Panorama

Vluchten naar Servië

Vergelijk vliegtickets naar Servië

Servië is een prachtig land met een roerige geschiedenis die je nog overal terugvindt. Het land is bovendien perfect voor een budget vliegreis. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf vlieg je rechtstreeks naar Service en hiervoor zijn goedkope vliegtickets beschikbaar. Vanaf Eindhoven reis je met een overstap naar Servië en dit kan soms voordeliger uitpakken. Vergelijk daarom altijd de tickets op Goedkopevliegtickets.nl zodat je gegarandeerd bent van een budget ticket naar Servië.

De meeste vluchten naar Servië landen op de luchthaven van de hoofdstad Belgrado. Low cost airlines zoals Transavia en Easyjet bieden vliegtickets voor een lage prijs naar Servië aan. Ook zijn er vliegtickets beschikbaar van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air Serbia en LOT Polish Airlines. Het kan soms lastig zijn om vanuit een luchthaven in Servië naar je bestemming te komen, maar bij de meeste luchthavens in Servië kun je een auto huren.

Afhankelijk van waar je moet zijn in Servië, kan het ook lonen om de prijzen van vliegtickets naar Sofia en Skopje te vergelijken en vanaf hier met de auto naar je bestemming te reizen.

Populaire stad in Servië

Vlieg naar Servië voor de natuur en bijzondere steden

Vooral natuurliefhebbers halen in Servië hun hart op. Er zijn hier vele mooie bossen met aangelegde wandelpaden. Daarnaast worden er diverse activiteiten zoals canyoning aangeboden. Daarnaast valt er in dit nog relatief onontdekte vakantieland genoeg te beleven op het gebied van historie en cultuur. Dankzij de roerige geschiedenis met verschillende culturele invloeden zie je dit nog overal in het land terug. Bovendien heeft Servië haar eigen munteenheid, waardoor hier alles nog wat goedkoper is dan in West-Europa. Al met al is Servië dus de ideale bestemming voor een budget vliegreis.

Het hoogtepunt van Servië is de hoofdstad Belgrado. Hier vliegen dan ook de meeste toeristen naartoe. In deze stad vind je onder andere het Joegoslavisch Historisch Museum, het riviergebied Beton Hala en de St Sava tempel. Daarnaast zijn de plaatselijke en traditionele markten in Servië een echte aanrader. Hier worden veel ambachtelijke producten verkocht, dus altijd leuk voor een souvenir! Bezoek als je naar Service vliegt ook de stad Novi Sad en wandel door Nationaal Park Fruška Gora.

Goedkoop vliegen naar Servië is zeer eenvoudig! Vergelijk bijvoorbeeld de vliegtickets naar Belgrado op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een voordelige vlucht naar Servië bij een vliegmaatschappij die aan al jouw wensen voldoet.