Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Buenos Aires

Goedkoop vliegen naar Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf vertrekken er directe vluchten naar Buenos Aires. Vanuit Rotterdam en Eindhoven vlieg je met een overstap. Doordat je iets meer dan dertien uur vliegt naar Buenos Aires, bieden de echte low cost airlines geen tickets aan. Maar vergelijk altijd de prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air Europa en Alitalia. Zo vind je toch altijd een voordelig ticket naar Buenos Aires voor het budget dat jij in gedachten hebt.

Wil je goedkoop vliegen naar Buenos Aires? Houd er dan rekening mee dat de tarieven voor vliegtickets erg verschillen. Heb je het meest goedkope vliegticket gevonden, dan reis je altijd met een overstap. Deze vindt meestal plaats in Rio de Janeiro of Madrid. Buenos Aires heeft twee luchthavens. Beide zijn verbonden met het netwerk van openbaar vervoer van de stad, zodat je hier eenvoudig naartoe reist.

Top vluchten naar Buenos Aires

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 13u20
do 23 mei di 11 jun
v.a. € 756 (p.p.)
Turkish Airlines
1 stop - 36u20
wo 6 mrt di 12 mrt
v.a. € 655 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 21u57
ma 27 mei di 18 jun
v.a. € 797 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Turkish Airlines
1 stop - 38u5
wo 13 mrt wo 20 mrt
v.a. € 624 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Turkish Airlines
1 stop - 30u57
di 5 mrt ma 11 mrt
v.a. € 750 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegtickets Buenos Aires: een stad met veel allure

en rijke geschiedenis, veel en lekker eten, leerzame musea, historische bouwwerken en interessante lokale buurten: de Argentijnse hoofdstad heeft allemaal! Vlieg je naar Buenos Aires, dan reis je dus naar een stad met veel allure. Er zijn duidelijk Europese invloeden zichtbaar, maar toch behoudt Buenos Aires altijd zijn sexy latin imago.

Maar eerst een stukje geschiedenis. Buenos Aires begon als Spaanse kolonie en was de eerste tweehonderd jaar van haar bestaan relatief onbelangrijk. In 1810 werd de stad langzaamaan onafhankelijk van Spanje en in 1816 was Buenos daadwerkelijk onafhankelijk. Vanaf 1880 kwamen er miljoenen Europese migranten richting Argentinië en Buenos Aires wat de welvaart van de stad enorm bevorderde. 

Vliegen naar Buenos Aires: tango en felgekleurde huizen

Reis je naar Buenos Aires en wil je echt alles van de stad zien, dan heb je meer dan een week nodig. Een van de hoogtepunten is de buurt La Boca, waar felgekleurde huizen en tangodansers zich afwisselen. Het bekendste plein van Buenos Aires is Plaza de Mayo en bezoek hier ook de Catedral Metropolitana de Buenos Aires, de belangrijkste kerk van de Argentijnse metropool. Voetballiefhebber? Dan mag een bezoek aan La bombonera niet ontbreken. Hier begon Maradona zijn voetbalcarrière.

Buenos Aires is een grote stad, dus alles te voet ontdekken kan wat vermoeiend zijn. Gelukkig heeft de Argentijnse hoofdstad een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer. Met de bus en metro kom je praktisch overal in de stad. Soms staakt het personeel, maar voor omgerekend een paar euro kun je dan een taxi nemen.

Op zoek naar vliegtickets naar Buenos Aires voor een lage prijs? Doordat de reistijd ongeveer dertien uur bedraagt, vliegen de echte low cost airlines hier niet op. Maar vergelijk altijd de prijzen. Want als je vliegt met een tussenstop, kun je toch een ticket naar Buenos Aires voor de meest lage prijs bemachtigen.