Panorama

Goedkope vliegtickets naar Anchorage

Goedkope vliegtickets Anchorage

Goedkoop vliegen naar Anchorage in Alaska is een flinke onderneming qua tijd, maar toch kan je naar deze interessante stad vliegen met slechts 1 tussenstop die meestal plaatsvindt op Seattle. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je in een kleine 17 uur naar deze Amerikaanse stad toe met 1 tussenstop. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf zijn er goedkope vliegtickets te naar Anchorage te verkrijgen.

Om naar Anchorage te vliegen kan je terecht bij luchtvaartmaatschappijen zoals Delta Air Lines, KLM en Alaska Airlines. Zij bieden voordelige vliegtickets naar Anchorage aan zodat je behoorlijk wat keuze hebt voor je voordelige vliegreis naar Alaska. Boek dus snel je vlucht naar Anchorage en vind een vliegticket voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Top vluchten naar Anchorage

Vanuit Amsterdam Schiphol

American Airlines
1 stop - 12u38
di 20 aug za 2 nov
v.a. € 795 (p.p.)
British Airways
1 stop - 15u35
ma 19 aug zo 3 nov
v.a. € 831 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Lufthansa
1 stop - 16u2
di 27 aug za 14 sep
v.a. € 823 (p.p.)
United Airlines
1 stop - 22u6
ma 26 aug za 14 sep
v.a. € 839 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Lufthansa
1 stop - 13u42
za 17 aug za 24 aug
v.a. € 564 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Anchorage in Alaska

Anchorage ligt in het westen van de Verenigde Staten in de staat Alaska. Anchorage is met een kleine 290.000 inwoners de grootste stad van deze staat. Als je aan Alaska denkt, denk je waarschijnlijk snel aan besneeuwde landschappen en ongerepte natuur. Dit zijn 2 dingen die aanwezig zijn in en rondom Anchorage, maar de stad heeft ook andere leuke uitjes te bieden zoals de dierentuin en een indoor waterpark.

Wil je op avontuur, dan ben je in Anchorage op de goede plek. Ontdek de ongerepte natuur in de bergachtige omgeving waar je onder andere gletsjers kunt zien. Daarnaast heb je de kans om in de natuur beren, elanden en wolven te spotten. Iets wat ook ontzettend leuk is om te doen is een keertje meegaan op een sledehondentocht. Voor de avonturiers onder ons is er dus meer dan genoeg te beleven in en rondom Anchorage.

Vliegreis en vervoer in Anchorage

Uiteraard zal je je niet de hele vakantie gaan verplaatsen in een hondenslee, dus wat zijn de alternatieven in Anchorage? Bij aankomst op het vliegveld van de stad kan je met de auto in 10 minuten naar het centrum rijden. Het vliegveld ligt namelijk vlakbij de stad zelf. Tevens reis je in iets meer dan 20 minuten met de bus naar de binnenstad. In Anchorage zelf kan je ook gebruik maken van dit busnetwerk om je te verplaatsen, maar buiten de stad is een auto geen overbodige luxe.

Een vakantie in Anchorage is er een vol avontuur, maar ook kun je hier genieten van de gezellige sfeer en de culturele bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils dus. Pak daarom snel je koffers en boek die goedkope vliegtickets naar Anchorage. 

Goedkoop vliegen naar Anchorage? Vergelijk dan alle voordelige vluchten naar Anchorage op Goedkopevliegtickets.nl.