Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Puerto Rico

Goedkope vluchten naar Puerto Rico

Puerto Rico is een prachtig eiland in de Caribische Zee. Het land is onderdeel van de Grote Antillen. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel, Düsseldorf en Eindhoven gaan er indirecte vluchten naar Puerto Rico. Je vliegt dus altijd met een overstap en de reistijd bedraagt ongeveer zestien uur. Omdat dit vrij lang is, is het niet mogelijk om met een low cost airline naar Puerto Rico te vliegen. 

Vergelijk daarom de prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta Air Lines en Virgin Airlines. Vaak zijn de airlines die via Amerika vliegen het goedkoopst. En als je alle tarieven vergelijkt, dan weet je zeker dat je een voordelig vliegticket naar Puerto Rico voor de meest lage prijs in je bezit hebt. Wacht niet langer en boek nu je goedkope vliegreis naar Puerto Rico voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Populaire stad in Puerto Rico

Vlieg naar Puerto Rico voor zon, zee, natuur en cultuur

Dankzij de fijne combinatie van Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden is Puerto Rico een fantastische bestemming. Puerto Rico is een klein eiland maar biedt alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Je vindt hier regenwouden, prachtige stranden, bossen en indrukwekkende mangroves. Voor cultuur ga je natuurlijk naar de hoofdstad San Juan.

Puerto Rico is een waar paradijs voor surfliefhebbers. Jaarlijks worden hier verschillende grote surfwedstrijden georganiseerd. Houd je van natuur, reis dan af naar het eiland Culebra, net voor de kust van Puerto Rico. Breng ook een nachtelijk bezoek aan BioBay, waarbij je met volle maan het water tussen de mangrove opvaart. Wil je een locale specialiteit proeven, kies in een restaurant dan voor een boord Mofongo. Dit is langzaam gegaard varkensvlees met een grote bal met bakbanaan.

Goedkoop vliegen naar Puerto Rico is zeer eenvoudig! Vergelijk snel de vliegtickets van verschillende vliegmaatschappijen op Goedkopevliegtickets.nl. Dan heb je altijd een voordelig ticket naar Puerto Rico in je bezit.