Panorama

British Airways vliegtickets

British Airways

Op zoek naar goedkope vluchten van British Airways? Dan ben je bij Goedkopevliegtickets.nl aan het juiste adres. British Airways wordt ook wel afgekort tot BA en is de grootste vliegmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk. De airline maakt deel uit van de luchtvaartalliantie Oneworld en vliegt samen met de partners naar meer dan 600 bestemmingen wereldwijd. Bovendien is het een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die naar alle continenten vliegt.

British Airways begon ooit in 1919 onder de naam Aircraft Transport & Travel. Pas sinds 1974 draagt de luchtvaartmaatschappij de naam British Airways: een fusie tussen British European Airways en British Overseas Airways Corporation. British Airways heeft een eigen terminal op London Heathrow en mocht in 2018 van Skytrax de award ‘Best Cabin Crew in the UK’ in ontvangst nemen.

British Airways

British Airways en de faciliteiten aan boord

Als je je voordelige vliegticket van British Airways boekt, heb je de keuze uit Economy Class en Business Class. Hoewel de stoelen in de Economy Class al comfortabel op zich zijn, zijn de plekken in de Business Class voorzien van nog meer luxe en comfort. Zo is elke stoel uitgerust met stopcontact, televisiescherm en telefoon. Check dus snel in en boek de plek van jouw keuze.

Heb je een intercontinentale vlucht voor een lage prijs bij British Airways gereserveerd, dan heb je een uitgebreid entertainmentprogramma met muziek, films en spelletjes aan boord. En met het speciale Skyflyers Kids’ zone kinderprogramma is er ook aan de kleintjes gedacht. Maaltijden, snacks en drankjes zijn op de vluchten van British Airways bovendien gratis en in steeds meer vluchten van de luchtvaartmaatschappij is er WiFi beschikbaar.

Vlieg naar een wereldse bestemming met British Airways

British Airways vervoert jaarlijks meer dan 30 miljoen passagiers, vliegt naar wereldwijde bestemmingen en biedt bovendien directe vluchten naar verre oorden aan. Ook kun je gebruik maken van het Frequent flyer programma en staat duurzaam vliegen bij British Airways hoog in het vaandel.

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar bijvoorbeeld Johannesburg in Zuid-Afrika, Mumbai in India, Melbourne of New York, dan vind je altijd een vlucht van British Airways voor het budget dat jij voor ogen hebt. British Airways biedt tickets voor een lage prijs naar ontzettend veel bestemmingen, dus er zit altijd iets tussen. Van Kuala Lumpur tot Rome.

British Airways: boek je vlucht voor de meest lage prijs

Kijk op Goedkopevliegtickets.nl en vergelijk de vluchten voor een lage prijs van British Airways. Vul je gegevens in, de stad waarin jij naartoe wilt vliegen en selecteer de vliegtickets van British Airways. Op die manier ben je altijd verzekerd van de meest goedkope vlucht van deze Britse airline.