Panorama

Goedkoop vliegen naar Minneapolis

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Minneapolis

Vliegen naar de Amerikaanse stad Minneapolis kan gemakkelijk aangezien er directe vluchten naar deze stad gaan vanaf Amsterdam. Hierdoor vlieg je in iets meer dan 9 uur naar Minneapolis toe vanaf Schiphol. Op deze manier kan je ongestoord je vakantie in Minneapolis beginnen aangezien je geen tussenstop hoeft te maken tijdens je vliegreis.

Goedkope vliegtickets naar Minneapolis kan je ook krijgen voor vluchten vanaf Brussel en Eindhoven. Houd hier wel rekening met minimaal 1 tussenstop op je reis, maar het kan wel zijn dat je nu goedkopere vliegtickets kan scoren dan voor de directe vlucht vanaf Amsterdam. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, American Airlines en Virgin Atlantic bieden allemaal vluchten naar Minneapolis aan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kiezen en boeken zodat je vakantie meteen kan beginnen.

Top vluchten naar Minneapolis

Vanuit Amsterdam Schiphol

Delta Air Lines
Direct - 8u37
ma 25 apr di 3 mei
v.a. € 773 (p.p.)
KLM
Direct - 8u12
do 21 okt wo 17 nov
v.a. € 789 (p.p.)
Air France
Direct - 8u47
vr 22 okt di 16 nov
v.a. € 827 (p.p.)
British Airways
1 stop - 17u27
ma 4 okt wo 13 okt
v.a. € 236 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 13u27
vr 22 okt di 16 nov
v.a. € 818 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Stad aan de Mississippi

Minneapolis is de grootste stad in de staat Minnesota en staat samen met de aangrenzende stad Saint Pauli bekend als Twin Cities. Minneapolis is gelegen aan de rivier de Mississippi en is een belangrijk onderdeel van de stad. De rivier zorgt ervoor dat veel verschillende parken die er in de stad te vinden zijn, aan elkaar verbonden raken. Minneapolis’ parken staan bekend als de beste van heel Amerika. Het is dus een aanrader om een lekkere wandeling langs de rivier te maken en te genieten van de rust in deze parken.

Het populairste park van de stad is het Minnehaha Park en deze moet je dan ook zeker bezoeken. In Minneapolis heerst een landklimaat waardoor het er in de zomer flink warm kan worden, terwijl er in de winter sneeuw kan vallen. In de stad kan je genieten van verschillende culturele bezienswaardigheden zoals het Walker Art Center wat een van de grootste moderne kunstmusea is van Amerika.

Belangrijk zakencentrum

Minneapolis is onderdeel van een groot metropoolgebied en is het belangrijkste business centrum tussen Seattle en Chicago. In Minneapolis kan je je door de stad verplaatsen via het metronetwerk van de stad, maar de stad staat ook bekend als erg wandel en fietsvriendelijk, dus dit kan ook een leuke manier zijn om de stad te ontdekken.

Na je vliegreis naar Minneapolis kom je aan op het vliegveld van de stad en vanaf hier is het 20 minuten rijden met de auto naar het centrum. Ook met de metro kan je vanaf het vliegveld naar de binnenstad komen, dan doe je er een klein half uur over om midden in de stad te komen. Voor een heerlijke vakantie in deze mooie stad hoef je alleen nog maar je koffers te pakken en je vliegtickets te boeken.