Panorama

Vluchten Argentinië

Goedkoop vliegen naar Argentinië

Argentinië is een van de grootste en meest prachtige landen van Zuid-Amerika. Er zijn veel vluchten naar Argentinië beschikbaar. Veel luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Aeromexico en Air Europa bieden vliegtickets naar Argentinië aan. Afhankelijk van je verblijfplaats, duurt een reis met het vliegtuig naar Argentinië ongeveer dertien uur. Vanuit Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf vertrekken er directe vluchten. Maar vaak is het voordeliger om naar Argentinië te vliegen met een overstap. Dit scheelt je vaak honderden euro’s zodat het waarschijnlijk beter in je budget past.

Doordat er zoveel vliegmaatschappijen tickets naar Argentinië aanbieden, is het belangrijk om de prijzen goed te vergelijken. Dit doe je eenvoudig op Goedkopevliegtickets.nl. Zo boek je eenvoudig de goedkoopste vliegtickets naar Argentinië. De Argentijnse luchthavens zoals die van Buenos Aires zijn over het algemeen zeer modern en hebben een goede verbinding met het openbaar vervoer van de nabijgelegen stad. Bij de kleinere vliegvelden is dit soms niet het geval, zoek voordat je op reis gaat dus altijd goed uit hoe je het snelst bij je verblijfplaats komt. Als je trouwens geïnteresseerd bent in Argentinië, dan kunnen Chili of Brazilië ook wat voor jou zijn!

Populaire stad in Argentinië

Vlieg naar Argentinië: tango, regenwoud en mooie steden

Argentinië is het grootste Spaanstalige land ter wereld en je vindt hier echt alles. Uitgestrekte subtropische regenwouden in het noordoosten, bergen met gletsjers in het noordwesten en vergeet Patagonië niet: het vulkanische bosgebied wat een groot deel van Argentinië bestrijkt. Een waar paradijs voor natuur- en wandelliefhebbers! Ook zijn er door heel Argentinië nog resten van de oude Incabeschaving te vinden. En bovendien staan er midden in de natuur bijzondere oude tempels die je kunt bezoeken.

Naast de bijzondere natuur zijn de vele steden in Argentinië zeker een bezoek waard. Vlieg bijvoorbeeld naar de hoofdstad Buenos Aires, dat ook wel het “Parijs van het zuiden” wordt genoemd. Boek hier een lesje tangodansen, struin door de kunstenaarswijk La Boca en geniet van de mooie pleinen en architectuur. Naast Buenos Aires zijn ook de steden Córdoba en Rosario steden waar je echt eens geweest moet zijn.

Goedkoop vliegen naar Argentinië? Vergelijk dan snel de vliegtickets van diverse airlines. En bekijk dan vooral de vluchten met een overstap, dan weet je zeker dat je een ticket naar Argentinië voor de meest lage prijs in je bezit hebt.