Panorama

Goedkope vliegtickets naar Anchorage

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets Anchorage

Vliegen naar Anchorage in Alaska is een flinke onderneming qua tijd, maar toch kan je naar deze interessante stad toevliegen met slechts 1 tussenstop, meestal op Seattle, tijdens je vliegreis. Vanaf Amsterdam vlieg je in een kleine 17 uur naar deze Amerikaanse stad toe met slechts 1 tussenstop. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf kan je goedkope vliegtickets scoren naar Anchorage.

Om naar Anchorage te vliegen kan je terecht bij luchtvaartmaatschappijen zoals Delta Airlines, KLM en Alaska Airlines. Zij bieden voordelige vliegtickets naar Anchorage aan zodat je behoorlijk wat keuze hebt voor je vliegreis naar Alaska. Boek dus snel je vlucht naar Anchorage en pak je koffers zodat je meteen kan gaan genieten van een vakantie vol avontuur en leuke uitjes.

Top vluchten naar Anchorage

Vanuit Amsterdam Schiphol

American Airlines
2 stops - 32u22
wo 27 apr di 24 mei
v.a. € 560 (p.p.)
United Airlines
2 stops - 29u43
di 3 mei ma 16 mei
v.a. € 821 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 20u45
ma 20 dec ma 27 dec
v.a. € 1455 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

United Airlines
2 stops - 31u1
ma 20 dec ma 27 dec
v.a. € 669 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Delta Air Lines
2 stops - 23u59
wo 4 mei zo 15 mei
v.a. € 700 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Anchorage in Alaska

Anchorage ligt in het westen van de Verenigde staten in de staat Alaska. Anchorage is met een kleine 290.000 inwoners de grootste stad van deze staat. Als je aan Alaska denkt, denk je waarschijnlijk snel aan besneeuwde landschappen en ongerepte natuur. Dit zijn 2 dingen die aanwezig zijn in en rondom Anchorage, maar de stad heeft ook andere leuke uitjes te bieden zoals de dierentuin van de stad en een indoor waterpark.

Wil je op avontuur, dan ben je op de goede plek in Anchorage. Ontdek de ongerepte natuur rondom de stad en bezoek de bergen of ga langs bij een gletsjer. Ook heb je de kans om in de natuur beren, elanden en wolven te spotten. Iets wat ook ontzettend leuk is om te doen is een keertje meegaan op een sledehonden tocht. Voor de avonturiers onder ons is er dus meer dan genoeg te beleven in en rondom Anchorage.

Vervoer in Anchorage

Uiteraard zal je je niet de hele vakantie gaan verplaatsen in een hondenslee, dus wat zijn de alternatieven in Anchorage? Bij aankomst op het vliegveld van de stad kan je in 10 minuten naar het centrum rijden met de auto. Het vliegveld ligt namelijk vlak bij de stad zelf. Ook kan je in iets meer dan 20 minuten met de bus naar de binnenstad reizen. In de stad zelf kan je ook gebruik maken van dit busnetwerk om je te verplaatsen, maar buiten de stad is een auto geen overbodige luxe.

Een vakantie in Anchorage is er een die vol avontuur kan zitten, maar waar je ook kan genieten van de gezellige sfeer in de stad en de culturele bezienswaardigheden die de stad je te bieden heeft. Voor ieder wat wils dus. Pak daarom snel je koffers en boek die goedkope vliegtickets naar Anchorage. Je gaat er geen spijt van krijgen.