San Francisco

Als u vliegtickets boekt naar San Francisco dan heeft u de tijd van uw leven. Want dit is werkelijk waar een geweldige stad. De stad heeft u veel te bieden op cultureel, architectonische en historisch gebied. Wat u natuurlijk niet kunt missen is de enorme Golden Gate Bridge. Daarnaast hangt er in de stad een buitengewone relaxte sfeer. U moet echt eens in deze stad geweest zijn.  

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - San Francisco Meerdere airlines Meerdere airlines 11 sep 2021 8 okt 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - San Francisco British Airways British Airways 24 apr 2021 7 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - San Francisco Delta Air Lines Delta Air Lines 10 mrt 2021 15 mrt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - San Francisco KLM KLM 10 mrt 2021 15 mrt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - San Francisco KLM KLM 9 mrt 2021 16 mrt 2021 2 overstappen
Eindhoven - San Francisco Meerdere airlines Meerdere airlines 9 mrt 2021 16 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - San Francisco SAS SAS 10 sep 2021 8 okt 2021 1 overstap
Brussel - National - San Francisco Delta Air Lines Delta Air Lines 9 mrt 2021 16 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - San Francisco Meerdere airlines Meerdere airlines 11 sep 2021 9 okt 2021 1 overstap

Info over bezienswaardigheden

San Francisco heeft u erg veel  te bieden. Plekken waar u geweest moet zijn: Golden Gate Bridge, Union Square, Lombard street, China Town en het meest bijzondere de Alcatraz gevangenis. Deze gevangenis was eerste een militaire basis en werd later de best beveiligde gevangenis van het land. Heeft er ooit een ontsnapping plaatsgevonden? Dat komt u daar te weten. Naast deze gebouwen, kent San Francisco ook vele musea, kunstwerken en theaters. Bekende musea zijn: Fine Arts Museums of San Francisco, Exploratorium en San Francisco Museum of Modern Art. Wat erg leuk is om te bezoeken is het jaarlijkse San Francisco Jazz Festival. De stad heeft iedereen wel iets te bieden dus boek vooral vliegtickets naar San Francisco.

 

Eten, drinken en uitgaan in San Francisco

Als u lekker wilt ontbijten met een goede omelet ga dan eens naar The Cliff House. Als u echt goed wilt eten en daar ook geld voor wilt neerleggen dan is restaurant Coi een echte aanrader. De mooiste en lekkerste gerechten zult u dan voorgeschoteld krijgen. Kom na het winkelen en het bekijken van al het moois vredig tot rust in The Bubbele Lounge.

Ga uit in de Red Devil Lounge, hier kunt u genieten van Live muziek. Maar ga voor het echte uitgaan naar Rube Skype. Twijfel niet en boek snel goedkope vliegtickets naar San Francisco.

 

Vervoer

 

Het vervoer is zoals in de meeste Amerikaanse steden goed geregeld. Er rijden in San Francisco veel taxi’s en bussen rond. Als u goedkope vliegtickets boekt dan zult u landen op San Francisco International Airport. U heeft al een retourvliegticket voor 615 euro.