Goedkoop naar Moskou

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Moskou

Deze statige en indrukwekkende stad is veruit de belangrijkste en grootste stad van Rusland. In slechts drie uur vliegen ben je al in deze fantastische stad. Voor vluchten naar Moskou zijn goedkope vliegtickets beschikbaar vanuit Amsterdam en andere luchthavens in en rond Nederland. Veel airlines vliegen naar steden in Rusland zoals Moskou en St Petersburg.

De luchthaven van Moskou is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Zo reis je na je vlucht makkelijk naar de stad. Veel airlines vliegen naar Moskou. Zo kun je vliegtickets boeken voor vluchten van Aeroflot, KLM of Air Baltic en vele anderen. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar deze prachtige stad. Lijkt Moskou je een mooie stad? Neem dan ook eens een kijkje in Tallinn of Vilnius.

Top vluchten naar Moskou

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 3u20
wo 8 sep do 16 sep
v.a. € 270 (p.p.)
Aeroflot
Direct - 3u40
zo 26 sep vr 8 okt
v.a. € 280 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Brussels Airlines
Direct - 3u35
do 9 sep do 16 sep
v.a. € 159 (p.p.)
Aeroflot
Direct - 3u32
zo 26 sep vr 8 okt
v.a. € 241 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Aeroflot
Direct - 3u17
do 9 sep do 16 sep
v.a. € 228 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Moskou

Moskou is een hele leuke stad.In Moskou is veel te beleven en te bezichtigen. De stad Moskou ligt in westen van Rusland en midden door de stad loopt de rivier de Moskva. Daarnaast lopen er in de stad nog ongeveer 120 kleine rivieren. Opvallend is dat het stedelijk gebied van Moskou voor een derde bestaat uit groenoppervlakte. De stad Moskou kent erg veel parken en grasvelden. Moskou is een stad vol met pracht en praal en is daardoor zeer zeker het bezoeken waard.

Moskou is een stad met erg veel bezienswaardigheden. Maar de echte hoogtepunten die je gezien moet hebben zijn: het Kerkhof van Novodevitsji-klooster, het Lenin Mausoleum, de Sint-Basiliuskathedraal, de Zeven Zusters, het Rode Plein en natuurlijk het Kremlin. Moskou heeft ook vele musea. Maar de echte topstukken hangen in: De musea van het Kremlin en in het Poesjkin Museum voor Schone Kunsten. Moskou is echt een wereldstad ze heeft alles: winkels, musea, goede restaurants en bovenal vele mooie gebouwen.

Eten, drinken en uitgaan in Moskou

Eten en drinken is in Moskou geen probleem. De stad heeft goede restaurants zoals: Metropol Zal en  Café Pushkin. Maar het heeft ook genoeg gekke restaurants zoals: het Metro Restaurant waarin men kan eten in metrowagons of de Club Petrovich waar het interieur nog helemaal is zoals uit de Sovjetperiode. Na het eten kun je helemaal losgaan in club Propaganda of in de Soho Rooms. 

Het openbaar vervoer in Moskou is goed. Het metrostelsel is groot en kent vele stops. De borden zijn in het Russisch en in het Engels. De metrotunnels zijn vaak prachtig dus neem vooral eens de metro. Maar lopen door Moskou is de beste manier om de schoonheid van de stad te ontdekken.