Panorama

Goedkope Air Canada vluchten

Air Canada

Zoals de naam al doet vermoeden is Air Canada de nationale (en grootste) luchtvaartmaatschappij van Canada. Deze vliegmaatschappij werd opgericht in 1937 en de eerste lijndienstvlucht voerde zij uit tussen Vancouver en Seattle. In al die jaren daarna groeide Air Canada uit naar een Global Carrier en het hoofdkantoor is vandaag de dag gevestigd in Montreal (Quebec).

De vloot van Air Canada is zeer uitgebreid met meer dan 350 vliegtuigen van Boeing, Embraer en Airbus. Er werken bijna 30.000 mensen. In de zomer vliegt Air Canada dagelijks non-stop van Amsterdam naar Toronto. In de winter is dit vier keer per week. Zoek je dus een goedkoop vliegticket naar Canada, dan is Air Canada een goede optie om vluchten bij te vergelijken.

Air Canada

Air Canada: service aan boord en vele bestemmingen

Aan boord van Air Canada kun je de service verwachten zoals het een grote luchtvaartmaatschappij betaamt. Zo zit je in de Economy Class al in een comfortabele stoel en heb je genoeg beenruimte voor een lange vlucht. Ook krijg een gratis maaltijd en drankjes. De Premium Economy Class beschikt over luxe stoelen in een aparte cabine en heeft 18 cm meer beenruimte dan de Economy Class. In elke vliegklasse geniet je van entertainment op je persoonlijke touchscreen-entertainmentsysteem.

Met Air Canada vlieg je - al dan niet met een tussenstop - naar bestemmingen in Canada en de rest van de wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van Montreal, Vancouver, Halifax of Calgary? Maar ook voordelige vliegtickets naar bijvoorbeeld Mexico-stad, Abu Dhabi of Doha zijn mogelijk met Air Canada.

Goedkope vliegtickets Air Canada

Heb je een vliegticket bij Air Canada geboekt, dan kun je op verschillende manieren inchecken. De deadline hiervoor verschilt per vlucht, dus check dit altijd van tevoren! Op verschillende luchthavens zijn er zelfservice kiosken waarbij je zelf kunt inchecken. Dit kan vanaf 12 uur voor vertrek. Wil je bij de incheckbalie inchecken, dan is dit 3 uur voor vertrek mogelijk. Maar het eenvoudigste is om online in te checken via je computer of mobiele telefoon. Download de QR-code en je hebt je vliegticket altijd bij de hand.

Tijdens je vlucht voor een lage prijs met Air Canada mag je per persoon één stuk handbagage meenemen. De maximale afmetingen hiervan zijn 40 x 23 x 55 cm. Daarnaast mag je per persoon één persoonlijk item meenemen met de maximale afmetingen van 42 x 16 x 33 cm. Qua ruimbagage geldt in de Economy Class dat je één stuk ruimbagage meeneemt van 158 cm (lengte x breedte x hoogte) en dan een gewicht van maximaal 23 kilo.

Boek jouw voordelige Air Canada vlucht

Goedkoop vliegen met Air Canada? Vergelijk dan alle prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een Air Canada vliegticket voor het budget dat jij in gedachten hebt.