Goedkoop naar Portugal

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Portugal

Portugal is een mooi land waar je zeker een keer geweest moet zijn. Het heeft prachtige historische steden zoals Lissabon, Porto en Faro. De vliegreis naar Portugal duurt ongeveer 2,5 tot 3,5 uur, afhankelijk van je bestemming. Vanuit Amsterdam gaan vluchten naar de meeste bestemmingen in Portugal, hier kan je al voor een lage prijs vliegtickets voor boeken. Er gaan vluchten van verschillende (budget) luchtvaartmaatschappijen naar Portugal, zoals Ryanair, TAP Portugal, EasyJet en Brussels Airlines.

De luchthavens in Portugal zijn goed verbonden met de steden. Vaak zijn ze aangesloten op het netwerk van het openbaar vervoer. Zodat je met de metro en de bus van en naar de luchthaven kan reizen. Vanuit Nederland kan je vliegen vanaf Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. De prijzen kunnen per luchthaven erg verschillen. Dus vergelijk de prijzen voor de beste deal hier. Boek nu voor een lage prijs vliegtickets naar Portugal en laat de voorpret beginnen. 

Populaire steden in Portugal

Prachtig Portugal

Naast dat Portugal een heerlijk zeeklimaat heeft, waardoor het in de zomer de perfecte bestemming is voor je vakantie naar de zon en in het voor- en najaar een goede bestemming voor je stedentrip, is het ook een land vol historie en mooie natuur. De hoofdstad van Portugal, Lissabon, heeft een net als alle andere grote steden in Portugal een prachtig historisch centrum. In dit land is alles ook relatief goedkoop, waardoor het de perfecte bestemming is voor je budget vakantie.

In Portugal houden ze van eten en drinken. Een van de bekendste drankjes uit Portugal is dan ook port. Vergeet dan ook niet de stad waar dit vandaan komt, Porto, te bezoeken. Omdat Portugal aan de zee ligt hebben ze hier ook heerlijk visgerechten. Geniet van een authentiek bord pastel de nata of een van de andere overheerlijke visgerechten. Uitgegeten? Breng een bezoek aan de prachtige ruige kust van Portugal. Er zijn hier ook veel stranden waar je heel erg goed kan surfen. Een heerlijke vakantiebestemming dus!