Panorama

Goedkoop naar Bogota

Vergelijk vluchten naar Bogota

Bogota is de hoofdstad van Colombia en tevens de meest belangrijkste stad van dit Zuid-Amerikaanse land. Naar Bogota zijn er voor een lage prijs vluchten beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je rechtstreeks naar Bogota en vanuit Eindhoven, Brussel en Düsseldorf vlieg je met een overstap. De vliegreis duurt ongeveer 12 uur.

Wil je goedkoop vliegen naar Bogota, vergelijk dan altijd de prijzen bij diverse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM of United Airlines. Zo bespaar je bijvoorbeeld veel kosten als je vliegt met een tussenstop. Op die manier vind je altijd een voordelig vliegticket naar Bogota voor het budget dat jij in gedachten had. Vanaf de luchthaven van Bogota rijden er bussen en taxi’s van en naar de stad. Afhankelijk van je verblijfplaats, ben je hiermee ongeveer 45 minuten onderweg. Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bogota, dan zijn vluchten naar Quito of Lima wellicht ook iets voor jou.

Top vluchten naar Bogota

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 11u42
do 31 okt do 12 dec
v.a. € 739 (p.p.)
Air Canada
1 stop - 20u45
di 28 mei do 13 jun
v.a. € 602 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 26u17
wo 6 nov wo 13 nov
v.a. € 773 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Europa
1 stop - 30u25
do 14 nov do 28 nov
v.a. € 663 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Iberia
1 stop - 18u52
do 14 nov do 28 nov
v.a. € 704 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Bogota en ontdek de Colombiaanse metropool

Bogota is met haar 7 miljoen inwoners de grootste stad van Colombia. De stad ligt op 2600 meter hoogte in het oostelijke gedeelte van de Andes. Bogota werd gesticht door de Spanjaarden die er tijdens het koloniale tijdperk een voorname stad van hebben gemaakt. Bogota is nu namelijk het belangrijkste economische, culturele, financiële en politieke centrum van Colombia.

Veel toeristen en backpackers vliegen naar Bogota om hier hun rondreis door Zuid-Amerika te starten. Maar ook de Colombiaanse hoofdstad zelf is een bezoek waard. Je vindt hier namelijk vele bezienswaardigheden. Wandel bijvoorbeeld over het Bolivar Plein, door de wijk Chapinero met mooie oude huizen en bewonder het uitzicht vanaf de Colpatria Toren. Bezoek daarnaast de Pontifical Xaverian University, het Paleis van Justitie en het National Capitol. Naast deze architectonische hoogstandjes vind je in Bogota veel winkelstraten en shoppingmalls. Zo kun je winkelen in bijvoorbeeld Centro Mayor en Centro Andino. Daarnaast mag je het Museo del Oro niet overslaan.

Goedkoop vliegen naar Bogota, zo doe je dat

Steeds meer toeristen vliegen naar Bogota, waardoor de stad veel internationale aandacht krijgt. En dit is al te merken aan het eten en drinken. Leuke en gezellige wijken om te eten zijn Plaza Santo en Plaza `san Diego. Uitgaan doe je in de wijk Calle del Arenal in de clubs Cha Cha en Nishta.

De Colombiaanse hoofdstad Bogota is zeer groot. Buiten het historische centrum liggen trekpleisters ver van elkaar vandaan. Maak daarom gebruik van het netwerk van openbaar vervoer. Er rijden veel bussen en de taxi’s zijn relatief goedkoop.

Goedkope vluchten naar Bogota zijn bij Goedkopevliegtickets.nl zo gevonden! Vanwege de lange reistijd is een ticket van een echte low cost airline wat moeilijk te vinden, maar vergelijk altijd de tickets van verschillende vliegmaatschappijen. Zo heb je altijd de meest voordelige vlucht naar Bogota te pakken.