Vluchten naar Servië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Servië

Servië is een prachtig land met een roerige geschiedenis die je nog overal terug kunt vinden. Het is een land wat perfect is voor een budget vliegreis. Het is iets meer dan twee uur vliegen naar Servië, voor vluchten naar Servië kun je goedkope vliegtickets boeken. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf. Ook kun je vliegen met een overstap vanuit de luchthaven van Eindhoven. Vergelijk altijd de prijs van vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals op vliegtickets naar Servië.

De meeste vluchten naar Servië gaan naar de hoofdstad Belgrado. Budget airlines zoals Transavia bieden goedkope vliegtickets naar Servië aan. Ook gaan er vluchten van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air Serbia en LOT Polish Airlines. Soms is het lastig om vanuit een luchthaven in Servië naar je bestemming te komen, maar bij de meeste luchthavens in Servië kun je een auto huren. Lijkt Servië je een leuke bestemming van je vliegreis? Neem dan ook een kijkje in andere Oost-Europese hoofdsteden zoals Sofia en Skopje

Populaire steden in Servië

Servië

Servië is een pracht bestemming voor als je houdt van outdoor-activiteiten of wandelen. Je hebt er vele bossen waar mooie wandelroutes zijn aangelegd en activiteiten zoals canyoning worden aangeboden. Op het gebied van historie en cultuur valt er ook genoeg te beleven in dit mooie vakantieland. Het kent een roerige geschiedenis met veel verschillende culturele invloeden die je overal in het land terug ziet. Doordat het land een eigen munteenheid heeft is alles er relatief goedkoop, het is dus de perfecte bestemming van je budget vliegreis.

Het hoogtepunt van Servië is de hoofdstad Belgrado. Hier kun je door eeuwen aan historische gebouwen heen lopen. Het is een leuke stad om een lang weekend te verblijven, het is de perfecte bestemming voor een korte stedentrip. Wat echt een aanrader is in Servië is het bezoek aan aan plaatselijke of traditionele markt. Heer worden veel ambachtelijke producten verkocht. Zeker het bezoeken waard als je een mooie souvenir uit Servië mee naar huis wilt nemen.