Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Wuhan

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop vliegen naar Wuhan

Vliegen naar hartje China kan met een goedkope vlucht naar de miljoenenstad Wuhan. Luchtvaartmaatschappijen zoals China Eastern Airlines, Xiamen Airlines en Hainan Airlines bieden allemaal vliegtickets naar Wuhan aan zodat jij alleen nog maar de goedkoopste uit hoeft te kiezen en op het vliegtuig kan stappen.

Vluchten naar Wuhan vertrekken vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel. Vanaf hier gaan alleen indirecte vluchten en vanaf Schiphol ben je minimaal 17 uur en 50 minuten bezig om aan te komen in Wuhan. Ontdek de Chinese cultuur in deze interessante stad nu zelf en boek je goedkope vliegtickets snel.

Top vluchten naar Wuhan

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Southern Airlines
1 stop - 18u7
vr 11 mrt do 17 mrt
v.a. € 5351 (p.p.)
Xiamen Airlines
1 stop - 21u52
wo 9 mrt vr 18 mrt
v.a. € 7607 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Centraal gelegen Wuhan

Wuhan is een zeer centraal gelegen stad in China en dient ook als belangrijk verkeersknooppunt. De stad is het verbindingspunt tussen Noord en Zuid-China maar ook tussen Oost en West-China. Wuhan is daardoor goed te bereiken. De stad ligt, net als Chongqing en Shanghai, aan de belangrijke Chinese rivier de Jangtsekiang op het punt waar de Hanrivier hierin overloopt. Door deze ligging is Wuhan een belangrijke handelsstad en bruist het van het leven.

De rivier bepaalt grotendeels de opbouw van de stad en de bruggen over de rivier zijn een indrukwekkend aanzicht. De rijke geschiedenis van de stad is terug te zien bij bijvoorbeeld de Gele Kraanvogel Toren die gebouwd is in traditionele Chinese bouwstijl. Wil je een dagje lekker uitrusten? Dan kan je terecht bij de oevers van het oostelijke meer wat het grootste meer binnen in een Chinese stad is.

Bruisend Wuhan

Naast de rustgevende oevers van het meer en de mooie parken die er in de stad te vinden zijn, kan je ook terecht in het bruisende centrum van de stad voor wat vertier tijdens je vakantie. Bezoek de Jiqing Street waar je terecht kan bij vele leuke restaurantjes terwijl je vermaakt wordt door straatartiesten.

Om Wuhan te ontdekken is het openbaar vervoer een uitstekende optie. Wuhan heeft een uitgebreid metronetwerk waarmee je gemakkelijk de stad kunt doorkruisen. Voor een uitstapje buiten de stad kan je prima de trein pakken of toch een auto huren. Bezoek bijvoorbeeld de geboorteplaats van Mulan. Deze plek ligt op ongeveer 2 uur rijden van de stad.  Vanaf het vliegveld van Wuhan ben je 45 minuten aan het rijden met de auto naar de binnenstad.