Panorama

Vlieg goedkoop met China Southern

China Southern Airlines

China Southern Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van China en werd opgericht in 1995. Een goedkoop vliegticket is zo gevonden. De grootste hub van deze vliegmaatschappij bevindt zich in Guangzhou. Ook heeft China Southern hubs in Chongqing, Beijing en Ürümqi.

De vloot van China Southern Airlines bestaat uit meer dan 600 moderne vliegtuigen van onder andere Boeing en Airbus. De airline straalt haar kenmerkende karakter “Sunshine China Southern” uit en de missie is “De wereld verbinden en zo een beter leven creëren”. Met de kernwaarden “klant”, “personeel”, “voordeel”, “innovatie” en “rendement” houdt China Southern de visie “Het opbouwen van een luchtvaartmaatschappij van wereldklasse” altijd nauw in het oog.

China Southern Airlines

CSA: de service aan boord en vele bestemmingen

Eenmaal aan boord bij China Southern Airlines ontbreekt het je aan niets. Je hebt de keuze uit Economy Class, Business Class en First Class. In de Economy Class zit je in een comfortabele stoel en beschik je over een 9-inch lcd-flatscreentelevisie met een uitgebreid amusementsaanbod. Geniet op 32.808 voet van de Aziatische gerechten en westerse maaltijden, die gebaseerd zijn op de gezondheidsnormen van tegenwoordig. In de Business Class en First Class profiteer je ook van dit alles, en heb je bovendien meer beenruimte voor een ontspannen en comfortabele vlucht.

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je met China Southern Airlines direct naar onder andere Shanghai, Chengdu, Xiamen en Guangzhou. Ook voor intercontinentale vluchten zit je hier goed: zo heb je bij CSA zo een voordelig vliegticket naar bijvoorbeeld Melbourne, Phnom Penh, Kuala Lumpur of Sydney gevonden.

Inchecken bij China Southern: wat is er mogelijk?

Bij China Southern Airlines kun je op diverse manieren inchecken. Vanaf 48 uur voor vertrek mag je online inchecken. Download eenvoudig de boardingpass op je mobiel en je hoeft niet te sjouwen met allerlei papieren. Natuurlijk kun je ook fysiek inchecken bij een van de selfservicekiosken of bij de incheckbalie. Raadpleeg altijd de website van CSA voor de meest actuele informatie over het inchecken.

Aan boord van China Southern Airlines mag je in alle vliegklassen één stuk handbagage meenemen van maximaal 5 kilo. In de First Class zijn dit twee stuks van maximaal 5 kilo. Per vlucht verschilt het hoeveel ruimbagage je mee mag nemen. Zo mag je op vluchten vanuit Europa naar Azië of Oceanië één stuk ruimbagage meenemen met een maximaal gewicht van 23 kilo. Vlieg je Business- of First Class, dan zijn dit drie stuks van 23 kilo. Ook hier geldt: raadpleeg altijd de officiële website voor de actuele informatie, zodat je op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan.

Boek je voordelige China Southern Airlines vliegticket

Profiteren van alle voordelen die China Southern te bieden heeft? Vergelijk dan de lage prijzen van CSL op Goedkopevliegtickets.nl.