Panorama

Goedkope tickets Chongqing

Goedkope vluchten naar Chongqing

Als je wilt gaan vliegen naar de Chinese stadsprovincie Chongqing, dan kan je terecht bij luchtvaartmaatschappijen zoals China Southern, Pegasus Airlines en KLM. Zij bieden allemaal voordelige vliegtickets naar Chongqing. Vergelijk daarom snel het aanbod in vluchten voor een lage prijs naar Chongqing en vind zo de goedkoopste vlucht naar deze Chinese miljoenenstad.

Vanuit Nederland naar Chongqing vliegen is mogelijk vanaf Amsterdam. Vliegtickets voor een lage prijs brengen je vanuit Schiphol in ongeveer 16,5 uur naar Chongqing. Ook vanaf Düsseldorf vertrekken er vluchten naar Chongqing, maar over het algemeen ben je goedkoper uit als je vliegt vanaf Amsterdam.

Top vluchten naar Chongqing

Vanuit Amsterdam Schiphol

Qatar Airways
1 stop - 17u30
do 25 apr do 2 mei
v.a. € 794 (p.p.)
Cathay Pacific
1 stop - 24u7
wo 14 feb do 22 feb
v.a. € 930 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Hainan Airlines
1 stop - 17u2
do 15 feb do 22 feb
v.a. € 792 (p.p.)
Qatar Airways
1 stop - 17u57
do 15 feb do 22 feb
v.a. € 947 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Qatar Airways
1 stop - 17u55
do 25 apr do 2 mei
v.a. € 719 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen naar Chongqing aan de Yangtze

Chongqing ligt in het zuidwesten van China en ligt net als Shanghai aan de rivier de Yangtze, ook wel de Jangtsekiang genoemd. Chongqing is ontstaan op het punt waar de rivier de Jialing uitmondt in de Yangtze. De rivier loopt als een rode draad door de stad heen, met vele bruggen die je naar de andere kant van deze imposante rivier kunnen brengen.

De indrukwekkende skyline van Chongqing aan de oevers van de rivier is een prachtig gezicht. Chongqing is qua oppervlakte en inwoneraantal de grootste stadsprovincie van China, dus er valt altijd wel wat te doen in deze enorme stad. Geniet van de oude stad waar je eindeloos kan dwalen door de kleine straatjes en waan je even terug in de tijd.

Vliegreis Chongqing en wat te doen in de stad

In deze enorme stad is altijd wat te doen, zo staat Chongqing bijvoorbeeld bekend om de heetwaterbronnen. Wil je een mooi uitzicht over de stad? Beklim dan de Pipa berg op het Chongqing schiereiland. Ga ook eens op riviercruise over de Yangtze en ontdek meer over deze bijzondere rivier. Daarnaast zijn de rotssculpturen van Dazu een aanrader om te bezoeken.

Wanneer je aankomt op het vliegveld van Chongqing, dan ben je in 30 minuten rijden met de auto in het centrum. Daarnaast is er een uitgebreid metronetwerk in de stad waarmee je van het vliegveld naar de binnenstad kunt reizen. Tijdens je verblijf in Chongqing is de metro ook een prima vervoersmiddel.

Goedkoop vliegen naar Chongqing? Vergelijk hiervoor alle prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vliegticket naar Chongqing voor het budget dat jij voor ogen hebt.