Panorama

Vliegtickets naar Xi'an

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets Xi'an

Een verblijf in misschien wel de meest historische stad van heel China, midden in dit prachtige land. Dat is wat je krijgt als je goedkope vliegtickets boekt naar Xi’an. Je vliegt naar deze bijzondere Chinese stad vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Voor een goedkope vliegreis naar Xi’an moet je wel rekening houden met een tussenstop, maar het is de reis zeker waard.

Vanaf Schiphol ben je minimaal 14,5 uur bezig om op je bestemming te komen. Vliegtickets worden aangeboden door luchtvaartmaatschappijen zoals Air China, KLM en China Southern Airlines. Er valt dus genoeg te vergelijken tussen de verschillende aanbieders zodat jij de goedkoopste vliegtickets kan scoren. Stap op het vliegtuig en ontdek de rijke geschiedenis van Xi’an.

Top vluchten naar Xi'An

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Southern Airlines
1 stop - 17u32
vr 11 mrt do 17 mrt
v.a. € 5404 (p.p.)
Xiamen Airlines
1 stop - 20u50
wo 9 mrt vr 18 mrt
v.a. € 7659 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

De rijke geschiedenis van Xi’an

De centraal gelegen Chinese stad Xi’an is een van de oudste steden van heel China. Inmiddels is Beijing de hoofdstad, maar tijdens verschillende dynastieën was Xi’an de hoofdstad van China. Daarnaast is deze intrigerende stad ook nog het oostelijke eindpunt van de wereldberoemde zijderoute. Deze rijke historie is door heel de stad terug te vinden waardoor je je absoluut niet gaat vervelen in deze stad.

Bekijk tijdens je bezoek aan Xi’an de historische muur van 14 kilometer lang, die grotendeels nog intact is. Ook kan je door de hele stad talloze tempels en pagodes ontdekken waarvan de grote en kleine Ganzenpagodes de bekendste zijn. Dompel jezelf onder in deze geweldig interessante Chinese stad en waan je even terug in de tijd.

Wat te doen buiten de stad

Ben je nog niet uitgekeken bij historische bezienswaardigheden? Ga dan zeker een kijkje nemen bij het wereldberoemde terracottaleger wat vanuit Xi’an makkelijk te bezoeken is. Ook de natuur in de omgeving van Xi’an is de moeite waard. De hoge bergen van het Qin-gebergte zorgen voor een prachtige omgeving en de warmwaterbronnen in deze bergketen zijn ook een veel bezochte plek door toeristen.

Bij aankomst op het vliegveld van Xi’an kan je in een half uurtje rijden met de auto in het centrum zijn. Een auto huren is sowieso een goed idee als je buiten de stad activiteiten wilt ondernemen. In de stad zelf kan je de verschillende hot spots te voet bereiken, maar ook met de metro en de bus kan je gemakkelijk door Xi’an heen reizen.