Vluchten Tsjechië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Tsjechië

Tsjechië is een van de onontdekte parels van Oost-Europa. Het heeft een prachtig landschap en mooie oude steden. Het is ook de perfecte bestemming voor je budget vliegreis. Je kan namelijk voor een lage prijs vliegtickets naar Tsjechië boeken. Voor een paar tientjes heb je al een retourvlucht! Er gaan vluchten vanuit Amsterdam, Brussel, Dusseldorf, Eindhoven en Keulen naar Tsjechië. Het is ongeveer anderhalf uur vliegen naar Tsjechië. Je bent er dus zo! Doordat er vanuit zoveel luchthavens gevlogen wordt is het belangrijk de prijzen te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl voor vliegtickets met een lage prijs.

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Tsjechië, dus ook veel low cost airlines zoals Ryanair, Eurowings en EasyJet. De luchthaven van de hoofdstad Tsjechië, Praag, is net als veel andere Oost-Europese hoofdsteden zoals Budapest zeer modern. De luchthaven is met het netwerk van openbaar vervoer van de hoofdstad verbonden. Bij de andere luchthavens in Tsjechië kan dit erg verschillen. Kijk daarom goed voordat je boekt naar welke luchthaven je vliegt en wat de mogelijkheden van vervoer zijn.

Populaire steden in Tsjechië

Tsjechië

Tsjechië is een mooi land met een bijzondere geschiedenis. Al duizenden jaren wordt dit land bewoond. Dat valt overal terug te zien. De steden en het landschap laten ook het verhaal zien van de verschillende periodes van voorspoed en tegenspoed van het land. Je ziet prachtige middeleeuwse kerkjes en burchten, grote betonnen gebouwen uit de Sovjet-tijd en vervallen boerderijen. Het is een veelzijdig land. Je proeft een groot verschil in sfeer tussen het platteland en de stad. Op het platteland hangt een rustige gemoedelijke sfeer. Het is de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen. De steden zijn modern, energiek en levendig. Er valt daar altijd wel wat te beleven.

Tsjechië heeft een drie klimaattypes. Een gematigd zeeklimaat, een gematigd landklimaat en een koel landklimaat. Het koele landklimaat ligt vooral in de hoger gelegen gebieden van Tsjechië. Rondom de hoofdstad Praag is het een stuk droger dan de rest van Tsjechië. Dit maakt dit gebied dan ook perfect voor een vliegreis. De temperaturen zijn hier vaak aangenaam en het is droog. Ook een voordeel aan Tsjechië is dat het een eigen munteenheid heeft, hierdoor is alles in vergelijking tot in Nederland een stuk goedkoper. Dit maakt Tsjechië een perfecte bestemming voor je budget vliegreis.