Panorama

Goedkoop vliegen naar Minneapolis

Vergelijk vliegtickets naar Minneapolis

Goedkoop vliegen naar de Amerikaanse stad Minneapolis is zeer eenvoudig aangezien er directe voordelige vluchten naar deze stad gaan vanaf Amsterdam. Hierdoor vlieg je in iets meer dan 9 uur naar Minneapolis toe vanaf Amsterdam Schiphol. Op deze manier begint je vakantie in Minneapolis ongestoord, aangezien je geen tussenstop hoeft te maken tijdens je vliegreis.

Budget vliegtickets naar Minneapolis zijn ook verkrijgbaar voor vluchten vanaf Brussel en Eindhoven. Houd hier wel rekening met minimaal 1 tussenstop op je reis. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, American Airlines en Virgin Atlantic bieden allemaal vluchten voor een lage prijs naar Minneapolis aan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een goedkoop vliegticket te kiezen en te boeken.

Top vluchten naar Minneapolis

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 8u12
wo 4 sep wo 2 okt
v.a. € 839 (p.p.)
Air France
Direct - 9u27
vr 1 nov ma 11 nov
v.a. € 975 (p.p.)
Delta Air Lines
Direct - 8u30
vr 4 okt za 26 okt
v.a. € 996 (p.p.)
JetBlue
1 stop - 33u55
vr 1 nov ma 11 nov
v.a. € 538 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 18u7
zo 16 jun zo 23 jun
v.a. € 1043 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Minneapolis: stad aan de Mississippi

Minneapolis is de grootste stad in de staat Minnesota en staat samen met de aangrenzende stad Saint Paul bekend als Twin Cities. Minneapolis ligt aan de rivier de Mississippi en is een belangrijk onderdeel van de stad. De rivier verbindt veel verschillende parken in de stad met elkaar. De parken van Minneapolis staan bekend als de beste van heel Amerika. Het is dus een aanrader om een lekkere wandeling langs de rivier te maken en te genieten van de rust in deze parken.

Het populairste park van de stad is het Minnehaha Park en deze moet je dan ook zeker bezoeken. In Minneapolis heerst een landklimaat waardoor het er in de zomer flink warm kan worden, terwijl er in de winter sneeuw kan vallen. In de stad vind je verschillende culturele bezienswaardigheden zoals het Walker Art Center, een van de grootste moderne kunstmusea van Amerika.

Vliegreis Minneapolis: een belangrijk zakencentrum

Minneapolis is onderdeel van een groot metropoolgebied en is het belangrijkste businesscentrum tussen Seattle en Chicago. In Minneapolis kan je je door de stad verplaatsen via het metronetwerk, maar de stad staat bekend als wandel- en fietsvriendelijk, dus dit kan ook een leuke manier zijn om de stad te ontdekken.

Na je vliegreis naar Minneapolis kom je aan op het vliegveld van de stad en vanaf hier is het met de auto 20 minuten rijden naar het centrum. Ook met de metro kan je vanaf het vliegveld naar de binnenstad komen, dan doe je er een klein half uur over. Voor een heerlijke vakantie in deze mooie stad hoef je alleen nog maar je koffers te pakken en je vliegtickets naar Minneapolis te boeken.

Vergelijk snel alle budget vliegtickets naar Minneapolis op Goedkopevliegtickets.nl. Dan ben je altijd verzekerd van een vlucht naar Minneapolis voor de meest lage prijs.