Vluchten Quito

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Quito

Quito is de hoofdstad van Ecuador en een prachtige stad met een goed bewaard historisch centrum. Naar Quito kan je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Het is naar Quito dertien uur vliegen. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam. Ook kan je met een tussenstop vliegen vanuit Brussel, Eindhoven of Dusseldorf. Dan vlieg je via bijvoorbeeld Houston of Chicago

Het is slim om met een tussenstop naar Quito te vliegen. Zo kan je honderden euro's besparen! Naar Quito gaan verschillende vluchten van luchtvaartmaatschappijen zoals United Airlines, KLM en COPA Airlines. De luchthaven van Quito is aangesloten op het busnetwerk van de stad, zo reis je gemakkelijk van en naar je bestemming. Ook kun je gebruik maken van taxi's. Boek voor een lage prijs je vliegtickets naar Quito en begin met het plannen van je vakantie!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Quito Air Europa Air Europa 4 okt 2020 16 okt 2020 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Quito Air France Air France 30 mrt 2020 6 apr 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Quito KLM KLM 9 sep 2020 28 sep 2020 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Quito Meerdere airlines Meerdere airlines 19 mrt 2021 31 mrt 2021 2 overstappen
Eindhoven - Quito KLM KLM 1 nov 2021 30 nov 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Quito Meerdere airlines Meerdere airlines 13 aug 2021 3 sep 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Quito Air Europa Air Europa 4 okt 2020 17 okt 2020 2 overstappen
Brussel - National - Quito Meerdere airlines Meerdere airlines 12 nov 2020 24 nov 2020 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Quito Meerdere airlines Meerdere airlines 2 okt 2020 16 okt 2020 2 overstappen

Quito

Quito is een prachtige stad om te bezoeken. Het heeft een mooi, goed bewaard historisch centrum gebouwd in de Spaanse koloniale bouwstijl. Het is een van de best bewaarde koloniale steden van de wereld. De stad ligt net onder de evenaar op 2500 meter hoogte tussen een aantal vulkanen in.

De omgeving van Quito wordt al eeuwenlang bewoond. Ten tijde van het Incarijk was Quito een van de belangrijkste steden. De stad werd zelf het centrum van het rijk van de keizer Atahualpa. Toen de Spanjaarden in 1534 de stad veroverde werd de stad volledig afgebrand en opnieuw gesticht in de koloniale stijl.

Ontdek Quito

In Quito valt veel te zien en veel te beleven. Het hele centrum van Quito staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en dit is niet zonder reden. In het oude centrum is bijna alles nog in de koloniale stijl gebouwd, het is prachtig om hier doorheen te lopen. Wat je echt moet bezoeken is de wisseling van de wacht bij het nationale paleis Carondelet, wat aan de Plaza de la Independicía ligt. 

In Quito kan je ook heerlijk eten en drinken. In het oude centrum zitten veel knusse barretjes en restaurantjes die authentieke gerechten serveren. Wat ook een aanrader is, is een drankje doen op een van de vele dakterrassen in de stad. Als de zon ondergaat heb je een prachtig uitzicht over de stad. De meeste bezienswaardigheden in Quito zitten in het historische centrum en zijn op loopafstand van elkaar. Om te reizen door de rest van de stad kun je gebruik maken van de bus of van een taxi.