Vergelijk vliegtickets naar Puerto Rico

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vluchten naar Puerto Rico

Puerto Rico is een prachtig eiland gelegen in de Caribische Zee en maakt onderdeel uit van de Grote Antillen. Er gaan vluchten vanuit Nederland en omstreken richting Puerto Rico. Er gaan geen directe vluchten, je zult dus altijd vliegen met een overstap. Je kunt vliegen vanuit Amsterdam, Brussel, Dusseldorf en Eindhoven. Voor deze vluchten zijn voor een lage prijs vliegtickets verkrijgbaar. Meestal vlieg je dan via New York of Madrid naar Puerto Rico. Het is ongeveer zestien uur vliegen naar Puerto Rico met overstap.

Omdat Puerto Rico zo'n fijne bestemming is vliegen er veel airlines naartoe. Vergelijk altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en boek de goedkoopste vliegtickets naar Puerto Rico. Je kunt goedkope vliegtickets boeken bij airlines zoals KLM, Virgin Airlines en Delta Airlines. Vaak zijn de airlines die via Amerika vliegen het goedkoopst. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar Puerto Rico en laat de voorpret beginnen.

Populaire steden in Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico is een heerlijke bestemming. Je hebt een fijne combinatie van Amerikaanse en Zuid-Amerikaans invloeden. Deze invloeden maken Puerto Rico een fijn eiland om te bezoeken. Het is een klein eiland maar het heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Je hebt er regenwouden, prachtige stranden, mooie droge bossen en indrukwekkende mangroves. Er valt hier genoeg te beleven. Als kers op de taart heb je de hoofdstad San Juan, een stad waar je heerlijk kunt genieten.

Puerto Rico is voor surfers een waar paradijs, jaarlijks worden er ook verschillende grote surfwedstrijden georganiseerd. Ook al surf je zelf niet is het leuk om hier naar te kijken. De natuur in Puerto Rico is ook prachtig. Het eiland Culebra wat net voor de kust van Puerto Rico ligt lijkt wel een ansichtkaart. Ook een nachtelijk bezoek aan BioBay is waanzinnig. Bij volle maan licht het water op tussen de mangrove. Het voelt dan alsof je op een andere planeet bent. Kortom, Puerto Rico is echt een fantastische bestemming van je vliegreis.