Panorama

Vluchten Belgrado

Vergelijk vliegtickets naar Belgrado

Belgrado is de hoofdstad van Servië en een nog onontdekte parel in Oost-Europa. Naar Belgrado zijn er goedkope vliegtickets beschikbaar. Zo kun je rechtstreeks vliegen naar Belgrado vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. De vliegreis duurt ongeveer twee uur. 

Belgrado is een interessante bestemming voor je budget vliegreis. Er vliegen veel low cost airlines naartoe zoals Easyjet en Wizz Air. Maar vergelijk daarnaast eens de prijzen bij een luchtvaartmaatschappij zoals KLM. Een enkele keer pakt dit een stuk voordeliger uit. Maak je een rondreis door Oost-Europa of ben je er nog niet uit welke stad je wilt aandoen? Bekijk dan ook de tarieven voor goedkope vliegtickets naar Budapest of Zagreb.

Top vluchten naar Belgrado

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air Serbia
Direct - 2u22
wo 29 mei wo 5 jun
v.a. € 97 (p.p.)
KLM
Direct - 2u27
vr 22 mrt ma 25 mrt
v.a. € 161 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Wizz
Direct - 2u25
do 8 feb ma 12 feb
v.a. € 24 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Serbia
Direct - 2u15
vr 29 dec wo 3 jan
v.a. € 209 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 2u7
ma 13 mei vr 17 mei
v.a. € 97 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegreis Belgrado, de hoofdstad van Servië

Belgrado betekent 'witte stad'. Het is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Servië. Belgrado heeft een interessante geschiedenis en dit is nog overal terug te zien. Bovendien is het leven in Belgrado zeer goedkoop om te bezoeken en daardoor een prima optie goedkope stedentrip.

Belgrado ontstond in de derde eeuw v.Chr. als een Keltische nederzetting en werd later een Romeinse nederzetting die deel uitmaakte van het Byzantijnse rijk. Vanaf de middeleeuwen was de stad onderdeel van het Servische koninkrijk. Belgrado is in Ottomaanse en Oostenrijkse handen geweest en kwam in de 19e eeuw weer in Servische handen. In de Tweede Wereldoorlog raakte de stad zwaar beschadigd door de Luftwaffe. In 1944 werd Belgrado door het Rode Leger bevrijd.

Vlieg naar Belgrado en ontdek de vele pareltjes

Wil je Belgrado ontdekken, dan raden wij een Free Walking Tour aan. Deze neemt je mee langs alle prachtige gebouwen van de stad en je komt meteen alles te weten over de geschiedenis. Bezoek ook het oude fort vanwaar je een prachtig uitzicht over Belgrado hebt.

Wandel daarnaast door het oude centrum van Belgrado met haar vele knusse steegjes. Hier vind je gezellige restaurants met authentiek Servisch eten op de kaart. De gerechten worden altijd bereid met producten uit eigen land. Daarnaast zijn er overal leuke barretjes gevestigd waar je een drankje met de gastvrije bevolking kunt doen.

Vergelijk snel alle vliegtickets voor een lage prijs naar Belgrado van verschillende vliegmaatschappijen. Goedkoop vliegen naar Belgrado wordt hierdoor zeer eenvoudig!