Vergelijk vliegtickets naar San Francisco

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets San Francisco

San Francisco is een van de populairste toeristische steden ter wereld. Gelukkig kun je goedkoop vliegtickets boeken naar deze bijzondere stad. Een directe vlucht naar San Francisco vanaf Amsterdam Schiphol duurt iets meer dan tien uur. Vergelijk vooral de lage prijzen van vluchten naar Chicago met een overstap, omdat deze vaak een stuk voordeliger uitpakken dan bijvoorbeeld een ticket van de KLM. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Londen, New York of Madrid.

Na je vliegreis kom je aan op San Francisco Airport. Vanaf hier vertrekken er zowel bussen, metro’s als treinen naar de stad. Wacht niet langer en zoek de vlucht naar San Francisco die het beste past bij jouw budget.

Top vluchten naar San Francisco

Vanuit Amsterdam Schiphol

Delta Air Lines
Direct - 10u35
vr 3 dec ma 3 jan
v.a. € 446 (p.p.)
KLM
Direct - 10u35
vr 3 dec ma 3 jan
v.a. € 464 (p.p.)
United Airlines
Direct - 10u45
za 16 apr do 5 mei
v.a. € 2419 (p.p.)
TAP Portugal
1 stop - 16u57
vr 2 jul vr 30 jul
v.a. € 277 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 18u45
do 2 dec ma 3 jan
v.a. € 464 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Vliegen naar San Francisco: Golden Gate Bridge en meer

Boek je vliegtickets naar San Francisco, dan heb je de tijd van je leven. Zowel op cultureel, architectonisch als historisch gebied heeft deze stad enorm veel te bieden. Natuurlijk mag je de Golden Gate Bridge niet missen. Bezoek daarnaast Union Square, Lombard Street en wandel door Chinatown. Ook de Alcatraz gevangenis is zeker een bezoek waard. Deze gevangenis was eerst een militaire basis en werd later de best beveiligde gevangenis van het land. Naast deze gebouwen kent San Francisco vele musea en theaters. Zo staan het Fine Arts Museum of San Francisco, Exploratorium en San Francisco Museum of Modern Art garant voor een heerlijke dag uit. 

Reis naar San Francisco en geniet van het uitgaan

Vliegen naar San Francisco staat garant voor een aantal heerlijke dagen weg. Zo kun je lekker ontbijten bij The Cliff House en eet je wat luxer in restaurant Coi. Ga ook winkelen en kom daarna tot rust in The Bubble Lounge. In de Red Devil Lounge geniet je van livemuziek en echt uitgaan doe je in de wijken Polk Street en Mission District. Ook het jaarlijkse San Francisco Jazz Festival is een aanrader tijdens jouw verblijf in San Francisco. 

Zoek snel een ticket naar San Francisco voor een voordelige prijs op Goedkopevliegtickets.nl. Vergelijk de vluchten en kijk vooral naar die met een tussenstop, zodat je een hoop kosten kunt besparen.