Vergelijk vliegtickets naar Buenos Aires

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Buenos Aires

Buenos Aires wordt ook wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd, dit niet zonder reden. Ontdek het zelf en boek goedkope vliegtickets naar Buenos Aires. Vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf gaan er directe vluchten naar Buenos Aires. Ook kan je indirect vliegen via Rotterdam of Eindhoven. Je bent iets meer dan dertien uur aan het vliegen naar Buenos Aires. Airlines als KLM, Air Europa en Alitalia vliegen naar Buenos Aires.

De prijs per vlucht naar Buenos Aires kan erg verschillen. Met de goedkope vliegtickets reis je met een overstap. Vaak kan het honderden euro's schelen om met een overstap, via bijvoorbeeld Rio de Janeiro of Madrid, te vliegen! Dus vergelijk alle vluchten eerst om de beste prijs te krijgen. Buenos Aires heeft twee luchthavens. Beide zijn verbonden met het netwerk van openbaar vervoer van de stad, je reist dus makkelijk van en naar de vliegvelden.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Buenos Aires - Ministro Pistarini Alitalia Alitalia 2 feb 2022 12 feb 2022 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Buenos Aires - Ministro Pistarini United Airlines United Airlines 13 aug 2021 21 aug 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Buenos Aires - Ministro Pistarini KLM KLM 5 okt 2021 29 okt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Buenos Aires - Ministro Pistarini KLM KLM 4 okt 2021 29 okt 2021 2 overstappen
Eindhoven - Buenos Aires - Ministro Pistarini Meerdere airlines Meerdere airlines 4 okt 2021 29 okt 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Buenos Aires - Ministro Pistarini Meerdere airlines Meerdere airlines 13 aug 2021 21 aug 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Buenos Aires - Ministro Pistarini KLM KLM 4 okt 2021 29 okt 2021 2 overstappen
Brussel - National - Buenos Aires - Ministro Pistarini Meerdere airlines Meerdere airlines 4 okt 2021 29 okt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Buenos Aires - Ministro Pistarini Meerdere airlines Meerdere airlines 4 okt 2021 29 okt 2021 1 overstap

Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en een  prachtige stad om te bezoeken. Het is een grote, levendige metropool waar voor iedereen altijd wel wat te beleven is. Het is namelijk ook op economisch en cultureel gebied de belangrijkste stad van Argentinië. Daarnaast is het klimaat heerlijk. Kortom, Buenos Aires is de perfecte bestemming voor je vliegreis.

Buenos Aires begon als Spaanse kolonie en was de eerste tweehonderd jaar van haar bestaan relatief onbelangrijk. In 1810 begon het proces van onafhankelijk worden van Spanje. Na jaren van strijd werd Buenos Aires en 1816 onafhankelijk. Vanaf 1880 begon een periode van grote welvaart voor de stad. Er kwamen miljoenen Europese migranten richting Argentinië en Buenos Aires die de economie bevorderen. Na 1930 kwam er na een staatsgreep een periode van vijftig jaar van militaire dictaturen in Argentinië. Dit kwam de ontwikkeling van de stad niet ten goede. 

Verken Buenos Aires

In Buenos Aires is genoeg te zien. Je hebt meer dan een week nodig om deze stad echt goed te verkennen. Enkele van de hoogtepunten zijn: de Recoleta begraafplaats, San Telmo, Plaza de Mayo, La Boca. Voor de voetballiefhebbers mag een bezoek aan la Bombonera natuurlijk niet ontbreken. Hier begon Maradona zijn voetbalcarriere.

Buenos Aires is een erg grote stad. Gelukkig heeft het een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer. Met de bus en metro kun je praktisch overal in de stad komen. Soms kan het voorkomen dat het personeel van de bus of de metro aan het staken is. Dan kun je voor omgerekend een paar euro de taxi nemen.