Panorama

Goedkope vliegtickets Visby

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Visby

Vliegen naar het grootse Zweedse eiland, midden in de Oostzee is een prachtige en leuke bestemming om naartoe te vliegen. De hoofdstad van het eiland Gotland, Visby, is een geweldig leuke plaats om een goedkope vlucht naartoe te boeken en te genieten van je vakantie.

Vanaf Amsterdam vlieg je in 3,5 uur met een tussenstop naar Visby toe. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf zijn er goedkope vliegtickets naar Visby te krijgen, maar hier moet je ook rekening houden met een tussenstop tijdens je reis. De luchtvaartmaatschappijen KLM en SAS bieden vliegtickets naar Visby aan en jij hoeft alleen nog maar te boeken voor een heerlijk verblijf in Visby.

Top vluchten naar Visby

Vanuit Amsterdam Schiphol

SAS
1 stop - 6u40
di 28 dec za 1 jan
v.a. € 317 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Middeleeuws Visby

Visby is de hoofdstad van het eiland Gotland. Dit eiland is het grootste eiland van Zweden en ligt een stuk zuidelijker dan Stockholm, midden in de Oostzee. Visby is een erg leuke en mooie stad aangezien hier de best bewaarde middeleeuwse binnenstad van Zweden te vinden is. Struin door de pittoreske straatjes en ga kijken bij de 3,4 kilometer lange middeleeuwse stadsmuur.

Krijg je geen genoeg van de middeleeuwen? Boek dan je vakantie naar Visby zo dat je het middeleeuwse festival in Visby mee kan maken. Tijdens deze week zijn er allemaal activiteiten te beleven in het middeleeuwse thema en iedereen loopt door de stad verkleed in middeleeuwse kleding.

Het eiland Gotland

Naast de stad Visby zijn er nog een hoop andere dingen te beleven op het eiland Gotland. De mooie natuur is zeker het bekijken waard. De mooie kusten met zandstranden en bijzondere strandsculpturen geven dit eiland een magisch gevoel. Ook het weer, zeker in de zomer, maakt het prima toeven op dit eiland.

Als je aankomt op het vliegveld van Visby, hoef je maar een kleine 10 minuten te rijden naar de stad. Het is een aanrader om een auto te huren op het eiland, zodat je gemakkelijk alle mooie plekjes kan bereiken. Stap op het vliegtuig en ga genieten van een heerlijke vakantie in Visby.