Vliegtickets Cuba

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vluchten naar Cuba

Cuba is een bijzondere bestemming van je vliegreis. Pas sinds kort is het voor toeristen uit het westen mogelijk dit prachtige land te bezoeken. Vanuit Nederland en omstreken kan je niet direct naar Cuba vliegen. Je zult met een overstap moeten vliegen vanuit Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Je kan wel goedkoop naar Cuba vliegen. De kortste vlucht vanuit een van deze luchthavens duurt met overstap twaalf en een half uur. Je kunt dan vliegen via bijvoorbeeld Parijs of Londen. Omdat er veel aanbieders van vliegtickets zijn is het slim de prijzen te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl zo kun je tot wel duizend euro besparen.

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Cuba, zo kan je vliegen met Air Canada, Air France of Virgin Atlantic. De meeste luchthavens van Cuba zijn niet aangesloten op een busnetwerk. Dit betekent dus dat je gebruik moet maken van taxi's of je een auto moet huren om door Cuba te reizen. Wacht niet langer en boek nu goedkoop je vliegtickets naar een populaire bestemming op Cuba zoals Havanna.

Populaire steden in Cuba

Cuba

Cuba is een heel interessant vakantieland. Sinds de revolutie tientallen jaren geleden leeft het land bijna in een soort van isolatie. Door een streng handelsembargo van de Verenigde Staten worden er weinig goederen geïmporteerd en geëxporteerd. Dit is misschien wel een van de dingen die Cuba uniek maakt. Doordat het zo afgesloten is geweest van de rest van de wereld heeft Cuba zijn unieke karakter kunnen behouden. Je zult geen McDonalds op Cuba vinden. Cuba is een van de weinige nog 'pure' landen in de wereld. Een bezoek aan Cuba is dus zeker de moeite waard!

Cuba heeft het imago van heerlijke zonovergoten stranden, rum, de salsa en mooie auto's. Dit klopt nog steeds. De stad Varadero is de grootste en mooiste badplaats van Cuba. In de hoofdstad Havanna zie je de mooiste auto's rondrijden en treden internationale salsa bands op. Ook het koloniale verleden van Cuba is nog goed zichtbaar. Er staan nog veel prachtige koloniale kerken, huizen en forten die erg leuk zijn om te bezoeken.