Vergelijk vluchten naar Beijing

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Beijing

Beijing is een van de grootste en dichtstbevolkste steden van de wereld. Er valt in deze stad dus veel te beleven. Er gaan dagelijks meerdere vluchten naar Beijing. Hiervoor kan je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam naar Beijing. Vaak is het goedkoper om met een overstap te vliegen. Je vlucht naar Beijing duurt dan een paar uur extra maar je kan meer dan duizend euro besparen!

De internationale vluchten uit Europa komen aan op Beijing Capital Airport. Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Beijing, vaak kun je voor een lage prijs vliegtickets naar Beijing krijgen bij Aeroflot, Cathay Pacific en Lufthansa. Vanuit het vliegveld kan je het beste met de metro naar de stad reizen. Ook kan je gebruik maken van een taxi, maar door de grote verkeersdrukte in Beijing kan je daardoor lang onderweg zijn.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Beijing Meerdere airlines Meerdere airlines 24 apr 2021 7 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Beijing SAS SAS 11 mrt 2021 18 mrt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Beijing China Southern Airlines China Southern Airlines 11 mrt 2021 18 mrt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Beijing Xiamen Airlines Xiamen Airlines 11 mrt 2021 18 mrt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Beijing KLM KLM 11 mrt 2021 18 mrt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Beijing Meerdere airlines Meerdere airlines 11 mrt 2021 18 mrt 2021 2 overstappen
Eindhoven - Beijing KLM KLM 24 apr 2021 7 mei 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Beijing Meerdere airlines Meerdere airlines 4 sep 2021 23 okt 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Beijing SAS SAS 11 mrt 2021 18 mrt 2021 1 overstap
Brussel - National - Beijing Egypt Air Egypt Air 11 mrt 2021 18 mrt 2021 1 overstap
Brussel - National - Beijing Hainan Airlines Hainan Airlines 12 jan 2021 15 jan 2021 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Beijing Meerdere airlines Meerdere airlines 19 nov 2021 26 nov 2021 4 overstappen

Beijing

Beijing is de hoofdstad van China. De stad behoort tot een van grootste steden van de wereld. Beijing of Peking zoals de stad ook wel genoemd wordt is niet zo zeer een belangrijke economische stad voor China, het is juist een belangrijke stad op het gebied van bestuur, cultuur en onderwijs. Daarnaast is het één van de vier oudste steden van China. Beijing is een bijzondere stad om in te verblijven, de stad heeft veel bezienswaardigheden en musea. Het is een stad die zeker het bezoeken waard is.

Beijing is een grote stad, dat heeft als gevolg dat er veel in de stad te doen is. Beijing is cultureel gezien de belangrijkste stad van China. Mooie bezienswaardigheden die je dan ook niet mag missen zijn: Het parlement, het monument van de volkshelden, Tempel van de Hemel, het zomerpaleis, De grote Chinese muur, de historische Hutongs, soort van hofjes, de Marcopolo brug en de Confuciustempel van Peking, daarnaast zijn er nog vele musea zoals: het Paleismuseum, het Natuurhistorisch Museum en het Tongzhou Museum. Wat je ook niet mag missen is het Jingshan Park. 

Eten, drinken en uitgaan in Beijing!

In Beijing kan men goed eten en drinken. Bekende restaurants zijn: het Liqun Roast Duck Restaurant, het TRB - Temple Restaurant Beijing en The Cut Steakhouse. Uitgaan na het eten is geen enkel probleem in Beijing. De stad kent vooral veel plekjes waar live muziek wordt gespeeld, zoals: Yugong Yishan en MAO Livehouse. Er is nog veel meer te doen in de stad ´s avonds. Zo zijn er veel avondvoorstellingen door theatergroepen. 

In China komen weinig westerlingen, wees dan ook niet verbaasd als Chinezen met je op de foto willen. Ze zijn hier dan ook bijzonder gastvrij voor westerlingen. In sommige kroegen of clubs zal je weinig tot niks hoeven te betalen! Beijing is een stad met erg veel verkeer, dat zorgt voor  grote druktes. Toch wist de stad een goed openbaar vervoersnetwerk te bouwen door goede  metrolijnen en verbindingen aan te leggen. Taxi´s zijn ook altijd nog een goed vervoermiddel.