Goedkope vluchten naar Caracas

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Caracas

Caracas is de hoofdstad van Venezuela en het is een erg leuke stad om te bezoeken. Er gaan vanuit Amsterdam en de rest van Nederland geen directe vluchten naar Caracas. Je zult dus moeten vliegen met een overstap. Voor deze vluchten zijn voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Je vliegt dan via bijvoorbeeld Istanbul of Panama-stad.

De luchthaven van Caracas is een moderne luchthaven, er vliegen veel airlines naar deze luchthaven. Bij een budget airline zoals Air Europa kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Vaak bieden airlines zoals KLM en Turkish Airlines ook voor een lage prijs vluchten naar Caracas aan. Wacht niet langer en boek nu de perfecte vliegtickets naar Caracas.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Caracas Air Europa Air Europa 24 mrt 2021 23 apr 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Caracas Meerdere airlines Meerdere airlines 8 sep 2021 22 sep 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Caracas Meerdere airlines Meerdere airlines 1 okt 2020 8 okt 2020 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Caracas Meerdere airlines Meerdere airlines 10 aug 2021 24 aug 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Caracas Air Europa Air Europa 1 jul 2020 15 jul 2020 1 overstap
Brussel - National - Caracas Iberia Iberia 27 mrt 2021 4 apr 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Caracas Meerdere airlines Meerdere airlines 5 sep 2020 26 sep 2020 2 overstappen

Caracas

Caracas is de mooie hoofdstad van Venezuela. Het is een grote, multiculturele stad waar op ieder moment van de dag wel wat te beleven valt. Het is een stad van extremen. Je hebt wijken vol prachtige villa's en de barrios, de sloppenwijken van de stad. De stad kent prachtige gebouwen en musea om te bewonderen.

Caracas is in 1567 gesticht door de Spaanse conquistador Diego de Losada. In 1812 werd de stad door een aardbeving verwoest, de Spanjaarden zagen dit als een goddelijk straf tegen de rebellerende Venezuelanen. In de 20e eeuw begin de stad door de vondst van olie gigantisch te groeien. Met deze olieopbrengsten werd geïnvesteerd in de stad en is bijvoorbeeld de metro bekostigd. 

Verken Caracas

In Caracas valt er voor jong en oud genoeg te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de dierentuin van Caracas, deze gigantische dierentuin dient ook als reservaat ter bescherming van wilde dieren. Breng een bezoek aan Casa Natal & Museo Bolivar en leer veel over de geschiedenis van Zuid-Amerika en Venezuela. Ook de Centro de Arte Galapones is het bezoeken waard.

Caracas heeft veel leuke restaurants en knusse barretjes waar lokaal voedsel nog op een authentieke manier wordt bereid. Zorg echter wel dat je in de juiste wijken blijft. Sommige wijken van Caracas, vooral de barrios, zijn niet veilig voor toeristen. De beste manier om jezelf door de stad te bewegen is dan ook door gebruik te maken van taxi's.