Panorama

Goedkoop naar Vaxjo

Goedkope vliegtickets naar Vaxjo

Wil je een ongestoorde vakantie in Zweden? Boek dan een goedkoop vliegticket naar Vaxjo in het zuiden van Zweden. Dit schattige stadje is een leuke plek om te verblijven. Voordelige vluchten boek je vanaf onder andere Amsterdam Schiphol en Düsseldorf. Er zijn geen directe vluchten naar Vaxjo te krijgen. Vanaf Schiphol doe je er bijvoorbeeld 10 uur over om in Vaxjo te komen.

Toch zijn er nog behoorlijk wat luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets voor een lage prijs naar Vaxjo aanbieden. Onder andere de luchtvaartmaatschappij KLM en de low cost airlines Easyjet en Ryanair zijn aanbieders van vluchten naar Vaxjo. Voor een vakantie naar Zweden heb je dus genoeg keuze.

Top vluchten naar Vaxjo

Vanuit Amsterdam Schiphol

Norwegian
2 stops - 35u30
do 8 aug za 17 aug
v.a. € 533 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Reis naar Vaxjo en geniet van de Zweedse natuur

Vaxjo ligt in het zuiden van Zweden. Vaxjo is niet zoals Stockholm en Gotenburg een hele grote stad, maar absoluut een gezellig plaatsje. De Linnaeus Universiteit zorgt voor leven in de brouwerij in Vaxjo. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden in en rondom Vaxjo te bezichtigen voor een leuk dagje uit.

Zo heb je de kasteelruïne van Kronoberg en het Teleborg Slott, twee mooie historische gebouwen. Daarnaast kan je fietsen en wandelen in de prachtige omgeving van Vaxjo, de stad wordt namelijk omringd door natuurparken.

Vliegen en vervoer rondom Vaxjo

Als je gaat vliegen naar Vaxjo kom je aan op het vliegveld vlakbij de stad. Vanaf het vliegveld ben je 15 minuutjes bezig met rijden naar de stad. Ook kan je de bus pakken en dan doe je er een half uur over om in het centrum te komen. Om de omgeving te ontdekken kan je wandelen en fietsen. Maar wil je wat verder weg voor een uitje, dan kan je het beste een auto huren.

In Vaxjo kom je helemaal tot rust in de bossen en bij de Zweedse meren. Je hoeft even helemaal niks tijdens een vakantie in Vaxjo. Boek je vliegtickets naar dit mooie Zweedse plaatsje en vier een heerlijke vakantie in de Zweedse natuur.

Goedkoop vliegen naar Vaxjo is eenvoudig. Vergelijk de prijzen voor vliegtickets naar Vaxjo en je vindt altijd een vlucht naar Vaxjo voor het budget dat jij voor ogen hebt.