Goedkoop naar Bogota

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vluchten naar Bogota

De stad Bogota is de hoofdstad en ook de belangrijkste stad van Colombia. Je kan voor een lage prijs voor vluchten naar Bogota vliegtickets boeken. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam naar Bogota. Ook kun je indirect vliegen via Eindhoven, Brussel en Dusseldorf. Dan vlieg je via bijvoorbeeld Madrid of Washington. Een directe vlucht naar Bogota duurt ongeveer twaalf uur.

Er vliegen veel airlines naar Bogota zoals Air Europa, waar je voor een lage prijs vliegtickets kunt boeken, of een luchtvaartmaatschappij zoals KLM of United Airlines. Vergelijk voor je boekt altijd de prijzen, dit kan je honderden euro's schelen. Vanuit de luchthaven van Bogota rijden er bussen en taxi's van en naar de stad, afhankelijk van waar je in de stad moet zijn ben je ongeveer 45 minuten onderweg.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Bogota Air Europa Air Europa 22 jul 2021 16 aug 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Bogota Meerdere airlines Meerdere airlines 14 mei 2021 20 mei 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Bogota KLM KLM 5 okt 2021 26 okt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Bogota Meerdere airlines Meerdere airlines 14 mei 2021 21 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven - Bogota KLM KLM 5 okt 2021 26 okt 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Bogota Meerdere airlines Meerdere airlines 15 jul 2021 7 aug 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Bogota Air Europa Air Europa 11 sep 2021 18 sep 2021 1 overstap
Brussel - National - Bogota Meerdere airlines Meerdere airlines 28 mrt 2021 11 apr 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Bogota Meerdere airlines Meerdere airlines 8 jul 2021 19 jul 2021 2 overstappen

Bogota

De stad Bogota heeft zo’n 7 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Colombia. De stad is gelegen op de 2600 meter hoogte op het oostelijke gedeelte van de berg de Andes. Bogota is lang geleden gesticht door  de Spanjaarden. De Spanjaarden hebben er gedurende de koloniale tijdperk er een voorname stad van gemaakt, daar profiteren de Colombianen vandaag de dag nog steeds van. Bogota is nu namelijk het belangrijkste economische, culturele, financiële en politieke centrum van Colombia. Ook is Bogota een zeer aangename stad om in te verblijven. 

Bogota is een leuke gezellige stad met veel bezienswaardigheden. Enkele van die niet te missen bezienswaardigheden zijn: het Bolívar Plein, de Colpatria Toren de hoogste toren van de stad, de wijk Chapinero, waar nog mooie oude huizen staan, Pontifical Xavierian University, het National Capitol en het Paleis van justitie. Naast deze architectonische bezienswaardigheden heeft Bogota ook nog heel veel shoppingmalls en winkelstraten. Bekende en indrukwekkende shoppingmalls zijn: Centro Mayor en Centro Andino. Het Museum del Oro mag ook niet vergeten worden. 

Eten, drinken en uitgaan in Bogota!

Bogota is een stad die steeds meer in internationale aandacht komt te staan, dat is ook al te merken aan het eten en drinken wat er te krijgen is. Leuke en gezellige wijken om te eten zijn: Plaza Santo en Plaza San Diego. Gezellige restaurantjes zijn: Donostia, Matiz en Pimento Cucina Italiana. Als u na het eten nog even met voetjes van de vloer wilt, moet u zijn in de wijk Calle del Arsenal. Leuke clubs zijn: Cha Cha en Nishta. Bogota is de perfecte stad voor een leuke vakantie!

Bogota is een zeer grote stad. Buiten het historische centrum liggen trekpleisters ver van elkaar vandaan. Het is daarom niet aan te raden de stad te voet te gaan verkennen. Je kunt gebruik maken van het netwerk van openbaar vervoer van Bogota. Er rijden veel bussen en met dus bus reis je relatief gemakkelijk van A naar B. Ook kun je gebruik maken van een van de vele taxi's in Bogota.