Vergelijk vluchten naar Shanghai

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Shanghai

Shanghai is een van de grootste en oudste steden van China. Naar deze stad gaan directe vluchten. Je kan vliegen vanuit Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Je kunt al voor een lage prijs vliegtickets naar Shanghai boeken. De vlucht naar Shanghai duurt ongeveer twaalf uur, maar vaak is het goedkoper om met een tussenstop naar Shanghai te vliegen. Dan duurt je vliegreis ongeveer vijftien uur en vlieg je via bijvoorbeeld Moskou of Hongkong. Dit kan je honderden euro's schelen!

Er vliegen veel airlines naar de luchthaven van Shanghai, Shanghai Pudong Airport, zoals Aeroflot en Cathay Pacific Airways. Doordat er zoveel aanbieders zijn kun je voor een lage prijs vliegtickets naar Shanghai boeken. Net als de rest van de Chinese luchthavens is het vervoer van en naar de luchthaven goed geregeld. Het is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van Shanghai. Je kunt dus met de trein en de metro van en naar de luchthaven reizen.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Shanghai SAS SAS 21 okt 2021 28 okt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Shanghai Meerdere airlines Meerdere airlines 5 apr 2021 12 apr 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Shanghai KLM KLM 5 feb 2021 28 mrt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Shanghai China Eastern Airlines China Eastern Airlines 5 feb 2021 28 mrt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Shanghai KLM KLM 6 feb 2021 27 mrt 2021 2 overstappen
Eindhoven - Shanghai Meerdere airlines Meerdere airlines 6 feb 2021 27 mrt 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Shanghai Meerdere airlines Meerdere airlines 1 jul 2021 15 jul 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Shanghai SAS SAS 21 okt 2021 28 okt 2021 1 overstap
Brussel - National - Shanghai Meerdere airlines Meerdere airlines 21 okt 2021 28 okt 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Shanghai Meerdere airlines Meerdere airlines 30 mrt 2021 6 apr 2021 3 overstappen

Shanghai

De gigantische stad Shanghai is gelegen in het oosten van China, aan de oost Chinese zee. De stad is een van de grootste steden op aarde. Shanghai ooit begonnen als vissersdorpje heeft nu de grootste haven van de wereld. Dat heeft zij mede te danken aan het verdrag van Nanking uit 1842 wat werd gesloten met de Britten. Daardoor kreeg dit vissersdorpje wereldwijde verbindingen. In de jaren 90 maakte de stad een grote economische inhaalslag, er werd een zakencentrum uit de lucht gestampt en de stad werd steeds internationaler. De stad is vandaag de dag het financiële hart van China. Shanghai is een indrukwekkend stad die zeer zeker het bezoeken waard is. De stad heeft veel te bieden op het gebied van kunst, architectuur en cultuur. 

Shanghai is een stad met erg veel bezienswaardigheden. Mocht je er een paar dagen zijn dan mag je deze hoogtepunten niet missen: The Bund, de Shanghai World Financial Center, de The Shanghai International Exhibition Center, de Yu Garden, de Oriental Pearl Tower, de city god temple of shanghai, de moganshan road shanghai, zeer Europees maar zeker de moeite waard st. Ignatius cathedral shanghai. De stad kent naast deze hoogtepunten ook nog vele musea, winkels, en attractieparken. Shanghai is een stad die voor jong en oud veel heeft te bieden. 

Eten, drinken en uitgaan in Shanghai

Shanghai staat bekend om haar lekkere keuken en haar heerlijke hapjes en drankjes. Proef ze eens bij een van de vele eettentjes op Huanghe Road of Wujiang Road. Geniet des avonds in de Blue Frog van de mooiste gerechten. Voor de beste maaltijden moet je reserveren bij  Jade on 36. Ga je na het eten de hippe wijken van Shanghai opzoeken waar het nachtleven vooral in de bars en cafés afspeelt of ga je liever naar de club? Het kan allemaal in Shanghai. Als westerling ben je bijzonder in China en ze zijn hier heel gastvrij. Hierdoor mag je vaak gratis clubs in en krijg je soms gratis drankjes. Dit maakt stappen in Shanghai en China een unieke ervaring die niet aan je reis mag ontbreken.

Shanghai is een grote stad, dat zorgt ook voor veel verkeerschaos. Dus huur geen auto, maak gebruik van taxi’s en bussen, maar bedenk wel dat je dan vast kan komen te staan. Het beste kun je gebruik maken van de metro. Zeer eenvoudig te begrijpen en stopt bij alle hoogtepunten. Het is dan ook slim om een dagkaart te kopen, hiermee doorkruis je makkelijk de stad. Dit is aan te raden omdat de toeristische attracties in Shanghai niet bij elkaar in de buurt liggen. Shanghai te voet ontdekken kan leuk zijn maar zal heel veel tijd in beslag nemen.