Vluchten Venezuela

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Venezuela

Venezuela is ooit door Columbus het paradijs op aarde genoemd en dat is begrijpelijk. Het is een land met een prachtig landschap en adembenemende flora en fauna. Vanuit Nederland en omstreken gaan er geen directe vluchten naar Venezuela. Wel kun je vanuit Amsterdam, Brussel, Dusseldorf en Eindhoven met een overstap naar Venezuela vliegen. Voor deze vluchten naar Venezuela kun je goedkope vliegtickets boeken. Je gaat dan bijvoorbeeld via de luchthavens van Istanbul of Panama-stad. Het is dan ongeveer 16 uur vliegen naar Venezuela.

Omdat je met een overstap naar Venezuela vliegt zijn er veel mogelijke vliegroutes. Deze kunnen erg van prijs verschillen. Vergelijk en boek je vliegtickets dan ook altijd op Goedkopevliegtickets.nl en bespaar honderden euro's. Er vliegen verschillende airlines naar Venezuela waarbij je goedkope vliegtickets kunt boeken. De meeste airlines vliegen naar de luchthaven van de hoofdstad Caracas. Dit zijn airlines zoals Air Europa, KLM en Turkish Airlines.

Populaire steden in Venezuela

Venezuela

Venezuela is het meest noordelijke land van Zuid-Amerika. Het heeft prachtige stranden gelegen aan het Caribische gebied, ruige gedeeltes van het regenwoud van de Amazone, prachtige bergpieken en zelfs een stukje woestijn. Voor wandelaars en natuurliefhebbers is Venezuela een absolute must. Je hebt er bijvoorbeeld de Ángelwaterval, de hoogste waterval ter wereld van bijna een kilometer hoog! Ook heeft Venezuale de meeste verschillende soorten amfibieën en reptielen ter wereld.

De hoofdstad Caracas heeft prachtige musea, trotse wolkenkrabbers en een bruisend nachtleven. Het is een heerlijke stad om te bezoeken. De eerste stad die de Spanjaarden in 1527 in Zuid-Amerika hebben gesticht is Coro. Je hebt er nog prachtige koloniale gebouwen, het landschap is zeer indrukwekkend maar het mooiste van deze stad is toch zijn bevolking. Deze mensen zijn wereldberoemd om hun gastvrijheid. Dus wacht niet langer en boek je vliegreis naar het prachtige Venezuela.