Panorama

Vergelijk vluchten naar Vietnam

Goedkope vliegtickets naar Vietnam

Vietnam is een prachtig land met een roerige geschiedenis. Het heeft grote en mooie steden zoals Hanoi en Ho Chi Minh City en een uitgestrekt regenwoud. Naar Vietnam zijn er goedkope vliegtickets beschikbaar. Vanuit Nederland en omstreken gaan er al dan niet indirecte vluchten naar Vietnam. Vaak is het voordeliger om met een overstap naar Vietnam te vliegen. Zo kun je honderden euro's besparen. Vanaf Amsterdam Schiphol duurt de vliegreis naar Vietnam met een overstap tussen de vijftien en zeventien uur.

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Vietnam. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals. Zo boek je makkelijk vliegtickets voor een lage prijs bij bijvoorbeeld Qatar Airways, KLM of Lufthansa. Omdat Vietnam steeds populairder wordt bij toeristen, gaan er steeds meer vluchten naar Vietnam. Je hebt dus veel keuze uit vliegtickets die bij jouw budget passen. De inwoners van Vietnam zijn gastvrij en er is in dit land ontzettend veel te doen. Wacht niet langer en boek een goedkoop ticket naar Vietnam.

Vlieg naar Vietnam voor een indrukwekkende rondreis

Vietnam ligt in Azië en is een veelzijdig land. Toeristen en backpackers vliegen vaak eerst naar Hanoi in het noorden of Ho Chi Minh City in het zuiden. Steeds meer Europeanen weten hun weg naar dit mooie land te vinden en dit is niet zonder reden. Het leven in Vietnam is goedkoop, de natuur is prachtig en de inwoners zijn gastvrij. Het is een goede bestemming voor een vliegreis met ieder budget. Je kan het leven in Vietnam zo duur maken als je zelf wilt.

Er zijn veel hotspots in Vietnam die je echt niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan Halong Bay met prachtige kleine eilandjes. Bovendien is dit een veelgebruikte filmlocatie. Bezoek ook de rijstvelden van Sapa. Als je ooit een mooie foto van een rijstveld gezien hebt, dan is de kans groot dat deze in de adembenemende omgeving van Sapa gemaakt is. Zo heeft Vietnam nog vele andere betoverende plekken. Een vliegreis naar Vietnam is een echte must!

Goedkoop vliegen naar Vietnam? De low cost airlines vliegen hier vanwege de lange reistijd niet naartoe, maar vergelijk altijd de prijzen van verschillende vliegmaatschappijen. Zo ben je gegarandeerd van een vliegticket naar Vietnam voor de laagste prijs.