Panorama

Goedkoop naar Vaxjo

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets Vaxjo

Wil je een ongestoorde vakantie in Zweden? Boek dan goedkope vliegtickets naar Vaxjo in het zuiden van Zweden. Dit schattige stadje is een leuke plek om te verblijven en je vliegt hier van onder andere Amsterdam en Düsseldorf naartoe. Er zijn niet echt directe vluchten naar Vaxjo te krijgen. Vanaf Schiphol vlieg je bijvoorbeeld in 10 uur naar Vaxjo toe.

Toch zijn er nog behoorlijk wat luchtvaartmaatschappijen die voordelige vliegtickets naar Vaxjo aanbieden. Onder andere Easyjet, KLM en Ryanair zijn aanbieders van vluchten naar Vaxjo. Voor een vakantie naar Zweden heb je dus genoeg keuze.

Geniet van de Zweedse natuur

Vaxjo is een Zweedse stad en ligt in het zuiden van dit land. Vaxjo is niet zoals Stockholm en Gotenburg een hele grote stad, maar het is zeker wel een gezellig plaatsje. In Vaxjo is een universiteit gevestigd: de Linnaeus universiteit en dit zorgt voor leven in de brouwerij. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden in en rondom Vaxjo te bezichtigen voor een leuk dagje uit.

Zo heb je het Kronoberg kasteel en het Teleborg slot wat mooie historische gebouwen zijn als je van kastelen houdt. Ook kan je heerlijk fietsen en wandelen in de prachtige omgeving van Vaxjo. Er is een hoop ongerepte natuur in de omgeving van Vaxjo waar je dagenlang in kan verblijven.

Vervoer rondom Vaxjo

Als je gaat vliegen naar Vaxjo kom je aan op het vliegveld vlak bij de stad. Vanaf het vliegveld ben je 15 minuutjes bezig met rijden naar de stad. Ook kan je de bus pakken en dan ben je een halfuur bezig met reizen naar het centrum. Om de omgeving te ontdekken kan je heerlijk wandelen en fietsen, maar wil je wat verder weg voor een uitje, dan kan je het beste een auto huren.

In Vaxjo ga je heerlijk tot rust komen in de prachtige bossen en bij de Zweedse meren. Je hoeft even helemaal niks tijdens een vakantie in Vaxjo. Boek je vliegtickets naar die mooie Zweedse plaatsje en vier een heerlijke vakantie midden in de Zweedse natuur.