Panorama

Goedkope AirBaltic vluchten

AirBaltic

De luchtvaartmaatschappij AirBaltic vliegt vanuit de hoofdsteden Riga (Letland) en Vilnius (Litouwen) naar landen in Europa, een aantal bestemmingen in Azië en de Scandinavische landen. AirBaltic werd in 1995 opgericht als samenwerking tussen SAS (Scandinavian Airlines) en de Letse overheid. De thuisbasis van AirBaltic is Riga en vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt er altijd een directe vlucht naar Riga, zodat je via een overstap snel door kan vliegen naar bestemmingen in Noord- en Oost-Europa.

De vloot van AirBaltic bestaat uit:
Airbus A220-300
Boeing 737-300
Bombardier Q400 NextGen

AirBaltic biedt goedkope vliegtickets aan met als vertrekpunt Amsterdam Schiphol, maar ook vanaf nabijgelegen luchthavens in België en Duitsland: Brussel en Düsseldorf.

AirBaltic

Voordelige vluchten bij AirBaltic

De vliegmaatschappij AirBaltic heeft een codeshare-regeling met ongeveer 20 andere luchtvaartmaatschappijen zoals Aeroflot, Air France, KLM en Iberia. Dit betekent dat de airline die een vlucht exploiteert, een andere airline toestaat om de vlucht aan te bieden alsof zij de vlucht zelf exploiteerde. AirBaltic heeft vele internationale prijzen gewonnen voor een innovatieve service. Aan boord van deze airline is het dus altijd genieten.

Voor een voordelig vliegticket van AirBaltic heb je de keuze uit Economy Class en Business Class. Er worden altijd hapjes en drankjes aan boord geserveerd. In de Economy Class moet je hiervoor betalen, in de Business Class niet. Je hebt de keuze uit diverse warme, koude en alcoholische dranken. Aan boord is er geen entertainment aanwezig, wel kun je het boordmagazine lezen.

AirBaltic: inchecken en bestemmingen

Bij Air Baltic kun je op verschillende manieren inchecken. Al vanaf 5 dagen voor het vertrek van je AirBaltic vlucht is dit mogelijk online of via de mobiele app. Wil je op de luchthaven inchecken, dan kan dit natuurlijk ook. De deadline van het inchecken hangt af van het vliegveld waar je vandaan vliegt. Check je in via de website of je mobiele telefoon, print dan je instapkaart uit of download deze op je smartphone. Geef je bagage af bij het afgiftepunt van AirBaltic op de luchthaven en je bent in een mum van tijd in de vertrekhal. Zorg ervoor dat je altijd ruim op tijd voor vertrek op het vliegveld aanwezig bent.

Vanaf Amsterdam Schiphol reis je met een AirBaltic vlucht rechtstreeks naar Tallinn, Vilnius en Riga. Vanaf hier stap je eenvoudig over naar bestemmingen zoals Budapest in Hongarije, Gotenburg in Zweden, Split in Kroatië, Thessaloniki in Griekenland of Larnaca op Cyprus. Ook vluchten naar bestemmingen wat verder weg zijn goed vertegenwoordigd bij AirBaltic. Boek bijvoorbeeld een AirBaltic vliegticket voor een lage prijs naar Tel Aviv, Reykjavik of Dubai.

Boek je goedkope AirBaltic vliegticket

Op zoek naar de goedkoopste AirBaltic vliegtickets? Zoek dan niet verder. Op Goedkopevliegtickets.nl vind je namelijk altijd AirBaltic vluchten voor de meest lage prijs. Vergelijk de tarieven en boek het ticket naar de bestemming van jouw keuze.