Panorama

Goedkope vliegtickets Visby

Goedkope vliegtickets naar Visby

Visby ligt op Gotland, het grootste eiland van Zweden. Dit eiland ligt midden in de Oostzee en is een geweldige bestemming om goedkoop naartoe te vliegen. Gelukkig zijn er veel voordelige vliegtickets naar Visby beschikbaar. Vergelijk hiervoor de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht naar Visby voor het budget dat jij voor ogen hebt

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je in 3,5 uur met een tussenstop naar Visby. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf zijn er vliegtickets voor een lage prijs naar Visby te krijgen, inclusief tussenstop. Onder andere de luchtvaartmaatschappijen KLM en SAS bieden vluchten naar Visby aan.

Top vluchten naar Visby

Vanuit Amsterdam Schiphol

SAS
1 stop - 10u17
wo 29 mei vr 7 jun
v.a. € 251 (p.p.)
Norwegian
1 stop - 11u57
di 16 jul ma 22 jul
v.a. € 284 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

SAS
1 stop - 4u52
do 30 mei do 6 jun
v.a. € 223 (p.p.)
Finnair
1 stop - 18u55
ma 24 jun do 27 jun
v.a. € 597 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

SAS
1 stop - 10u20
do 30 mei do 6 jun
v.a. € 233 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Met het vliegtuig naar middeleeuws Visby

Visby is de hoofdstad van het eiland Gotland. Dit eiland is het grootste eiland van Zweden en ligt een stuk zuidelijker dan Stockholm, midden in de Oostzee. Visby is een leuke en mooie stad aangezien met de best bewaarde middeleeuwse binnenstad van Zweden. Struin door de pittoreske straten en wandel langs de 3,4 kilometer lange middeleeuwse stadsmuur.

Krijg je geen genoeg van de middeleeuwen? Boek dan je vakantie naar Visby zodat je het middeleeuwse festival in Visby mee kan maken. In deze week vinden er allerlei activiteiten in het middeleeuwse thema plaats. Daarbij loopt iedereen verkleed door de stad alsof ze daadwerkelijk in de middeleeuwen verkeren.

Vlieg naar Visby op het eiland Gotland

Naast de stad Visby zijn er nog een hoop andere dingen te beleven op het eiland Gotland. Bijvoorbeeld de mooie natuur. De kusten met zandstranden en bijzondere strandsculpturen geven dit eiland een magisch gevoel. Ook het weer, zeker in de zomer, maakt het prima toeven op dit eiland.

Als je aankomt op het vliegveld van Visby, hoef je maar een kleine 10 minuten te rijden naar de stad. Het is een aanrader om een auto te huren op het eiland, zodat je gemakkelijk alle mooie plekjes kan bereiken. Stap op het vliegtuig en geniet van een heerlijke vakantie in Visby.

Goedkoop vliegen naar Visby? Vergelijk hiervoor alle budgetprijzen voor vluchten naar Visby op Goedkopevliegtickets.nl.