Vergelijk vluchten naar Vietnam

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar Vietnam

Vietnam is een prachtig land met een roerige geschiedenis. Het heeft grote en mooie steden zoals Hanoi en Ho Chi Minh City en een prachtige uitgestrekte regenwoud. Kortom, Vietnam is een prachtige bestemming van je vliegreis. Je kunt vliegtickets voor goedkope vluchten naar Vietnam boeken. Er gaan al dan niet indirecte vluchten naar Vietnam vanuit Nederland en omstreken. Vaak is het goedkoper om met een overstap naar Vietnam te vliegen. Zo kun je honderden euro's besparen. Vanuit Amsterdam is het met overstap vijftien uur vliegen naar Vietnam.

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Vietnam. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals. Zo boek je makkelijk goedkope vliegtickets voor je vliegreis bij airlines zoals Qatar Airways, KLM of Lufthansa. Er gaan steeds meer vluchten naar Vietnam en de vluchten worden goedkoper, dit komt omdat Vietnam een steeds populairder land bij toeristen wordt. De inwoners zijn gastvrij en er is veel te beleven. Wacht dus niet langer en boek nu de tickets voor je vliegreis naar Vietnam.

Populaire steden in Vietnam

Vietnam

Vietnam is een veelzijdig land waar veel te beleven valt. De grote steden zoals Hanoi en Ho Chi Minh City zijn grote trekpleisters voor toeristen en backpackers. Steeds meer Europeanen weten hun weg naar dit mooie land te vinden. Dit is niet zonder reden. Het leven in Vietnam is goedkoop, de natuur is prachtig en de inwoners zijn erg gastvrij. Het is een goede bestemming voor een vliegreis met ieder budget, je kan het leven in Vietnam zo duur maken als je zelf wilt.

Er zijn veel hotspots in Vietnam die je echt niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan Halong Bay, in deze baai liggen verschillende prachtige kleine eilandjes. Dit gebied is zo mooi dat het de locatie is van veel verschillende films. Of breng een bezoekje aan de rijstvelden van Sapa. Als je ooit een mooie foto van een rijstveld gezien hebt bestaat er een grote kans dat deze in Sapa gemaakt is, het is een adembenemende omgeving. Zo heeft Vietnam nog vele andere betoverende plekken. Een vliegreis naar Vietnam is een echte must!