Panorama

Goedkope vluchten naar New York

Goedkoop vliegen naar New York

New York - The city that never sleeps - is een miljoenenstad en tevens de grootste stad van de Verenigde Staten. Vanaf Amsterdam Schiphol duurt de vlucht iets meer dan tien uur. Goedkoop vliegen doe je dan met Icelandair of Aer Lingus. Ook KLM biedt vliegtickets naar New York aan. Andere goedkope vliegtickets vind je onder andere bij budget airlines zoals Air Europa. Deze vliegmaatschappijen vliegen vanaf Brussel naar New York.

Ga je op zoek naar voordelige vluchten naar New York, dan kun je kiezen uit verschillende luchthavens om aan te komen. Vanaf al deze vliegvelden reis je met de monorail of trein naar een verbindingsstation vanwaar er metro’s vertrekken naar de diverse plekken in de stad. New York heeft een uitgebreid metronetwerk, zodat je je snel een eenvoudig van de ene naar de andere toeristische trekpleister begeeft.

Top vluchten naar New York

Vanuit Amsterdam Schiphol

JetBlue
Direct - 8u9
do 18 apr zo 28 apr
v.a. € 514 (p.p.)
Lufthansa
Direct - 7u45
za 15 feb zo 23 feb
v.a. € 518 (p.p.)
Air France
Direct - 8u5
za 16 nov wo 20 nov
v.a. € 519 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air France
Direct - 8u5
vr 17 mei di 21 mei
v.a. € 406 (p.p.)
Delta Air Lines
Direct - 8u
wo 25 sep di 1 okt
v.a. € 408 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar de metropool New York voor een ware beleving

Met 8,2 miljoen inwoners is het grote en bruisende New York de grootste stad van de Verenigde staten. De metropool ligt aan de monding van de rivier de Hudson en staat bekend om haar cultuur, media, kunst en handel. Wil je in korte tijd veel van New York bekijken, schaf dan een MetroCard aan. Alle metro’s vertrekken om de paar minuten en hebben geen last van de verkeersdrukte, in tegenstelling tot de vele taxi’s die hier rondrijden.

Veel mensen vliegen naar New York voor de vele bezienswaardigheden en natuurlijk om de bijzondere sfeer te proeven. Op het eiland Manhattan vind je de meeste bezienswaardigheden. Denk aan de gedenkplaats van de torens van het World Trade Centre, het Empire State Building, Central Park en Wall Street met de New York Stock Exchange. Reis ook af naar Liberty Island en bewonder het bijzondere Vrijheidsbeeld.

Vliegreis New York: cultuur, winkelen en sport

Ben je een echte cultuurliefhebber, dan is New York zeker een stedentrip waard. Het stikt hier namelijk van de musea. Zo heeft het Museum of Modern art (MoMa) een grote collectie van moderne kunst van over de hele wereld: van Van Gogh tot Picasso. Het Guggenheim Museum is alleen al vanwege het mooie gebouw waar dit in gevestigd is een bezoek waard. En ten slotte vind je in het Metropolitan Museum of Art een aantal collecties die tot de top van de wereld behoren.

Kies je ervoor om naar New York te vliegen, dan zal je merken dat je in deze bruisende stad tijd tekort hebt! Er is zoveel te zien en te doen. Wat dacht je alleen al van flaneren over 42nd street en lekker shoppen? Ook is het zeker de moeite waard om een sportwedstrijd te bezoeken. De Amerikaanse sportcultuur is uniek en een sportwedstrijd is een echte beleving.

Zoek dus snel vliegtickets voor een lage prijs naar New Yorken je staat binnen no time in deze wereldstad!