Panorama

Goedkoop naar de Seychellen

Goedkoop vliegen naar de Seychellen

De Seychellen is een eilandengroep in Afrika in de Indische Oceaan ten noorden van Madagaskar. De archipel bestaat uit meer dan 115 eilanden, waarvan er minder dan eenderde is bewoond. Vanaf Nederland en andere luchthavens gaan er geen directe vluchten naar de Seychellen. Wel zijn er voordelige vliegtickets met een overstap beschikbaar vanaf Amsterdam Schiphol, Düsseldorf en Brussel. De vlucht bedraagt ongeveer tussen de 13 en 17 uur. Luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways, Ethiopian Airlines en Emirates bieden tickets aan voor de meest lage prijs. Vergelijk snel de tarieven zodat je ervan gegarandeerd bent dat je een vliegticket naar de Seychellen aanschaft voor een goed budget.

Omdat je met minimaal één overstap naar de Seychellen vliegt, zijn er genoeg vliegroutes beschikbaar. Deze kunnen erg van prijs verschillen. Vergelijk en boek je vlucht daarom altijd via Goedkopevliegtickets.nl. Alle airlines vliegen naar Seychellen Airport op Mahe Island. Vanaf hier kun je doorreizen naar jouw verblijfplaats op de Seychellen.

Populaire stad in de Seychellen

Met het vliegtuig naar de Seychellen: een tropische vakantie

Met een vliegticket naar de Seychellen weet je zeker dat je op en top vakantie hebt. Relaxen op een van de sprankelende stranden met wuivende palmbomen, baden in de warme zee, maar ook wandelen door regenwouden en natuurreservaten: alles is mogelijk op de eilanden van deze archipel in de Indische Oceaan. En wat dacht je van snorkelen, duiken, surfen of een dagtrip naar de bekendste eilanden?

Een van de mooiste eilanden van de Seychellen is La Digue. Auto’s en verharde wegen vind je hier niet, dus je kunt het eiland prima per fiets verkennen. Zo kom je op de echt paradijselijk witte zandstranden waar de Seychellen om bekendstaan. Maak ook een dagtrip naar het eiland Praslin. Hier ligt het natuurreservaat Vallée de Mai, een prehistorisch regenwoud waar de zeldzame Coco de Mer-palmbomen groeien. Bezoek daarnaast de botanische tuinen in Victoria, die bestaan uit 15 hectare aan exotische en inheemse planten. Wil je iets bijzonders doen tijdens je vakantie op de Seychellen, overweeg dan een trip naar Aride Island. Dit eiland is namelijk de thuisbasis voor 18 soorten broedvogels zoals de roodstaartkeerkringvogel.

Goedkoop vliegen naar de Seychellen is zeer eenvoudig. Bekijk het overzicht met lage prijzen van verschillende airlines en vind zo je ideale vlucht naar de Seychellen.