Ho Chi Minh City

Deze stad in het zuiden van Vietnam heeft een rijke geschiedenis. De stad heeft in de loop der jaren vele namen gehad. Eerst Khmer, na de kolonisatie van Fransen, werd de naam van de stad omgedoopt tot Saigon. Na de toetreding van noord en zuid Vietnam werd de stad in 1976 Ho Chi Minh City genoemd. Het is een stad met vele gezichten, zo zijn er nog veel gebouwen uit het koloniale tijdperk te zien, wordt er nog veel aandacht besteed aan de Vietnam oorlog en ondertussen schieten moderne torens als paddenstoelen de lucht uit. Wilt u deze stad met vele gezichten eens van dichtbij meemaken boek dan snel goedkope vliegtickets naar Ho Chi Minh stad.

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Ho Chi Minh City Turkish Airlines Turkish Airlines 26 jun 2021 24 jul 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Ho Chi Minh City Meerdere airlines Meerdere airlines 1 mei 2021 8 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Ho Chi Minh City Meerdere airlines Meerdere airlines 1 mei 2021 8 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven - Ho Chi Minh City KLM KLM 3 apr 2021 24 apr 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Ho Chi Minh City Turkish Airlines Turkish Airlines 1 mei 2021 8 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Ho Chi Minh City Meerdere airlines Meerdere airlines 3 apr 2021 24 apr 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Ho Chi Minh City Meerdere airlines Meerdere airlines 1 mei 2021 8 mei 2021 2 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Ho Chi Minh stad is een leuke stad om te bezoeken, door haar rijke historie komen verschillende culturen samen. Bezienswaardigheden die u niet mag missen zijn: de Basiliek Notre-Dame, het Stadhuis van Ho Chi Minhstad, de Bitexco Financial Tower, de Opera van Ho Chi Minhstad en het Gia Long Paleis. Als u terug in de geschiedenis wilt is het War Remnants Museum? echt een aanrader. De bekende wijk onder toeristen is Ch? L?n. Als u er een langere tijd verblijft is het leuk om uitstapjes te maken naar de Mekong-delta of het attractiepark Attractiepark Su?i Tiên. Boek nu snel goedkope vliegtickets naar Ho Chi Minh stad en ga deel uitmaken van deze indrukwekkende stad.

Eten, drinken en uitgaan in Ho Chi Minh stad

In Vietnam kunt u goed eten en drinken. De stad heeft veel leuke eettentjes en uitgaansgelegenheden. Leuke eettentjes zijn: Ichiban Sushi Vietnam, La Villa French Restaurant en Scott and Binh's. Goede en gezellige uitgaansgelegenheden zijn: Rex Hotel Rooftop Beer Garden, SAIGON SAIGON en Apocalypse Now. Maak deze gezellige stad mee en boek snel goedkope vliegtickets naar Ho Chi Minh stad.

 

Vervoer

 

Ho Chi Minh Stad is een chaotische stad zoals vele Aziatische steden. Motors en scooters zijn de meest voor de hand liggende vervoermiddelen. De stad kan de hoeveelheid mensen bijna niet meer aan, daarom is er besloten om metrolijnen aan te leggen. Op 7 km afstand ligt de internationale luchthaven: Tân S?n Nh?t.  U heeft al retourvliegtickets naar Ho Chi Minh stad voor 525 euro.