Panorama

Goedkope vluchten naar San Juan

Vliegtickets naar San Juan

San Juan is de hoofdstad van Puerto Rico en een van de oudste westerse steden in Noord- en Zuid Amerika. Wil je goedkoop vliegen naar San Juan, vergelijk dan de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel, Düsseldorf en Eindhoven vertrekken er vluchten naar San Juan. Deze zijn altijd met een overstap en de vliegreis duurt dan ongeveer zestien uur. Vanwege deze lange reistijd bieden de echte low cost airlines geen budget tickets aan naar San Juan, maar je kunt wel terecht bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta Air Lines en Virgin Atlantic. Deze vliegmaatschappijen bieden vliegtickets naar San Juan voor de meest lage prijs aan. Zo weet je zeker dat je een voordelige vlucht naar San Juan boekt.

Omdat er veel vliegroutes naar San Juan mogelijk zijn, is het handig om de prijzen te vergelijken. Op die manier bespaar je vaak honderden euro’s. Vanaf de luchthaven van San Juan rijden er bussen naar de stad. Maar het openbaar vervoer in San Juan is vaak onoverzichtelijk, dus neem in plaats van de bus liever een taxi of huur een auto.

Top vluchten naar San Juan

Vanuit Amsterdam Schiphol

JetBlue
1 stop - 13u45
vr 10 jan wo 22 jan
v.a. € 518 (p.p.)
United Airlines
1 stop - 17u52
zo 21 apr zo 28 apr
v.a. € 712 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

United Airlines
1 stop - 27u40
di 18 jun vr 5 jul
v.a. € 775 (p.p.)
Iberia
1 stop - 16u55
ma 2 sep ma 16 sep
v.a. € 790 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Iberia
1 stop - 16u45
vr 17 jan vr 31 jan
v.a. € 628 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen San Juan: historisch centrum en mooie stranden

Puerto Rico en de hoofdstad San Juan zijn onderdeel van de overzeese gebieden van de Verenigde Staten. Ook is San Juan de grootste stad van het land. Veel Amerikanen en toeristen uit Europa vliegen naar San Juan voor haar prachtige historische centrum en heerlijke stranden.

Puerto Rico werd in 1493 ontdekt door Columbus. Er werd toen een stad gesticht op de plaats van het huidige San Juan. Deze plaats groeide al snel uit tot een van de belangrijkste militaire nederzettingen in het Caribisch gebied. De stad is het strijdtoneel geweest in vele oorlogen. Zowel de Engelse als de Nederlanders hebben geprobeerd San Juan te veroveren. Dit is slechts gedeeltelijk gelukt.

Vliegreis San Juan: startpunt voor reis door Puerto Rico

San Juan is het ideale startpunt als je een reis door Puerto Rico maakt. Het gehele historische centrum staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wandel hier door de mooie smalle straten met pastelkleurige gebouwen uit de koloniale tijd. Als kers op de taart vind je het fort. Dit is goed bewaard en vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en de zee.

Ook voor restaurants, knusse bars en zonnige terrassen zit je goed in San Juan. In de steegjes in het oude centrum hebben veel restaurants lokale gerechten op de kaart staan. In de bars drink je samen met de locals gezellig een drankje. Natuurlijk kun je ook plaatsnemen op een van de terrassen en genieten van een cocktail in de zon.

Vergelijk snel alle goedkope vliegtickets naar San Juan. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal voor een vlucht naar de Puerto Ricaanse hoofdstad.