Tunis

 


De hoofdstad Tunis is een geweldige stad in het land Tunesië. De stad gelegen in het noorden van Tunesië ligt aan de middellandse zee. De stad bestaat al eeuwen en is door de jaren heen gegroeid tot een zeer populaire stad om in de zomer te vertoeven. Naast de stad Tunis ligt Carthago. Dit was lang geleden de belangrijkste stad van het Midden-Oosten. De overblijfselen van het de oude stad zijn nog zeer goed te zien. Alle ingrediënten die u moet hebben voor een goede vakantie heeft Tunis. Het goede weer, de mooie stad, de kust en het is er niet duur. Dus wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Tunis. 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Tunis Air Europa Air Europa 29 apr 2021 14 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Tunis Air Malta Air Malta 20 mei 2021 28 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Tunis Tunisair Tunisair 16 feb 2021 2 mrt 2021 non-stop
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Tunis Meerdere airlines Meerdere airlines 30 apr 2021 14 mei 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Tunis Meerdere airlines Meerdere airlines 13 mrt 2021 29 mrt 2021 1 overstap
Brussel - National - Tunis Tunisair Tunisair 20 feb 2021 27 feb 2021 non-stop
Brussel - National - Tunis Nouvelair Nouvelair 7 mei 2021 2 jun 2021 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Tunis Jetairfly Jetairfly 11 mrt 2021 18 mrt 2021 non-stop
Brussel - Charleroi - Tunis Meerdere airlines Meerdere airlines 11 mrt 2021 18 mrt 2021 2 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Tunis is een stad die u veel  heeft te bieden. Naast de mooie stranden is de stad zelf ook het bezoeken waard. Neem eens een kijkje in de medina, het oude stadscentrum van Tunis. Ga ook naar de Soek, op deze markt kunt u echt van alles vinden, de oude ambachten worden hier nog uitgeoefend. Bezoek ook de De Zitouna-moskee en de Cathedral of St. Vincent de Paul. De stad heeft daarnaast nog verschillende gebouwen die in schitterende Midden-Oosten architectuur zijn gebouwd.

Musea die u niet mag missen: het Bardomuseum en de het museum of the National Movement.Tunis is zeer zeker het bezoeken waard,  dus boek snel goedkope vliegtickets naar Tunis!

 

Eten, drinken en uitgaan in Tunis.

Genieten van eten en drinken kan zeker in Tunis. Tunesiërs houden van eten,  in Tunis vindt u dan ook genoeg eethuisjes. Deze eethuisjes heten Gargottes, hier vindt u vooral de traditionele Tunesische gerechten. Voor de beste visgerechten kunt u terecht bij Restaurant Dar Slah. Houdt u meer van de Franse gerechten ga dan eten bij La Salle a Manger. Na de avondmaaltijd begint in Tunis het nachtleven al vrij snel. Het is veel hipper dan u misschien zou denken. De terrassen zijn vaak goed bezet en de jongeren vermaken zich uitstekend. Maak het nachtleven van Tunis mee door goedkope vliegtickets te boeken naar Tunis!

 

Vervoer

 

 

Tunis heeft niet een geweldig openbaarvervoersnetwerk. U zult landen op Tunis–Carthage International Airport. Het beste kunt u zich met de taxi naar de binnenstad laten vervoeren. Er rijden in Tunis wel metro’s en bussen, maar de verbindingen zijn niet altijd goed. Ontdek de stad zelf door goedkope vliegtickets te boeken naar Tunis!