Panorama

Goedkoop naar Moskou

Vergelijk vliegtickets naar Moskou

Moskou is de statige en indrukwekkende hoofdstad van Rusland. In slechts drie uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol ben je al in deze grootste stad van Rusland. Zowel vanuit Amsterdam als andere luchthavens in en rond Nederland kun je goedkoop vliegen naar Moskou. Vergelijk bijvoorbeeld de voordelige prijzen van de luchtvaartmaatschappijen KLM, Aeroflot of Turkish Airlines. Zo weet je zeker dat je altijd een vlucht naar Moskou voor de meest lage prijs in je bezit hebt.

De luchthaven van Moskou is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Zo reis je na je vlucht makkelijk naar het centrum. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar Moskou voor het beste budget. Wil je Rusland ontdekken, kijk dan ook even of een vliegticket naar St. Petersburg misschien een goedkopere optie is.

Top vluchten naar Moskou

Vanuit Amsterdam Schiphol

Turkish Airlines
1 stop - 11u
vr 20 okt vr 27 okt
v.a. € 486 (p.p.)
Pegasus Airlines
1 stop - 22u50
vr 15 mrt vr 29 mrt
v.a. € 548 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Emirates
1 stop - 21u22
di 26 sep di 3 okt
v.a. € 1242 (p.p.)
Hainan Airlines
1 stop - 31u50
wo 4 okt wo 11 okt
v.a. € 1368 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Turkish Airlines
1 stop - 11u2
di 17 okt wo 25 okt
v.a. € 405 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Moskou en bezoek de trekpleisters

Moskou ligt in het westen van Rusland en door de stad loopt de rivier de Moskva. Opvallend is dat het stedelijk gebied van de Russische hoofdstad voor eenderde bestaat uit groen. Je vindt hier dan ook vele parken waar je een mooie wandeling kunt maken. Bezoek bijvoorbeeld het Sokolniki Park. Hier kom je hazen, eekhoorns, wezels en tientallen soorten wezels tegen. Daarnaast vind je in dit park een oude kermis en andere leuke activiteiten voor kinderen.

Vlieg je naar Moskou, dan reis je naar een stad met ontzettend veel bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het lenin Mausoleum, bezichtig de Sint-Basiliuskathedraal, het Rode Plein en natuurlijk het Kremlin. Ook kent Moskou veel musea. De echte topstukken hangen in het Poesjkin Museum voor Schone Kunsten en de musea van het Kremlin. Kortom: Moskou is een echte wereldstad en hier moet je zeker geweest zijn tijdens jouw vliegreis naar Rusland.

Vliegreis Moskou: eten, drinken en uitgaan

In Moskou zijn er vele horecagelegenheden gevestigd zodat je altijd terecht kunt voor een hapje en een drankje. Enkele bekende restaurants zijn Metropol Zal en Café Pushkin. Ga je voor origineel, neem dan plaats bij het Metro Restaurant. Hier kun je eten in echte metrowagons. In Club Petrovich daarentegen is het interieur nog helemaal zoals het er in de Sovjetperiode uitzag. Na het eten kun je losgaan in Club Propaganda of de Soho Rooms.

Het openbaar vervoer in Moskou is goed geregeld. Het metrostelsel is groot en kent vele stops. De informatieborden zijn zowel in het Russisch als in het Engels geschreven. De metrotunnels zijn vaak prachtig, dus eigenlijk is reizen met de metro al een belevenis op zich. Maar maar ook zeker een wandeling en ontdek zo de schoonheid van de Russische hoofdstad.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Moskou? Wacht niet langer en vergelijk snel de prijzen. Zo weet je altijd zeker dat je de meest voordelige vlucht naar Moskou vindt.