Panorama

Goedkope vluchten naar La Coruna

Goedkope vluchten naar La Coruna

Goedkoop vliegen naar de Spaanse stad La Coruña? Dat kan zeer eenvoudig, want er is genoeg te vergelijken tussen voordelige vliegtickets. Zo gaan er vluchten vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam en Eindhoven die je naar La Coruña kunnen brengen. Houd hier wel rekening met een tussenstop tijdens je vliegreis. Toch kan je in 5,5 uur al op je bestemming zijn als je naar La Coruña vliegt vanaf Schiphol.

Wil je liever geen tussenstop tijdens je vliegreis? Boek dan goedkope vliegtickets naar Santiago de Compostela. Deze beroemde stad ligt vlakbij La Coruña en hier vertrekken wel directe vluchten voor een lage prijs naartoe. Vanaf Schiphol vlieg je in 2,5 uur naar Santiago de Compostela toe en vanaf het vliegveld ben je drie kwartier aan het rijden naar La Coruña. Genoeg te kiezen dus om naar deze interessante Spaanse stad toe te reizen.

Top vluchten naar La Coruna

Vanuit Amsterdam Schiphol

Easyjet
1 stop - 13u17
vr 11 okt zo 20 okt
v.a. € 169 (p.p.)
Iberia
1 stop - 5u55
za 15 feb za 22 feb
v.a. € 179 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Vueling
1 stop - 11u17
za 15 feb za 22 feb
v.a. € 144 (p.p.)
Air Europa
1 stop - 5u25
za 15 feb za 22 feb
v.a. € 159 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Vueling
1 stop - 23u20
za 15 feb za 22 feb
v.a. € 144 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegreis naar de vissersstad La Coruña

La Coruña ligt in het noordwesten van het Iberisch schiereiland en Spanje, in de regio Galicië. De stad is een havenstad aan de kust van de Atlantische oceaan. In La Coruña zelf zijn allerhande bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Breng een bezoek aan het aquarium van de stad of struin lekker door het oude centrum van La Coruña. Een absoluut hoogtepunt is de Torre de Hércules, een oude romeinse vuurtoren die net buiten het centrum staat en nog steeds dienst doet als vuurtoren.

Buiten de stad kan je genieten van de prachtige natuur van Galicië. Bewonder de ruige kusten aan de Atlantische oceaan waaronder de Costa de la Muerte, die berucht is vanwege de vele schepen die hier voor de kust zijn gezonken. Doe ook eens een dagje strand. Houd er wel rekening mee dat het hier niet zo warm is als in het binnenland bij bijvoorbeeld Madrid of aan de kust van de Middellandse Zee. Toch kan het hier in de zomer aangenaam warm worden waardoor je even lekker kunt relaxen op het strand.

Vliegen en vervoer in La Coruña

Na je vliegreis stap je uit op het vliegveld van La Coruña en met de auto rijd je al in een kwartier naar het centrum. Daarnaast rijden er bussen waarmee in drie kwartier in de binnenstad kan zijn. Maar het handigste is om een auto te huren. Zo reis je eenvoudig door de omgeving en de omringende stadjes in Galicië. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar het beroemde Santiago de Compostela.

In La Coruña is er voor iedereen wat te doen en niemand zal zich vervelen. De gezellige stad biedt genoeg om te zien en te doen en ook in de omgeving kan je dagenlang verblijven en elke keer weer wat nieuws ontdekken. Geniet van deze mooie stad en de prachtige ruige kust aan de Atlantische Oceaan. Boek snel je vliegtickets naar La Coruña.

Op zoek naar budget vliegtickets naar La Coruña? Vergelijk dan alle vluchten voor een lage prijs naar La Coruña op Goedkopevliegtickets.nl.