Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Wuhan

Goedkoop vliegen naar Wuhan

Vliegen naar hartje China kan met een goedkope vlucht naar de miljoenenstad Wuhan. Luchtvaartmaatschappijen zoals China Eastern Airlines, Xiamen Airlines en Hainan Airlines bieden allemaal voordelige vliegtickets naar Wuhan aan zodat jij alleen nog maar de goedkoopste uit hoeft te kiezen.

Vluchten voor een lage prijs naar Wuhan vertrekken vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel. Vanaf hier vertrekken alleen vluchten met een tussenstop en vanaf Schiphol ben je minimaal 17 uur en 50 minuten onderweg. Ontdek de Chinese cultuur in Wuhan zelf en boek je goedkope vliegtickets snel.

Top vluchten naar Wuhan

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Southern Airlines
1 stop - 31u15
ma 2 sep di 17 sep
v.a. € 465 (p.p.)
Xiamen Airlines
1 stop - 29u45
zo 1 sep wo 18 sep
v.a. € 481 (p.p.)
China Eastern Airlines
1 stop - 17u40
zo 1 sep ma 16 sep
v.a. € 614 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Singapore Airlines
1 stop - 33u5
di 17 sep ma 23 sep
v.a. € 1408 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 23u55
ma 16 sep ma 30 sep
v.a. € 964 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar centraal gelegen Wuhan

Wuhan is een zeer centraal gelegen stad in China en dient ook als belangrijk verkeersknooppunt. De stad is het verbindingspunt tussen Noord- en Zuid-China maar ook tussen Oost- en West-China. Wuhan is daardoor goed te bereiken. De stad ligt, net als Chongqing en Shanghai, aan de belangrijke Chinese rivier de Jangtsekiang op het punt waar de Hanrivier hierin overloopt. Door deze ligging is Wuhan een belangrijke handelsstad.

De rivier bepaalt grotendeels de opbouw van Wuhan en de bruggen over de rivier zijn een indrukwekkend aanzicht. De rijke geschiedenis van de stad is terug te zien aan bijvoorbeeld de Gele Kraanvogel Toren die gebouwd is in de traditionele Chinese bouwstijl. Wil je een dagje lekker uitrusten? Dan kan je terecht bij de oevers van het oostelijke meer, het grootste meer binnen in een Chinese stad.

Vliegreis Wuhan

Naast de rustgevende oevers van het meer en de mooie parken die er in Wuhan te vinden zijn, kan je ook terecht in het centrum van de stad. Bezoek de Jiqing Street met vele restaurantjes en waar straatartiesten graag optreden.

Om Wuhan te ontdekken is het openbaar vervoer een uitstekende optie. Wuhan heeft een uitgebreid metronetwerk waarmee je gemakkelijk de stad kunt doorkruisen. Voor een uitstapje buiten de stad kan je prima de trein pakken of toch een auto huren. Bezoek bijvoorbeeld de geboorteplaats van Mulan. Deze plek ligt op ongeveer 2 uur rijden van de Wuhan. Vanaf het vliegveld van Wuhan ben je 45 minuten aan het rijden met de auto in de binnenstad.

Op zoek naar vliegtickets naar Wuhan voor een budget prijs? Goedkoop vliegen naar Wuhan is zeer eenvoudig als je het aanbod van vluchten naar Wuhan vergelijkt op Goedkopevliegtickets.nl. Zo bemachtig je altijd het meest voordelige vliegticket naar Wuhan.