Panorama

Goedkope LOT vluchten

LOT Polish Airlines

Op zoek naar goedkope vliegtickets van LOT Polish Airlines? Dan heb je deze zo gevonden op Goedkopevliegtickets.nl. LOT Polish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Polen, met de hoofdstad Warschau als thuisbasis. Deze Poolse vliegmaatschappij bestaat al sinds 1929 en was de eerste airline die de moderne Boeing 787 Dreamliner in gebruik nam.

Vanaf de thuisbasis in Warschau vliegt LOT van en naar zowel Europese als intercontinentale bestemmingen. De vloot is een van de jongste en modernste van Europa en bestaat uit bijna 100 vliegtuigen. LOT is lid van de Star Alliance, een alliantie van luchtvaartmaatschappijen die samenwerken om reizigers een makkelijke doorverbinding en betere aansluitingen te geven naar hun plek van bestemming.

LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines: reisklassen en bestemmingen

Met een voordelige vlucht van LOT Polish Airlines heb je de keuze uit Economy Class, Premium Economy Class en Business Class. Met een vlucht die minder dan zes uur bedraagt, krijg je een lekkere snack. Heb je een vlucht langer dan zes uur, dan kun je tevens genieten van een maaltijd. In de Premium Economy Class mag je meer bagage meenemen dan in de Economy Class en met de Business Class heb je volop privacy en comfort. Neem plaats op de extra brede stoel met veel beenruimte en relax met het uitgebreide entertainmentaanbod.

De LOT Polish airlines vluchten brengen jou overal naartoe. Kies bijvoorbeeld voor een ticket voor een lage prijs naar Chisinau in Moldavië, Vilnius in Litouwen, het Poolse Krakau of de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Ook intercontinentale bestemmingen zijn mogelijk, zoals luchthavens in Sri Lanka, de Verenigde Arabische Emiraten en Amerika.

Wat zijn de incheckmogelijkheden bij LOT?

Wil je inchecken bij LOT Polish Airlines, dan is online inchecken het eenvoudigst. Dit kan namelijk al 26 uur voor vertrek. Je boardingpass download je dan op je smartphone. Wil je niet online inchecken, dan is dit ook mogelijk bij een selfservicekiosk of de incheckbalie op de luchthaven. Je moet minimaal één uur van tevoren zijn ingecheckt.

Hoeveel zwaar mag je bagage zijn bij LOT Polish Airlines? Over het algemeen geldt dat je handbagage maximaal 55 x 40 x 23 cm groot mag zijn. Afhankelijk van je reisklasse en bestemming mag je een bepaald aantal kilo ruimbagage meenemen. De maximale afmeting is 158 cm (l x br x h). In de Economy Class is maximaal 23 kilo aan ruimbagage toegestaan en in de Premium Economy Class mag je 2 x 23 kg ruimbagage inchecken.

Goedkope vliegtickets LOT Polish Airlines

Vergelijk snel de lage prijzen voor vliegtickets van LOT Polish Airlines. Kies je bestemming, vink LOT aan en je krijgt alle vluchttijden en tarieven in een netjes overzicht onder elkaar.