Panorama

Goedkoop vliegen naar Santiago de Compostela

Vergelijk vliegtickets naar Santiago de Compostela

Als je liever niet de hele bedevaartsroute naar Santiago de Compostela wilt lopen, dan is vliegen een goede optie. Goedkope vliegtickets naar dit Spaanse bedevaartsoord zijn te krijgen voor vluchten vanaf Amsterdam Schiphol en Brussel. Vanaf hier vertrekken er voordelige directe vluchten naar Santiago de Compostela. Vanaf Schiphol doe je er met een directe vlucht 2,5 uur over.

Luchtvaartmaatschappijen zoals Vueling en Iberia bieden vliegtickets voor een lage prijs aan naar Santiago de Compostela. Santiago de Compostela is een erg bijzondere stad om te bezoeken. De bezienswaardigheden in het oude gedeelte van de stad en de rijke historie van dit bedevaartsoord zullen je intrigeren. Stap op het vliegtuig en ervaar al het moois wat Santiago de Compostela te bieden heeft zelf van dichtbij.

Top vluchten naar Santiago de Compostela

Vanuit Amsterdam Schiphol

Vueling
Direct - 2u30
zo 16 feb zo 23 feb
v.a. € 101 (p.p.)
Easyjet
1 stop - 16u7
za 20 apr zo 28 apr
v.a. € 115 (p.p.)

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 2u12
za 13 apr vr 19 apr
v.a. € 78 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Vueling
1 stop - 17u25
za 15 feb za 22 feb
v.a. € 107 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Vueling
1 stop - 16u10
za 15 feb za 22 feb
v.a. € 144 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar bedevaartsoord Santiago de Compostela

Santiago de Compostela ligt in het noordwesten van Spanje en is een wereldberoemd bedevaartsoord waar reizigers van over de hele wereld op afkomen. Ze volgen voornamelijk vanuit Frankrijk de zogenaamde sint Jacobs routes dwars door heel Spanje heen. De eindbestemming is de kathedraal van Santiago de Compostela. Deze kathedraal is namelijk gebouwd op de vermoedelijke begraafplaats van de apostel Jakobus.

Vanwege de vele historische gebouwen in het oude deel van de stad, waaronder de kathedraal valt, is het oude gedeelte van de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst gezet. De gebouwen zijn een lust voor het oog, dus dit is zeker een reden om deze stad te bezoeken. Ook is Santiago een echte studentenstad, dus je zal je hier zeker niet vervelen.

Vliegreis en vervoer Santiago de Compostela

Als je gaat vliegen naar Santiago de Compostela, dan kom je aan op het vliegveld 15 kilometer buiten de stad. Vanaf hier is het een kleine 20 minuten rijden met de auto naar het centrum. Ook gaat er elke 30 minuten een bus die je naar de binnenstad kan brengen. Hier moet je wel een stukje voor lopen naar de bushalte zodat je al snel bijna een uur kwijt bent met deze reis.

Als je een auto gaat huren tijdens je verblijf in Santiago de Compostela, dan is het leuk om de bijzondere natuur van de regio Galicië te ontdekken. Ga naar de ruige kusten van de Atlantische oceaan of bezoek de nabijgelegen steden La Coruña of Vigo. Er is dus genoeg te beleven in en rondom Santiago de Compostela. Boek daarom nu je goedkope vliegtickets naar deze prachtige Spaanse stad.

Goedkoop vliegen naar Santiago de Compostela? Vergelijk dan alle vluchten voor een lage prijs op Goedkopevliegtickets.nl. Zo heb je altijd een vliegticket naar Santiago de Compostela in je bezit voor het budget dat jij voor ogen hebt.