Panorama

Goedkoop vliegen naar de Azoren

Goedkope tickets Ponta Delgada, Azoren

Als je wilt vliegen naar de eilandengroep de Azoren, dan kom je aan op het grootste en meest oostelijke eiland van deze eilandengroep. Directe voordelige vluchten naar de Azoren zijn beschikbaar vanaf Brussel. Vanaf hier ben je een kleine 5 uur aan het vliegen naar de Azoren. Daarna start je welverdiende vakantie.

Goedkope vluchten naar de Azoren vertrekken ook vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Houd dan wel rekening met een tussenstop tijdens je vliegreis. Airlines zoals TUI, AirBaltic en TAP Portugal zijn allemaal aanbieders van voordelige vliegtickets naar de Azoren. Dus scoor een vlucht naar de Azoren voor een lage prijs en stap op het vliegtuig.

Top vluchten naar Azoren

Vanuit Amsterdam Schiphol

TUI
Direct - 4u37
wo 19 jun wo 26 jun
v.a. € 205 (p.p.)
Transavia
Direct - 4u30
do 17 okt do 24 okt
v.a. € 224 (p.p.)
TAP Portugal
1 stop - 16u40
do 3 okt do 10 okt
v.a. € 207 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TUIfly.be
Direct - 4u45
ma 17 jun ma 24 jun
v.a. € 131 (p.p.)

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 4u5
ma 24 jun ma 1 jul
v.a. € 91 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen naar de Azoren: midden in de oceaan

De eilandengroep Azoren ligt midden in de Atlantische Oceaan en hoort bij Portugal, op 1400 kilometer van Lissabon. De ligging in de oceaan en de nabijheid van de Golfstroom zijn een perfecte combinatie voor de unieke flora en fauna die je op deze eilanden vindt. Ook is de temperatuur het hele jaar door aangenaam.

Een van de voornaamste redenen om naar de Azoren te vliegen is de adembenemende natuur. Daarnaast is er op elk eiland weer een cultuurverschil te vinden in de pittoreske plaatsjes. Dit komt doordat de verschillende eilanden over een tijdspanne van 200 jaar geleidelijk bewoond werden.

Reis naar de Azoren

Na je vlucht naar de Azoren kom je aan op het grootste eiland van de groep: São Miguel. Het vliegveld ligt vlakbij Ponta Delgada, de belangrijkste plaats van de Azoren. Dit is een gezellige stad om in te verblijven en de ideale uitvalsbasis om São Miguel en de andere eilanden te ontdekken.

Met de boot kun je naar de andere eilanden reizen. Zo kan je voor jezelf bepalen welk eiland van de Azoren nu daadwerkelijk de mooiste is. Breng ook een bezoek aan het hoogste punt van heel Portugal: Ponta do Pico op het eiland Pico. Je kijkt je ogen uit op de Azoren en beleeft een onvergetelijke vakantie. Boek daarom snel je goedkope vliegtickets naar de Azoren en geniet van de voorpret.

Goedkoop vliegen naar de Azoren? Vergelijk dan snel alle lage prijzen van vluchten naar de Azoren op Goedkopevliegtickets.nl.