Vergelijk vliegtickets naar San Francisco

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets San Francisco

In San Francisco heb je de tijd van je leven. Je kan naar deze topstad goedkoop vliegtickets boeken. Een directe vlucht naar San Francisco vanuit Amsterdam duurt iets meer dan tien uur. Vaak is het slimmer om een vlucht met een overstap te boeken, dit is vaak een stuk goedkoper. Dan vlieg je via Londen, New York of Madrid

Na je vliegreis kom je aan op San Francisco Airport met een luchtvaartmaatschappij zoals Aer Lingus, British Airways of TAP Portugal. De stad is goed bereikbaar vanuit de luchthaven. Er rijden bussen, metro's en treinen. Ook kan je gebruik maken van een taxi. Wacht niet langer en boek nu goedkoop een vliegticket naar deze prachtige stad.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - San Francisco TAP Portugal TAP Portugal 2 jul 2021 30 jul 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - San Francisco British Airways British Airways 5 sep 2021 30 sep 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - San Francisco Delta Air Lines Delta Air Lines 24 nov 2021 5 jan 2022 non-stop
Amsterdam Schiphol - San Francisco Meerdere airlines Meerdere airlines 24 nov 2021 5 jan 2022 non-stop
Amsterdam Schiphol - San Francisco KLM KLM 23 nov 2021 6 jan 2022 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - San Francisco KLM KLM 23 nov 2021 6 jan 2022 2 overstappen
Eindhoven - San Francisco Meerdere airlines Meerdere airlines 23 nov 2021 6 jan 2022 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - San Francisco Meerdere airlines Meerdere airlines 24 mei 2021 6 jun 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - San Francisco Meerdere airlines Meerdere airlines 16 okt 2021 23 okt 2021 1 overstap
Brussel - National - San Francisco Delta Air Lines Delta Air Lines 15 okt 2021 26 okt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - San Francisco Meerdere airlines Meerdere airlines 24 mei 2021 6 jun 2021 4 overstappen

Imposant San Francisco

Als je vliegtickets boekt naar San Francisco dan heb je de tijd van je leven. Want dit is werkelijk waar een geweldige stad. De stad heeft je veel te bieden op cultureel, architectonische en historisch gebied. Wat je natuurlijk niet kunt missen is de enorme Golden Gate Bridge. Daarnaast hangt er in de stad een buitengewone relaxte sfeer. Je moet echt eens in deze stad geweest zijn.  

San Francisco heeft je erg veel  te bieden. Plekken waar je geweest moet zijn: Golden Gate Bridge, Union Square, Lombard street, Chinatown en het meest bijzondere de Alcatraz gevangenis. Deze gevangenis was eerste een militaire basis en werd later de best beveiligde gevangenis van het land. Heeft er ooit een ontsnapping plaatsgevonden? Dat kom je daar te weten. Naast deze gebouwen, kent San Francisco ook vele musea, kunstwerken en theaters. Bekende musea zijn: Fine Arts Museums of San Francisco, Exploratorium en San Francisco Museum of Modern Art. 

Genieten in San Francisco

Als je lekker wil ontbijten met een goede omelet ga dan eens naar The Cliff House. Als je echt goed wilt eten en daar ook geld voor wilt neerleggen dan is restaurant Coi een echte aanrader. De mooiste en lekkerste gerechten zul je dan voorgeschoteld krijgen. Kom na het winkelen en het ontdekken van deze prachtige stad heerlijk en vredig tot rust in The Bubble Lounge.

Ga uit in de Red Devil Lounge, hier kunt u genieten van Live muziek. Maar ga voor het echte uitgaan naar Rube Skype. Twijfel niet en boek snel goedkope vliegtickets naar San Francisco. Wat ook erg leuk is om te bezoeken is het jaarlijkse San Francisco Jazz Festival. De stad heeft iedereen wel iets te bieden dus boek vooral vliegtickets naar San Francisco. Het vervoer is zoals in de meeste Amerikaanse steden goed geregeld. Er rijden in San Francisco veel taxi’s en bussen rond.