Goedkoop naar Havanna

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope tickets Havanna

De hoofdstad van Cuba wordt steeds populairder bij toeristen, steeds meer mensen willen stiekem wel eens een kijkje nemen op het bekende communistische eiland. Je kunt voor een lage prijs vliegtickets naar Havanna boeken. Er gaan vluchten vanuit Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Dusseldorf naar Havanna, geen van deze vluchten gaat direct, je vliegt via bijvoorbeeld Madrid of Parijs.

Het is ongeveer twaalf en een half uur vliegen naar Havanna. Je kunt vliegen met een luchtvaartmaatschappij zoals Air Canada, Air Europa of Turkish Airlines. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden voor een lage prijs vliegtickets naar Havanna aan. Als je bent aangekomen op de luchthaven van Havanna zul je met een taxi naar je bestemming moeten reizen, ook is het mogelijk om een auto te huren.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Havanna Air Europa Air Europa 10 nov 2021 25 nov 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Havanna Air Canada Air Canada 2 nov 2021 15 nov 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Havanna KLM KLM 15 dec 2021 3 jan 2022 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Havanna Meerdere airlines Meerdere airlines 11 apr 2021 18 apr 2021 2 overstappen
Eindhoven - Havanna KLM KLM 11 apr 2021 18 apr 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Havanna Meerdere airlines Meerdere airlines 7 aug 2021 28 aug 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Havanna Air Europa Air Europa 11 nov 2021 26 nov 2021 1 overstap
Brussel - National - Havanna Iberia Iberia 3 okt 2021 17 okt 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Havanna Meerdere airlines Meerdere airlines 1 nov 2021 15 nov 2021 3 overstappen

Havanna

Een vliegreis naar Havanna wordt steeds populairder en niet zonder reden. Havanna is een hele gezellige, sfeervolle en bovenal een mooie stad met vele bezienswaardigheden. Daarnaast is het klimaat buitengewoon goed en zijn er bijna overal witte stranden te vinden. Cuba is lang geleden in 1515 ontdekt door de Spanjaarden. In 1607 werd Havanna door de Spanjaarden aangewezen als de hoofdstad. Cuba is vooral bekend vanwege de bekende leider Fidel Castro die in 2008 zijn functies overgaf aan zijn zoon Raul Castro. 

De levendige stad Havanna kent vele mooie en indrukwekkende bezienswaardigheden. Welke bezienswaardigheden je sowieso niet mag missen zijn: Plaza Vieja, Castillo del Morro, het Teatro Garcia Lorca, San Carlos de la Cabana, Catedral San Cristóbal en misschien wel het hoogtepunt El Capitolio. Maar niet alleen de gebouwen zijn het bezoeken waard maar ook de schitterende stranden. Ook is het de moeite waard om het Museo de la Revolución te bezoeken. De wijk Vieja is de oudste wijk vol met oude gebouwen en winkels, de wijk Vedado is anders dan de andere wijken, omdat hier de lanen breed zijn, de huizen groot en er veel licht is. De meeste politieke gebouwen zijn hier gevestigd. 

Eten, drinken en uitgaan in Havanna

In Havanna kun je heerlijk drinken en eten. Bij het strand zijn er vele strandclubs en tentjes te vinden waar je de heerlijkste cocktails kunt drinken. In de stad zijn er genoeg leuke en gezellige restaurantjes. Neem bijvoorbeeld San Cristobal Paladar, dit is een typische Cubaans restaurantje. Als je van heerlijke visgerechten houdt dan is El Balcon Restaurante een aanrader. Je kunt het beste vliegtickets boeken in het voorjaar of de zomer, de temperatuur op Cuba is dan lekker en de vluchtprijzen zijn in deze periode het voordeligst. 

Het openbaar vervoer in de stad Havanna is niet heel goed geregeld. Je kunt het beste gebruik maken van taxi's om de stad te doorkruisen of je kunt een auto huren. Het is sowieso verstandig om een auto te huren want dan kun je makkelijk en snel het eiland verder verkennen. In het oude centrum van Havanna liggen de bezienswaardigheden wel op loopafstand van elkaar. Zo kan je ook de pittoreske zijstraatjes en pleintjes van deze prachtige stad ontdekken!