 4 nov
v.a. € 206 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

LOT Polish Airlines
1 stop - 7u17
wo 30 okt ma 4 nov
v.a. € 187 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegreis naar Bydgoszcz in Polen

Vlieg je naar Bydgoszcz in het noordoosten van Polen, dan kom je aan op het vliegveld aan de rand van de stad. Vanaf hier heb je verschillende opties om naar het centrum te reizen. Je rijdt met de auto in een klein kwartier naar de binnenstad. Ook het openbaar vervoer is een optie. Met de bus en trein ben je in een half uurtje in het centrum.

Ben je eenmaal in het centrum, ontdek de stad dan al wandelend. Wil je wat meer van de omgeving zien of een dagje naar een andere Poolse stad zoals Gdansk of Poznan, dan is het huren van een auto geen slecht idee. Op deze manier ben je lekker flexibel en kan je overal naartoe reizen waar je maar wilt. Opties genoeg dus om een leuke tijd te beleven in Bydgoszcz!

Met het vliegtuig naar Bydgoszcz: ontdek deze stad

In Bydgoszcz vind je verschillende mooie historische gebouwen en sfeervolle plekjes. Neem een kijkje bij de indrukwekkende gotische kerk van St. Martin en Nicolaus en bezoek Opera Nova, het bekende operagebouw van Bydgoszcz. Verder staat er in Bydgoszcz ook een van de grootste kerken van Polen: de St. Vincent de Paul’s basiliek. Dit imposante gebouw is geïnspireerd door het Pantheon in Rome.

Een andere leuke plek in Bydgoszcz is het oude marktplein van de stad. Vlak bij dit plein ligt ook het historische industriële centrum van Bydgoszcz, gevestigd op het eiland Wyspa Mlynska in de rivier de Brda. Je gaat je zeker niet vervelen in deze mooie Poolse stad.

Goedkoop vliegen naar Bydgoszcz in Polen? Vergelijk dan het aanbod van voordelige vluchten naar Bydgoszcz op Goedkopevliegtickets.nl. Zo bemachtig je altijd een vliegticket naar Bydgoszcz voor de prijs die jij wenst.