Panorama

Vliegtickets naar China

Goedkoop vliegen naar China

China is een zeer divers land en heeft de meeste inwoners ter wereld. Omdat er zoveel gevlogen wordt naar China, zijn er meestal redelijk goedkope vliegtickets beschikbaar. Een directe vlucht vanaf Amsterdam Schiphol naar China duurt meestal tussen de negen en twaalf uur. Ook kun je vanaf andere luchthavens naar China vliegen. Vergelijk sowieso altijd vliegtickets naar China met een tussenstop. Je reis duurt dan wel een paar uur langer, maar je bespaart soms tot wel duizend euro!

Veel luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, China Southern, Lufthansa, Cathay Pacific en Japan Airlines vliegen op China. Doordat er zoveel vluchten beschikbaar zijn, is het altijd slim om de prijzen te vergelijken. Zo kun je relatief goedkoop vliegen omdat je op Goedkopevliegtickets.nl altijd het voordeligste vliegticket naar China vindt. 

Alle luchthavens van het vierde grootste land ter wereld zijn zeer modern en altijd aangesloten op het openbaar vervoersnetwerk van de dichtstbijzijnde stad. En beter nog: het openbaar vervoer rijdt altijd op tijd! Kijk voor een vliegreis naar China eens naar tickets naar bijvoorbeeld Beijing of Shanghai en kies de deal die het meeste past bij jouw budget. 

Vlieg naar China en ontdek de natuur en moderne steden

In China is werkelijk alles te beleven. Het land is enorm uitgestrekt en ligt daarom in bijna alle klimaatzones. Er zijn bergen, uitgestrekte vlaktes en zelfs woestijnen. Daarnaast is de Chinese beschaving een van de oudste ter wereld en vind je overal in het land terug. Zo zijn er vele musea gewijd aan Chinese cultuur en de oude dynastieën. Ook vind je in China genoeg historische gebouwen, waarvan de Chinese Muur de beroemdste is. Vergeet daarnaast Verboden Paleis niet en bezichtig de prachtige tempels die je door het hele land kunt bewonderen. 

Vlieg je naar China dan reis je naar een indrukwekkend land met unieke bezienswaardigheden en rijk versierde steden. De steden in China zoals Guangzhou en Beijing zijn bovendien de grootste en modernste steden van de wereld. Wist je dat er in deze metropolen soms meer dan tien miljoen inwoners zijn gevestigd? In de steden is dan ook veel te beleven. Bewonder bijvoorbeeld het prachtige uitzicht over de skyline van Guangzhou vanaf de Baiyun Mountain of bezoek de Heilige Weg in Beijing. Langs deze weg vind je beelden van grote dierenfiguren zoals kamelen en olifanten, die gemaakt zijn van wit gesteente. 

Naast de vele bezienswaardigheden en de bijzondere natuur is ook het openbaar vervoer in China perfect geregeld. Het gigantische treinnetwerk rijdt op tijd zodat je altijd snel op je plek van bestemming bent.

Op zoek naar vliegtickets naar China voor een lage prijs? Vanwege de lange vliegafstand vliegen de echte low cost airlines niet naar dit veelzijdige land. Bekijk daarom altijd de prijsverschillen bij de verschillende vliegmaatschappijen. Vind je namelijk een ticket met een tussenstop naar China, dan kan je dit een hoop geld schelen.