Panorama

Goedkoop naar Polen

Vergelijk vliegtickets naar Polen

Polen: een bijzonder land waar indrukwekkende steden en een uitgestrekte natuur zich elkaar afwisselen. En natuurlijk zijn er goedkope vliegtickets naar Polen beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je direct naar Polen en ook zijn er budget tickets beschikbaar met Eindhoven Airport als vertrekpunt. De vlucht naar Polen duurt ongeveer twee uur. Deze wordt verzorgd door verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Brussels Airlines en low cost airline Ryanair. Vergelijk dus altijd de prijzen van verschillende aanbieders, zodat je zeker weet dat je de beste vliegdeal naar Polen te pakken hebt.

Polen heeft meerdere luchthavens en het verschilt per vliegveld hoe goed deze bereikbaar is. Bijvoorbeeld in Warschau en Krakau is het openbaar vervoer uitstekend geregeld en ook rijden er veel taxi’s. Doordat Polen een eigen munteenheid heeft, is een reis naar Polen bovendien vaak erg goedkoop.

Vlieg naar Polen: historische steden en prachtige natuur

Wat niet veel mensen weten, is dat Polen een fantastisch vakantieland is. Het land is nog relatief onontdekt door Nederlandse toeristen, maar een aantal toeristen vliegen hier wel al jaarlijks naartoe vanwege de enorme veelzijdigheid. Veel Poolse steden zoals Krakau en Gdansk hebben een middeleeuws centrum met een historisch hart. Door de vele gebouwen zoals orthodoxe kathedralen tot gebouwen uit de Sovjet-Unie ontdek je overal de geschiedenis van Polen.

Naast de vele steden met hun prachtige bezienswaardigheden, is het Poolse landschap ook zeker de moeite waard. Je waant je hier echt even in een sprookje! Wandel door de uitgestrekte bossen met wandelpaden en kom even heerlijk tot rust. Ook zijn er meerdaagse wandelroutes door de Poolse bergen uitgestippeld. Overdag geniet je dan van de natuur en in de avond verblijf je in een van de berghostels met andere wandelaars.

Goedkoop vliegen naar Polen is zeer eenvoudig! Vergelijk de vliegtickets naar Polen voor een lage prijs op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een voordelige deal.