Panorama

Goedkope SAS vluchten

SAS

De airline SAS is een Scandinavische luchtvaartmaatschappij en werd in 1946 opgericht als samenwerkingsverband tussen de nationale luchtvaartmaatschappijen van Denemarken, Noorwegen en Zweden. Officieel is de naam Scandinavian Airlines, maar de vliegmaatschappij staat beter bekend als SAS. De belangrijkste hub (internationale knooppunt) van SAS is de luchthaven van Kopenhagen. Voor binnenlandse vluchten binnen Zweden en Noorwegen zijn Stockholm met Arlanda Airport en Oslo met Oslo Gardermoen de belangrijkste vliegvelden.

De airline SAS behoort tot een van de modernste en meest innovatieve luchtvaartmaatschappijen en is tevens de grootste vervoerder van Scandinavië. SAS mag innovatief genoemd worden doordat deze airline in de jaren ‘60 de eerste vliegmaatschappij was die over de Noordpool ging vliegen. Hierdoor werd de vliegreis van Japan verkort van 52 naar 32 uur. Ook was SAS de eerste die milieuvriendelijke vliegtuigen in de vloot opnam.

SAS

SAS: comfortabele vlucht van Scandinavian Airlines

SAS behoort tot een van de oprichters van Star Alliance. Met een aantal andere luchtvaartmaatschappijen zorgt deze samenwerking ervoor dat passagiers eenvoudig een overstap kunnen boeken. De vliegmaatschappij SAS biedt wereldwijd goedkope vluchten aan naar vele bestemmingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Vooral vanuit Kopenhagen zijn er rechtstreekse vluchten wereldwijd beschikbaar.

De vloot van SAS bestaat voornamelijk uit Airbus en Boeing. Schaf je een voordelig vliegticket van SAS aan, dan heb je de keuze uit Economy Class, Economy Extra en Business Class. Boek je een korte vlucht van SAS, dan kun je tegen betaling genieten van een maaltijd en een drankje. Tijdens een langeafstandsvlucht zijn de maaltijden en dranken inbegrepen. Ook beschik je dan over een eigen ingebouwd entertainmentsysteem met spelletjes, televisieseries, films en muziek.

Vliegen met de Scandinavische vliegmaatschappij SAS

Wil je inchecken bij SAS, dan kan dit op diverse manieren:
Via de website
Via je mobiele telefoon
Bij een incheckbalie op de luchthaven
Bij een selfservice kiosk op het vliegveld

Het snelste om bij SAS in te checken is via je mobiel of de website. Dit is van 22 tot 60 uur voor vertrek mogelijk. Download je instapkaart op je mobiel of print deze uit. Je kunt dan 60 tot 30 minuten (afhankelijk van je vluchtduur en reisklasse) je bagage op het bagage afgiftepunt op de luchthaven afgeven. Natuurlijk mag je ook op het vliegveld inchecken. Dit kan 90 tot 60 minuten voor vertrek.

Vliegtickets van SAS voor een lage prijs vind je altijd op Goedkopevliegtickets.nl. Of je nu goedkope vliegtickets zoekt naar een Scandinavische bestemming zoals Kopenhagen, Gotenburg of Haugesund of juist een vlucht voor een scherpe prijs naar Parijs, Tokyo, Toronto of Los Angeles zoekt, alles is mogelijk.

SAS: vergelijk de prijzen en boek jouw goedkope vliegticket

Op zoek naar de voordeligste vliegtickets van SAS, oftewel Scandinavian Airlines? Dan ben je bij Goedkopevliegtickets aan het juiste adres. Vergelijk de lage prijzen en je vindt altijd een SAS vlucht die aan al jouw wensen voldoet.