Panorama

Goedkope tickets Chongqing

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Chongqing

Als je wilt gaan vliegen naar de Chinese stadsprovincie Chongqing, dan kan je terecht bij luchtvaartmaatschappijen zoals China Southern Airlines, Pegasus Airlines en KLM. Zij bieden allemaal vliegtickets naar Chongqing aan waardoor je gemakkelijk kan vergelijken en op die manier de goedkoopste vlucht naar deze Chinese miljoenenstad kan boeken.

Vanuit Nederland naar Chongqing vliegen kan vanaf Amsterdam. Goedkope vliegtickets kunnen je met een indirecte vlucht naar Chongqing brengen en deze vliegreis duurt minimaal 16,5 uur vanaf Schiphol. Ook vanaf Düsseldorf gaan er indirecte vluchten naar Chongqing, maar over het algemeen ben je goedkoper uit als je gaat vliegen vanaf Amsterdam.

Top vluchten naar Chongqing

Vanuit Amsterdam Schiphol

EVA Air
2 stops - 46u32
do 10 mrt do 17 mrt
v.a. € 2453 (p.p.)
China Southern Airlines
1 stop - 29u30
vr 11 mrt wo 16 mrt
v.a. € 5316 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Chongqing aan de Yangtze

Chongqing ligt in het zuidwesten van China en ligt net als Shanghai aan de rivier de Yangtze, of ook wel de Jangtsekiang genoemd. Chongqing ligt op het punt waar de rivier de Jialing uitmondt in de Yangtze en hier is de stad dan ook ontstaan. De rivier loopt als een rode draad door de stad heen, met vele bruggen die je naar de andere kant van deze imposante rivier kunnen brengen.

De indrukwekkende skyline van Chongqing aan de oevers van de rivier is een prachtig gezicht. Chongqing is qua oppervlakte en inwoneraantal de grootste stadsprovincie van China, dus er valt altijd wel wat te doen in deze enorme stad. Geniet van de oude stad waar je eindeloos kan dwalen door de kleine straatjes en waan je even terug in de tijd.

Wat te doen in Chongqing

In deze enorme stad is altijd wat te doen, zo staat Chongqing bijvoorbeeld bekend om de heetwaterbronnen die je zeker moet bezoeken. Wil je een mooi uitzicht over de stad? Beklim dan de Pipa berg op het Chongqing schiereiland. Wil je een keer de stad uit? Ga dan op een rivier cruise over de Yangtze om meer over deze bijzondere rivier te ontdekken. Ook de rots sculpturen van Dazu zijn een aanrader om te bezoeken.

Wanneer je aankomt op het vliegveld van Chongqing, dan ben je in 30 minuten rijden met de auto in het centrum. Ook is er een uitgebreid metronetwerk in de stad waarmee je van het vliegveld naar de binnenstad kan komen. Tijdens je verblijf in Chongqing is de metro ook een prima vervoersmiddel door de stad heen.