Panorama

Vliegtickets Cuba

Vergelijk vluchten naar Cuba

Cuba is een bijzondere bestemming om naartoe te vliegen. Voor toeristen uit het westen is het namelijk nog niet lang mogelijk om hier naartoe te reizen. Vanuit Nederland en omstreken zijn er geen directe vluchten naar Cuba beschikbaar, maar je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel of Düsseldorf altijd met een overstap. Gelukkig is goedkoop vliegen naar Cuba wel mogelijk. De kortste vlucht vanuit een van deze luchthavens duurt ongeveer 12,5 uur waarbij je een tussenstop in Parijs of Londen hebt. Vergelijk altijd de prijzen van verschillende aanbieders naar Cuba. Zo weet je zeker dat je een vliegticket naar Cuba voor de meest lage prijs in je bezit hebt.

Onder andere de luchtvaartmaatschappijen KLM, Air Canada en Virgin Atlantic vliegen naar Cuba en dan vooral naar de hoofdstad Havanna. De meeste luchthavens van Cuba zijn niet aangesloten op een busnetwerk, maak dus vooral gebruik van taxi’s of huur een auto. Wacht niet langer en boek nu voordelige vliegtickets naar Cuba voor het budget dat het beste bij jou past. Als Cuba je een leuke vakantiebestemming lijkt, dan kunnen Costa Rica en Panama ook wat voor jou zijn. 

Populaire stad in Cuba

Vlieg naar Cuba: sigaren, salsa, rum cola en het strand!

Sigaren, salsa en rum cola! Dat is waar het authentieke Cuba om bekend staat. Veel toeristen vliegen hier dan ook naartoe om dit alles te ontdekken. Bovendien is Cuba een interessant vakantieland. Door een streng handelsembargo van de Verenigde Staten worden er weinig goederen geïmporteerd en geëxporteerd. En doordat het land lang afgesloten is voor de rest van de wereld, heeft Cuba zijn unieke karakter kunnen behouden. Het is een van de weinige nog ‘pure’ landen ter wereld. Zo is er onlangs pas een McDonald's op Cuba te vinden, terwijl dit hiervoor helemaal niet het geval was.

Cuba heeft het imago van zonovergoten stranden, rum en mooie auto’s. Dit beeld is nog niet veel veranderd. Varadero is de grootste badplaats van Cuba en in de hoofdstad Havanna zie je de mooiste auto’s rondrijden. Bovendien staat er hier op elke straathoek wel iemand de salsa te dansen! Reis tijdens je verblijf in Cuba ook zeker af naar Viñales en bezoek een van de vele grotten. Daarnaast is een verblijf in het knusse Trinidad een aanrader en zijn de watervallen bij Cienfuegos absoluut een bezoek waard. Wil je een andere grote stad in Cuba bezoeken? Neem dan een lokale vlucht naar Santiago de Cuba met een aantal bezienswaardigheden.

Op zoek naar een goedkope vlucht naar Cuba? Vanwege de lange reistijd vliegen de echte low cost airlines hier niet naartoe, maar vergelijk zeker de tickets bij diverse vliegmaatschappijen. Zo heb je altijd een vliegticket naar Cuba voor de meest lage prijs!