Vliegtickets naar China

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar China

China is een van de grootste landen ter wereld en het land met de meeste inwoners ter wereld. Het is een prachtig divers land. Van uitgestrekte woestijnen tot de grootste metropolen van de wereld, China heeft het allemaal. Omdat er zo veel gevolgen wordt naar China zijn er goedkope vliegtickets voor vluchten naar China beschikbaar. Een directe vlucht naar China duurt tussen de negen en twaalf uur. Je kunt direct vanuit Amsterdam naar China vliegen. Ook gaan er vluchten vanuit andere luchthavens. Het is slim om met een overstap te vliegen. Vaak duurt je vliegreis dan een paar uur extra maar je kunt dan tot wel duizend euro besparen!

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar China. Er gaan vluchten van bijvoorbeeld Aeroflot, Lufthansa, Cathay Pacific en Japan Airlines. Doordat er zoveel vluchten naar China gaan is het altijd slim om de prijzen te vergelijken. Dit doe je heel gemakkelijk op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je gemakkelijk goedkope vliegtickets naar China. Alle luchthavens van China zijn zeer modern en aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de dichtstbijzijnde stad. Het openbaar vervoer in China is erg goed geregeld. Alles rijdt op tijd! Kijk voor een vliegreis naar moderne Chinese steden eens naar Beijing of Shanghai.

Populaire steden in China

China

In China valt werkelijk alles te beleven. Omdat het zo'n gigantisch uitgestrekt land is heeft het bijna alle klimaatzones. Het heeft bergen en uitgestrekte vlaktes. China heeft zelfs woestijnen! Daarnaast is de Chinese beschaving ook een van de oudste ter wereld. In China kun je duizenden jaren aan geschiedenis bewonderen. Er zijn vele musea gewijd een de tentoonstelling van de Chinese cultuur en de oude dynastieën. Er zijn ook genoeg historische gebouwen te bewonderen, waaronder de Chinese Muur misschien wel de beroemdste is. Maar vergeet het Verboden Paleis niet of één van de prachtige tempels die door het heel China te bewonderen zijn.

De Chinese steden zijn de grootste en de modernste van de wereld. China heeft meerdere metropolen met meer dan tien miljoen inwoners! In deze steden is dan ook veel te beleven. Van oude Chinese historie tot prachtige moderne architectuur. Het is er allemaal! Een van de wonderen van China is misschien ook wel het netwerk van openbaar vervoer wat het hele land met elkaar verbindt. Het gigantische treinnetwerk rijdt perfect op tijd. Wie zegt dat een Zwitsers horloge precies is, is nog nooit naar China geweest.