Panorama

Vergelijk vliegtickets naar New Orleans

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets New Orleans

Voor een goedkope vlucht naar de bekende Amerikaanse stad New Orleans hoef je niet lang te zoeken. Vanaf Amsterdam gaan er vluchten met 1 tussenstop die je in 13 uur op je bestemming in de Verenigde Staten kunnen brengen. Ook vanaf Brussel en Düsseldorf vlieg je gemakkelijk naar New Orleans en kan je vakantie in het zuiden van de Verenigde Staten beginnen.

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, American Airlines en Brussels Airlines bieden allemaal voordelige vliegtickets naar New Orleans aan. Een vakantie in deze stad is dus zo geboekt en je gaat er ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven. Kies een van de goedkope vluchten naar New Orleans uit en pak je koffers zodat je meteen kunt vertrekken naar die welverdiende vakantie.

Top vluchten naar New Orleans

Vanuit Amsterdam Schiphol

American Airlines
1 stop - 21u13
vr 22 apr za 7 mei
v.a. € 554 (p.p.)
Lufthansa
1 stop - 14u30
za 6 nov do 25 nov
v.a. € 565 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 19u15
za 27 nov za 4 dec
v.a. € 1055 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Canada
1 stop - 32u12
za 9 apr za 23 apr
v.a. € 600 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

British Airways
1 stop - 13u32
vr 22 apr vr 6 mei
v.a. € 487 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

De unieke stad New Orleans

New Orleans ligt in de zuidelijke staat Louisiana en is ook meteen de grootste stad van deze staat. Net als onder andere Minneapolis ligt New Orleans aan de rivier de Mississippi die door deze stad stroomt, richting de golf van Mexico. Deze stad werd gesticht door de Fransen en de Franse invloeden zijn nog goed door de stad heen terug te vinden.

Zo is er het gezellige stadsdeel de French Quarter met typische Franse en Spaanse architectuur. Hier kan je ook genieten van het bruisende nachtleven in de Bourbon Street, of kan je proeven van de Creole cuisine die typerend is voor New Orleans. Dit is een mix van onder andere de Franse, Spaanse en West Afrikaanse keuken. Deze heerlijke gerechten moet je dus zeker eens gaan proeven tijdens je verblijf in New Orleans. Door dit alles wordt New Orleans de meest unieke stad van de Verenigde Staten genoemd.

Vervoer in New Orleans

Als je gaat vliegen naar New Orleans, kom je aan op het vliegveld aan de westelijke rand van de stad. Vanaf hier kan je na je vliegreis gemakkelijk met de auto naar het centrum rijden en doe je er 20 minuten over. Ook kan je met de bus naar de binnenstad, dan doe je er een dik uur over om in het centrum te komen. In de stad zelf is er een busnetwerk en zijn er ook zogenaamde “streetcars” wat een soort tram is waarmee je door de stad kan reizen.

New Orleans is een geweldig interessante stad om te bezoeken en is niet voor niets een van de meest bezochte steden in de Verenigde Staten. De rijke cultuur en historie van de stad, gecombineerd met aangenaam weer, vooral in de lente en de herfst, zorgen voor een geweldige combinatie voor een onvergetelijke vakantie. Boek daarom snel je goedkope vliegtickets naar New Orleans en ervaar deze stad zelf.