Panorama

Vluchten Venezuela

Goedkoop vliegen naar Venezuela

Venezuela is een land in Zuid-Amerika waar vooral backpackers en natuurliefhebbers naartoe vliegen. Vanaf Nederland en andere luchthavens gaan er geen directe vluchten naar Venezuela. Wel zijn er voordelige vliegtickets met een overstap beschikbaar vanuit Amsterdam Schiphol, Brussel, Düsseldorf en Eindhoven. De vliegreis duurt ongeveer 16 uur. Doordat het lang vliegen is naar Venezuela, vliegen de echte low cost airlines hier niet naartoe. Maar luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air Europa en Turkish Airlines bieden altijd tickets aan voor de meest lage prijs. Vergelijk dus de tarieven zodat je zeker weet dat je een vliegticket naar Venezuela bemachtigt voor jouw budget.

Omdat je met een overstap naar Venezuela vliegt zijn er veel mogelijke vliegroutes. Deze kunnen erg van prijs verschillen. Vergelijk en boek je vliegtickets daarom altijd op Goedkopevliegtickets.nl en bespaar tot honderden euro's. De meeste airlines vliegen naar de luchthaven van de hoofdstad Caracas. Dit is in de meeste gevallen ook het vertrekpunt voor een rondreis door Venezuela.

Populaire stad in Venezuela

Vlieg naar Venezuela voor een veelzijdige rondreis

Venezuela is ooit door Columbus het paradijs op aarde genoemd en dat is begrijpelijk. Het is een land met een prachtig landschap en adembenemende flora en fauna. Venezuela is het meest noordelijke land van Zuid-Amerika en vooral backpackers vliegen hier graag naartoe. Het Zuid-Amerikaanse land heeft prachtige stranden en ligt aan het Caribisch gebied. Er zijn ruige gedeelten van het regenwoud van de Amazone, prachtige bergtoppen en er is zelfs een stukje woestijn. 

Voor wandelaars en natuurliefhebbers is Venezuela een absolute must. Bezoek bijvoorbeeld de Ángelwaterval, de hoogste waterval ter wereld van bijna een kilometer hoog! Ook heeft Venezuela de meeste soorten amfibieën en reptielen ter wereld.

Je rondreis door Venezuela start je meestal in de hoofdstad Caracas. Dit is niet de meest veilige stad van het land, maar het is wel handig om hier een dagje te acclimatiseren. Je vindt hier vele musea, wolkenkrabbers en een bruisend nachtleven. De eerste stad die de Spanjaarden in 1527 in Zuid-Amerika hebben gesticht is de Venezolaanse stad Coro. Hier vind je nog prachtige koloniale gebouwen, het landschap is zeer indrukwekkend maar het mooiste van deze stad is toch haar bevolking. Deze mensen zijn wereldberoemd om hun gastvrijheid. Dus wacht niet langer en boek je vliegreis naar het prachtige Venezuela.

Vergelijk de prijzen van tickets naar Venezuela van verschillende vliegmaatschappijen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo wordt goedkoop vliegen naar dit prachtige Zuid-Amerikaanse land zeer eenvoudig!