Panorama

Goedkope Brussels Airlines vluchten

Brussels Airlines

De naam zegt het al: Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en de thuisbasis is gevestigd op Brussels Airport in Zaventem. Brussels Airlines bestaat sinds 2006 en ontstond uit een fusie tussen SN Brussels Airlines en Virgin Express. Tegenwoordig vervoert de luchtvaartmaatschappij ongeveer 6,6 miljoen passagiers per jaar en is de vliegmaatschappij - net zoals Lufthansa - lid van de Star Alliance.

Vanuit België vertrekken de goedkope vluchten van Brussels Airlines vanuit Brussels Airport. Vanaf Amsterdam Schiphol of Duitse luchthavens biedt de airline geen budget vliegtickets aan. Wel kun je natuurlijk eerst naar Brussel reizen en vanaf hier een vlucht voor een lage prijs nemen naar de bestemming van jouw keuze. Bij Brussels Airlines kun je vanaf 24 tot 1 uur voor vertrek online inchecken, waarbij je ook meteen de mogelijkheid hebt om een zitplaats te selecteren.

Brussels Airlines

Brussels Airlines: volop entertainment aan boord

Aan boord van een vliegtuig van Brussels Airlines vermaak je je prima. Lees een van de magazines zoals b-there voor het Europese netwerk en b-spirit voor het Afrikaanse netwerk. Heb je een voordelig vliegticket van Brussels Airlines voor een intercontinentale vlucht bemachtigd, dan kun je gebruik maken van het persoonlijk inflight entertainment systeem. Hier heb je de keuze uit documentaires, films, spelletjes en muziek.

Bovendien zijn een aantal toestellen van Brussels Airlines uitgerust met een nieuw type stoelen: dunner, lichter en extra beenruimte. Vlieg je een lange afstand, dan krijg je aan boord diverse maaltijden. Op korte vluchten betaal je voor snacks en drankjes.

Goedkope vluchten met Brussels Airlines

Brussels Airlines heeft dagelijks minimaal 300 vluchten naar meer dan 70 bestemmingen wereldwijd, waaronder naar Europa en Afrika. Ook is er een dagelijkse verbinding met New York, vertrekken er 5 vluchten per week naar Washington en kun je een keer per week bij Brussels Airlines terecht voor goedkope vliegtickets naar Toronto.

De airline Brussels Airlines vliegt dus op ontzettend veel steden en landen wereldwijd. Of je nu op zoek bent naar vliegtickets in Europa voor een lage prijs naar het Duitse Hamburg, de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, Malaga in Spanje of Bari in Italië: bij Brussels Airlines kun je altijd terecht. Ook biedt de Belgische luchtvaartmaatschappij vluchten naar Douala in Kameroen, Marrakech in Marokko, Washington D.C. in Amerika en Tel Aviv in Israël aan voor een prima budget.

Brussels Airlines: boek je vliegticket bij Goedkopevliegtickets.nl

Op Goedkopevliegtickets.nl vind je altijd een vliegticket van Brussels Airlines dat aan al jouw wensen voldoet. Vul je gegevens in, typ de bestemming in van jouw keuze en vergelijk de prijzen. Je ziet dan altijd welk ticket het meeste past bij het budget dat jij voor ogen hebt.