Goedkoop naar Polen

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Polen

Polen is een mooi land wat je echt een keer gezien moet hebben. Het heeft uitgestrekte natuur waar je heerlijk tot rust kunt komen maar ook moderne steden vol historie. Je kunt goedkoop vliegtickets naar Polen boeken. Er gaan directe vluchten naar Polen vanuit Amsterdam. Ook vanuit andere luchthavens zoals Eindhoven kun je rechtstreeks naar Polen vliegen. De vlucht naar Polen duurt ongeveer twee uur. Het is dus een mooie bestemming voor je vliegreis waar je snel en goedkoop naartoe kunt reizen.

Vluchten naar Polen worden verzorgd door verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa en Brussels Airlines. Low cost airline Ryanair biedt vaak in het laagseizoen erg goedkoop vliegtickets naar Poolse steden Warschau en Krakau aan. Het is daarom altijd slim om de prijzen te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deal. Het verschilt ook per luchthaven hoe goed deze bereikbaar is. Er rijden altijd bussen tussen de stad en de luchthaven. Doordat Polen een eigen munteenheid heeft is een vliegreis naar Polen vaak erg goedkoop.

Populaire steden in Polen

Prachtig Polen

Polen is een mooi vakantieland en nog relatief onontdekt door Nederlandse toeristen. Polen heeft prachtige moderne steden. Veel Poolse steden hebben een prachtig historisch hart met een middeleeuws centrum. Je ziet de geschiedenis van het land en de steden door de gebouwen die overal staan. Van mooie orthodoxe kathedralen uit de middeleeuwen tot gigantische betonnen gebouwen die kracht uitstralen uit de tijd van de Sovjet-Unie, in de Poolse steden zie je dit allemaal!

Het Poolse landschap is ook prachtig. Overal zijn nog burchten uit de middeleeuwen te zien. Je hebt uitgestrekte bossen met wandelpaden waar je heerlijk tot rust kan komen. Vaak lijkt het wel alsof je door een sprookje loopt. Polen heeft veel meerdaagse wandelroutes door de bergen. Overdag kun je geniet van de natuur en de avond geniet je in een van de vele berghostels van de gezelligheid met de andere wandelaars. Kortom Polen is een prachtig land wat je moet meemaken.