Goedkope vluchten naar San Juan

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar San Juan

San Juan is de prachtige hoofdstad van Puerto Rico, het is een van de oudste westerse steden en Noord- en Zuid-Amerika! Er gaan vanuit Nederland en omstreken veel indirecte vluchten naar Puerto Rico en San Juan. Vanuit Amsterdam, Brussel, Dusseldorf en Eindhoven gaan er vluchten. Het is dan met de overstap ongeveer zestien uur vliegen. Je vliegt vaak via New York of Madrid.

Er vliegen veel airlines naar de luchthaven van San Juan. Bij KLM, Delta Airlines en Virgin Atlantic kun je vaak goedkoop vliegtickets boeken. Doordat er veel mogelijk vliegroutes naar San Juan zijn is het slim om altijd de prijzen te vergelijken, zo bespaar je makkelijk honderden euro's. Vanaf de luchthaven van San Juan rijden bussen naar de stad. Het openbaar vervoer in San Juan is vaak onoverzichtelijk, je kunt dus beter een taxi nemen of een auto huren. Boek nu goedkoop je vliegtickets naar San Juan en laat de voorpret beginnen.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - San Juan Meerdere airlines Meerdere airlines 2 sep 2021 14 sep 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - San Juan British Airways British Airways 1 sep 2021 15 sep 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - San Juan Meerdere airlines Meerdere airlines 16 jun 2021 30 jun 2021 2 overstappen
Eindhoven - San Juan KLM KLM 12 mrt 2021 26 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - San Juan Meerdere airlines Meerdere airlines 12 mrt 2021 26 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National - San Juan Turkish Airlines Turkish Airlines 12 mrt 2021 26 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - San Juan Meerdere airlines Meerdere airlines 23 aug 2021 26 aug 2021 3 overstappen

San Juan

Puerto Rico en San Juan zijn onderdeel van de overzeese gebieden van de Verenigde Staten. San Juan is de hoofdstad van Puerto Rico en de grootste stad van het land. Veel Amerikanen en toeristen uit Europa reizen naar San Juan voor haar prachtige historische centrum en haar heerlijke stranden, waar je heerlijk in de zon tot rust kunt komen.

Puerto Rico is in 1493 ontdekt door Columbus en er werd een stad gesticht op de plaats van het huidige San Juan. Deze plaats groeide al snel uit tot een van de belangrijkste militaire nederzettingen in het Caribisch gebied. De stad is het strijdtoneel geweest in vele oorlogen. Zowel de Engelse als de Nederlanders hebben geprobeerd San Juan te veroveren. Dit is slechts gedeeltelijk gelukt.

Ontdek San Juan

Het hele oude centrum van San Juan staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is prachtig om doorheen te lopen. Mooie smalle straten met pastelkleurige gebouwen uit de koloniale tijd en kinderkopjes. Als kers op te taart heb je nog het fort. Dit is goed bewaard en biedt een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Je kan heerlijk ronddwalen in het oude centrum van San Juan.

In San Juan heb je ook veel heerlijke restaurants, knusse barretjes en terrassen in de zon. In de steegjes in het oude centrum vind je veel restaurants die lokale gerechten op de traditionele manier bereiden en knusse barretjes waar je samen met de bewoners een drankje kunt drinken. Of neem plaats op een van de vele terrassen in de zon en geniet van een overheerlijke cocktail, San Juan is een topbestemming.