Vluchten Argentinië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Argentinië

Argentinië is een groot en prachtig land in Zuid-Amerika. Het is erg divers en er valt veel te beleven. Hierdoor is het de perfecte bestemming voor je vliegreis. Je kan goedkoop naar Argentinië vliegen. Er zijn veel airlines die vliegtickets naar Argentinië aanbieden zoals KLM, Aeromexico en Air Europa. Er gaan directe vluchten uit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf naar Argentinië. Vaak is het echter goedkoper om te vliegen met een overstap. Dit kan je honderden euro's schelen. Als je vliegt met een overstap kan je ook goedkoop vliegen vanuit Eindhoven.

Doordat er zoveel aanbieders voor vliegtickets naar Argentinië zijn is het belangrijk de prijzen goed te vergelijken. Dit kan op Goedkopevliegtickets.nl en zo boek je makkelijk de goedkoopste vliegtickets naar Argentinië. De luchthavens van Argentinië zijn over het algemeen zeer modern, zoals alle luchthavens van Buenos Aires, en goed verbonden met het netwerk van openbaar vervoer van de nabijgelegen stad. Echter kan dit bij sommige luchthavens wat lastiger zijn. Kijk daarom altijd goed hoe het zit voor je op reis gaat. Als je met een overstap vliegt, vlieg je meestal via Madrid of Frankfurt.

Populaire steden in Argentinië

Argentinië

In Argentinië vind je het allemaal. Uitgestrekte subtropische regenwouden in het noordoosten van het land, prachtige bergen met gletsjers in het noordwesten en natuurlijk het prachtige Patagonië, het vulkanische bosgebied wat een groot deel van Argentinië bestrijkt. Argentinië is dus voor natuurliefhebbers en wandelaars een waar paradijs. Ook zijn er nog overal resten van de oude Inca-beschaving te vinden. Midden in de natuur staan prachtige oude tempels die je kunt bezoeken. Kortom, je moet echt eens in Argentinië geweest zijn.

Ook de steden in Argentinië zijn prachtig. De hoofdstad Buenos Aires wordt ook wel het 'Parijs van het zuiden' genoemd. Het is een prachtige metropool vol interessante historie en cultuur. Vele steden in Argentinië zijn bruisende metropolen die het niet onderdoen voor Europese hoofdsteden. Ook maakt de Argentijnse cultuur een bezoek aan dit land mooi. Typerend voor de Argentijnse cultuur is de Tango, de liefde voor voetbal en gaucho's.