Vluchten naar Tunis

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegen naar Tunis

De hoofdstad Tunis is een geweldige stad in het land Tunesië. De stad gelegen in het noorden van Tunesië ligt aan de middellandse zee. De stad ligt op ongeveer drie uur vliegen vanuit Amsterdam. Er gaan zowel directe als indirecte vluchten vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf naar Tunis. Voor een lage prijs kun je voor deze vluchten vliegtickets kopen.

Tunis-Carthage Airport, de luchthaven van Tunis, ligt op ongeveer een half uur reizen van de stad. Je kunt gebruik maken van de bus of een taxi om naar je bestemming te reizen. Er vliegen veel airlines naar Tunis waar je voor een lage prijs vliegtickets kunt boeken, zoals Tunisair, Air Malta en Alitalia. Lijkt Tunis je een leuke stad? Kijk dan ook eens voor vliegtickets naar Djerba of Monastir.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Tunis Air Malta Air Malta 2 mei 2021 24 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Tunis Meerdere airlines Meerdere airlines 3 jun 2021 25 jun 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Tunis Tunisair Tunisair 1 jun 2021 22 jun 2021 non-stop
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Tunis Meerdere airlines Meerdere airlines 4 jun 2021 25 jun 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Tunis Nouvelair Nouvelair 4 jun 2021 25 jun 2021 non-stop
Brussel - National - Tunis Meerdere airlines Meerdere airlines 4 jun 2021 25 jun 2021 1 overstap
Brussel - National - Tunis Tunisair Tunisair 28 mei 2021 18 jun 2021 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Tunis Meerdere airlines Meerdere airlines 5 jun 2021 25 jun 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi - Tunis Jetairfly Jetairfly 4 jul 2021 18 jul 2021 non-stop

Tunis

Tunis is gelegen in het noorden van Tunesië ligt aan de middellandse zee. De stad bestaat al eeuwen en is door de jaren heen gegroeid tot een zeer populaire stad om in de zomer te vertoeven. Naast de stad Tunis ligt Carthago. Dit was lang geleden de belangrijkste stad van het Midden-Oosten. De overblijfselen van het de oude stad zijn nog zeer goed te zien.

Tunis is een stad die je veel  heeft te bieden. Naast de mooie stranden is de stad zelf ook het bezoeken waard. Neem eens een kijkje in de medina, het oude stadscentrum van Tunis. Ga ook naar de Soek, op deze markt kun je echt van alles vinden, de oude ambachten worden hier nog uitgeoefend. Bezoek ook de De Zitouna-moskee en de Cathedral of St. Vincent de Paul. De stad heeft daarnaast nog verschillende gebouwen die in schitterende Midden-Oosten architectuur zijn gebouwd.

Eten, drinken en uitgaan in Tunis

Genieten van eten en drinken kan zeker in Tunis. Tunesiërs houden van eten,  in Tunis vind je dan ook genoeg eethuisjes. Deze eethuisjes heten Gargottes, hier vind je vooral de traditionele Tunesische gerechten. Voor de beste visgerechten kun je terecht bij Restaurant Dar Slah. Hou je meer van de Franse gerechten ga dan eten bij La Salle a Manger. Na de avondmaaltijd begint in Tunis het nachtleven al vrij snel. De terrassen zijn vaak goed bezet.

Tunis heeft niet een geweldig openbaar vervoersnetwerk. Je zult landen op Tunis–Carthage International Airport. Het beste kun je jezelf met de taxi naar de binnenstad laten vervoeren. Er rijden in Tunis wel metro’s en bussen, maar de verbindingen zijn niet altijd goed. Gelukkig zijn de taxi's relatief goedkoop.