Panorama

Vliegtickets Katowice

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar Katowice

Voor een interessante en ontspannende vakantie in Polen kan je vliegen naar de zuidelijke stad Katowice. Luchtvaartmaatschappijen zoals Wizz en Ryanair bieden goedkope vliegtickets aan en ook met Lufthansa kan je naar Katowice toevliegen. Vergelijk in het aanbod en kies de goedkoopste optie zodat je vakantie meteen goed kan beginnen.

Wil je met een directe vlucht vanuit Nederland naar Katowice vliegen, vertrek dan vanaf Eindhoven. Vanaf hier gaan er directe vluchten die je in ongeveer 1,5 uur naar Katowice toevliegen. Ook vanaf Dortmund gaan er directe vluchten. Amsterdam heeft geen optie voor een directe vlucht naar Katowice, maar indirecte vluchten vanaf Schiphol zijn wel te krijgen.

Top vluchten naar Katowice

Vanuit Eindhoven

Wizz
Direct - 1u47
di 5 okt wo 6 okt
v.a. € 40 (p.p.)
Ryanair
1 stop - 14u45
do 23 sep di 28 sep
v.a. € 29 (p.p.)

Vanuit Dortmund

Ryanair
Direct - 1u32
wo 20 okt di 26 okt
v.a. € 14 (p.p.)

Vanuit Amsterdam Schiphol

Ryanair
1 stop - 9u22
di 5 okt do 7 okt
v.a. € 117 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
1 stop - 14u40
vr 26 nov zo 28 nov
v.a. € 51 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Modern Katowice 

Katowice ligt in het zuiden van Polen en heeft zo’n 300 duizend inwoners. De gehele agglomeratie heeft 3 tot 3,5 miljoen inwoners, wat het de grootste agglomeratie van Polen maakt. De stad zelf heeft een hoop te bieden op het gebied van cultuur met verschillende interessante musea. Een van de meest intrigerende plekken om te bezoeken tijdens een reis naar Katowice is het concentratiekamp Auschwitz wat op 30 kilometer afstand ligt.

Ben je op zoek naar een uitje voor de hele familie? Ga dan een dagje naar het Silezisch cultuur en recreatiepark. Dit is een van de grootste stadsparken van Europa en hier kan je naast attracties ook terecht bij een dierentuin en een planetarium. Er is dus voor ieder wat wils in de veelzijdige stad Katowice.

Vervoer in en om Katowice

Bij aankomst op het vliegveld van Katowice heb je de optie om met de auto of het openbaar vervoer naar de stad te reizen. Met de auto ben je een halfuurtje bezig het centrum te bereiken en met het openbaar vervoer doe je er ongeveer 50 minuten over. Wil je meer van de omgeving zien? Dan is het huren van een auto een uitstekend idee.

Ook kan je tijdens je verblijf in Katowice een dagje naar een andere stad gaan. Zo kan je Krakau gemakkelijk bereiken met de auto en de trein en ook de hoofdstad Warschau bereik je in ongeveer 2 uur met de hogesnelheidstrein. Tijdens een vakantie in Katowice ga je je zeker niet vervelen dus boek je goedkope vliegtickets snel.