Vluchten Belgrado

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Belgrado

Belgrado is de hoofdstad van Servië, het is een stad waar een gezellige en levendige sfeer hangt. Je kunt naar Belgrado goedkope vliegtickets boeken. Er gaan rechtstreekse vluchten naar Belgrado vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Dusseldorf. Dan is het ongeveer twee uur vliegen naar Belgrado. Belgrado is een leuke bestemming van je budget vliegreis.

Vanuit de luchthaven van Belgrado rijden er bussen van en naar de stad. Je kunt vluchten naar Belgrado boeken bij budget airlines zoals Wizz Air en easyJet waarbij je goedkope vliegtickets kunt boeken of bij een luchtvaartmaatschappij zoals KLM. Lijkt Belgrado je een leuke bestemming? Neem dan ook eens een kijkje in andere Europese hoofdsteden zoals Budapest of Zagreb.

Top vluchten naar Belgrado

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air Serbia
Direct - 2u25
do 5 aug za 7 aug
v.a. € 145 (p.p.)
KLM
Direct - 2u32
vr 17 sep za 18 sep
v.a. € 148 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Wizz
Direct - 2u20
za 25 sep za 9 okt
v.a. € 100 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Serbia
Direct - 2u17
do 1 jul do 8 jul
v.a. € 168 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Air Serbia
Direct - 2u5
vr 12 nov ma 15 nov
v.a. € 82 (p.p.)

(laagst gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Belgrado

Belgrado betekent 'witte stad'. De stad is de grootste stad van Servië en ook de hoofdstad van het land. Het is een leuke stad om te bezoeken. Er is veel te zien en te beleven. De stad heeft een interessante en invloeden hiervan zie je overal terug in het straatbeeld. Het is een goedkope stad om te bezoeken. Waardoor het de perfecte bestemming is van een budget stedentrip.

De stad begon in de derde eeuw v. Chr. als een Keltische nederzetting en later een Romeinse nederzetting die deel uit ging maken van het Byzantijnse rijk. Vanaf de middeleeuwen was de stad onderdeel van het Servische koninkrijk. De stad is in Ottomaanse en in Oostenrijkse handen geweest en kwam in d 19e eeuw weer in Servische handen. In de Tweede Wereldoorlog is de stad zwaar beschadigd door de Luftwaffe en de stad werd in 1944 door het Rode Leger bevrijd.

Beleef Belgrado

De leukste manier om alle bezienswaardigheden van Belgrado te leren kennen is een Free Walking Tour. Deze neemt je mee langs alle prachtige gebouwen van de stad en je leert hier meteen de geschiedenis van kennen. Wat zeker niet aan je trip naar Belgrado mag ontbreken is een bezoek aan het oud fort. Vanaf het fort heb je een prachtig uitzicht over de stad!

Ook is het leuk om door het oude centrum heen te lopen. Je hebt veel knusse steegjes waar zich gezellige restaurants bevinden waar je authentiek Servisch eten kunt bestellen. Het voedsel wordt altijd gemaakt met producten uit het eigen land. Ook zitten er over veel leuke barretjes waar je een drankje met de lokale bevolking kunt doen, deze zijn gezellig en gastvrij.