Panorama

Vluchten naar Chili

Vergelijk vliegtickets naar Chili

Chili is een groot en prachtig land in Zuid-Amerika en steeds meer backpackers vliegen hiernaartoe. Dit komt onder andere door de bijzondere historie, wonderschone natuur en vriendelijke bevolking. Naar Chili zijn er voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol is de vliegreis naar Chili een van de langste directe vluchten. Je bent ruim 17 uur aan het vliegen! Ook zijn er tickets naar Chili te vinden met een overstap. Dit is vaak een stuk voordeliger, maar je bent dan wel wat langer onderweg. Vergelijk daarom de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en boek zo je vliegtickets naar Chili voor de meest lage prijs.

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air France en United Airlines naar Chili. Doordat er zoveel naar dit Zuid-Amerikaanse land wordt gevlogen, zie je dit terug in de vanafprijs. Zo kun je bijvoorbeeld goedkoop vliegen naar Santiago, de hoofdstad van Chili. Heeft dit land overigens je interesse gewekt, vergelijk dan ook vluchten naar Buenos Aires of Rio de Janeiro.

Populaire stad in Chili

Vliegen Chili - Geschiedenis, natuur en strand

Wil je Zuid-Amerika ontdekken, vlieg dan eens naar Chili. Je vindt hier prachtige gebergtes en uitgestrekte oerwouden. Ook zijn er door het hele land nog overblijfselen van de beschavingen zoals de Inca’s te vinden. Er liggen prachtige oude steden in het oerwoud die de tand des tijds goed hebben doorstaan. Alleen al vanwege dit interessante stukje geschiedenis zou je naar Chili kunnen reizen.

Chili heeft grote bruisende steden zoals Puente Alto en Santiago. In deze steden is er altijd wel wat te beleven. Veel Chileense steden liggen dichtbij de bergen. Hierdoor kun je ‘s ochtends aan het strand liggen en in de middag op de piste staan. Daarbij heerst er in Chili een Mediterraans klimaat. Vanaf november tot en met april is het hier gemiddeld boven de 20 graden. Een perfecte bestemming als je even aan het koude winterweer in Europa wilt ontsnappen!

Op zoek naar vliegtickets naar Chili voor een goed budget? Bekijk dan de tarieven bij verschillende vliegmaatschappijen. De echte low cost airlines vliegen niet naar Chili, maar als je prijzen vergelijkt weet je zeker dat je de meest goedkope vlucht naar Chili bemachtigt.