Goedkope tickets naar Seattle

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Seattle

Seattle is een van de mooiste steden aan de oostkust van de Verenigde Staten. Met slechts iets meer dan tien uur vliegen ben je al in deze mooie stad. Je kan voor een lage prijs vliegtickets boeken naar Seattle. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam en Brussel. Vaak is het goedkoper om een vlucht met een tussenstop te boeken. Dan vlieg je via IJsland of Londen. Airlines zoals Icelandair, United Airlines en British Airways vliegen naar Seattle.

Na je vlucht kom je aan op Seattle Tacoma Airport. Net als de meeste steden in Amerika is het openbaar vervoer van en naar de stad Seattle goed geregeld. Naar de stad Seattle gaat een Link Light Rail en naar de stad Tacoma kun je de bus pakken. Ook kan je gebruik maken van een taxi, maar dit is vaak wat duurder. Vergelijk nu de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en boek voor een lage prijs je vlucht naar Seattle.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Seattle American Airlines American Airlines 4 okt 2021 11 okt 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Seattle Meerdere airlines Meerdere airlines 4 okt 2021 11 okt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Seattle KLM KLM 4 okt 2021 12 okt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Seattle Delta Air Lines Delta Air Lines 4 okt 2021 12 okt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Seattle Virgin Atlantic Virgin Atlantic 8 sep 2021 30 sep 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Seattle Air France Air France 3 okt 2021 12 okt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Seattle KLM KLM 8 sep 2021 30 sep 2021 2 overstappen
Eindhoven - Seattle Meerdere airlines Meerdere airlines 8 sep 2021 30 sep 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Seattle Delta Air Lines Delta Air Lines 3 mei 2021 10 mei 2021 2 overstappen
Brussel - National - Seattle Meerdere airlines Meerdere airlines 3 mei 2021 10 mei 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Seattle Meerdere airlines Meerdere airlines 8 sep 2021 30 sep 2021 3 overstappen

Prachtig Seattle

Seattle is een van de mooiste steden aan de oostkust van de Verenigde Staten. De stad helemaal in het noorden gelegen, in de staat Washington ligt op een geweldige locatie. De stad is omgeven door water en prachtige natuur. De stad Seattle is een zeer leuke en aangename stad om in te verblijven. De stad heeft veel voorzieningen en leuke bezienswaardigheden, waaronder ook veel musea met kunstvoorwerpen. De stad heeft door de jaren heen vele tegenslagen te verduren gehad waaronder twee zware aardbevingen, maar is daar altijd weer goed bovenop gekomen. Het is zeker een aanrader om deze stad te bezoeken.

Seattle is een stad met een geweldig openbaarvervoersnetwerk. De stad heeft veel vervoersmiddelen, zoals bussen, taxi’s, Monorail en de Lightrail. Lopen is een optie, het is een unieke manier om de stad te ontdekken maar door vele steile wegen is het wel erg zwaar. 

Ontdek Seattle

Seattle is een stad waar veel te beleven is, naast vele parken, culturele evenementen en musea mag je de architectonische hoogtepunten niet missen. Deze mooie bezienswaardigheden zijn: de Space Needle, speciale toren gemaakt voor de wereldtentoonstelling dagen, een echte aanrader om in te gaan, het uitzicht is geweldig. De Marion Oliver McCaw Hall, dit prachtige gebouw is het operagebouw van Seattle. Pike Place Market, is een gezellige markt die ontstaan is in 1907. En de universiteit van Washington. Parken die het bezoeken waard zijn: Lake Union Park, Green Lake Park en  Gas Works Park. Seattle is een perfectie stad om goed te kunnen winkelen.  

In Seattle kunt u heerlijk eten en drinken. Het eten is erg op het westen gericht. Goede en leuke restaurants zijn: Il Bistro, Canlis Restaurant en Piroshky Piroshky (Russisch). Uitgaan is in Seattle geen enkel probleem. Doe eerst een drankje in de Bookstore Bar om daarna helemaal los te gaan in Club Contour of in de The Last Supper Club. Feest ook in deze stad en maak het mee.