Panorama

Goedkope tickets naar Seattle

Goedkope vluchten naar Seattle

Seattle ligt in de Verenigde Staten en is een van de mooiste steden aan de oostkust. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je hier met KLM of Virgin Atlantic al in iets meer dan tien uur naar toe. Echt goedkoop vliegen naar Seattle wordt lastig, maar wil je toch kosten besparen? Vergelijk dan de prijzen van de vluchten met een tussenstop, deze zijn relatief voordeliger. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Londen. Onder andere de airlines Delta Air Lines en Icelandair vliegen naar Seattle.

Na je vlucht kom je aan op Seattle Tacoma Airport. Net als bijvoorbeeld in Chicago of Boston is ook hier het openbaar vervoer prima geregeld. Zo pak je vanaf de luchthaven een Link Light Rail en naar de stad Tacoma neem je de bus. Bekijk nu alle opties van vluchten naar Seattle en boek jouw vliegtickets naar Seattle voor het budget dat jij op het oog hebt.

Top vluchten naar Seattle

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 10u15
wo 18 sep di 1 okt
v.a. € 803 (p.p.)
Air France
Direct - 10u10
do 17 okt di 22 okt
v.a. € 806 (p.p.)
Delta Air Lines
Direct - 10u10
vr 20 sep di 1 okt
v.a. € 834 (p.p.)
Aer Lingus
1 stop - 12u40
vr 13 sep ma 30 sep
v.a. € 413 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 21u22
di 1 apr vr 25 apr
v.a. € 852 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Seattle, waar van alles valt te beleven

Seattle ligt helemaal in het noorden van de Verenigde Staten in de staat Washington. De stad is omgeven door water en een prachtige natuur en heeft door de jaren heen vele tegenslagen moeten verwerken, waaronder twee aardbevingen. Maar de stad krabbelde gelukkig altijd weer op.

In Seattle valt ontzettend veel te beleven. Naast de vele parken, culturele evenementen en musea moet je ook zeker de architectonische hoogtepunten aanschouwen. Denk bijvoorbeeld aan de Space Needle, een speciale toren die is gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1962. Bewonder ook de Marion Oliver McCaw Hall, het operagebouw van Seattle. Pike Place Market is een gezellige markt en een aanrader om even overheen te struinen. Wandel daarnaast door Lake Union Park, Green Lake Park en Gas Works Park. Bovendien is Seattle de perfecte plek om goed te winkelen.

Boek je vliegticket naar Seattle voor een bijzondere stedentrip

Na je vlucht naar Seattle kun je meteen na aankomst heerlijk eten en drinken. Wij tippen onder andere de restaurants Il Bistro, Canlis Restaurant en het Russische Piroshky Piroshky. Ook uitgaan is in Seattle geen enkel probleem. Doe eerst een drankje in de Bookstore Bar en ga daarna helemaal los in Club Contour of The Last Supper Club. 

Verplaatsen in Seattle doe je eenvoudig met de bussen, taxi’s, monorail en de lightrail. Natuurlijk kun je de stad ook lopend ontdekken, maar door de vele steile wegen is dit wel wat pittiger.

Op zoek naar een voordelig vliegticket naar Seattle? Bekijk dan vooral de vluchten met een tussenstop en je hebt grote kans dat jij een ticket voor een lage prijs naar deze wereldstad vindt.